Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако видеото погоре не е доволен доказ, тогаш и нашиот трет гол вчера не беше офсајд. Кога веќе игнорираме очигледни работи.

За некого е доказ, за некого не е...интересно. Значи сега да очекуваме казна и за Клатикур? :)

Нема шанси, нема МастерМајндфак Ферги да го дозволи тоа. Ке ни го треба Клатенбург пак.

Значи вака, обвинетелството немаше доволно докази за да докаже дека е виновен, по што судот го ослободи од обвиненијата....ама ФА имала докази. Така нешто ќе му дојде, не? Океј, нека биде така. :)
На ФА не и требаат толку многу докази за да казни некого,за разлика од судот каде може да се обжали доказ да речеме има снимка од камера 3 на ббц и јасно се глеа што вика џон сери ,ама адвокатот вика овој доказ не важи ние не го прегледавме или не е јасно како обвинителството го добило или имало неправилна документација и сл,со тоа тој доказ не важи а бил главен за обвинението и ке го ослободат тери.Ако сеа не ти е јасно што е разликата ,земи најди го транскриптот и читај го

Ја сеа тука пробувам некаква сериозна дискусија, ти со некој очаен обид за иронија....океј, како сакаш.

Кога некој не сака да прифати нешто очигледно, џабе се сите објаснувања на светот.
Во очите на секој нереален фан на Челси, Тери не е расист, иако рекол Black fucking cunt, knobhead, што јасно се гледа од видеото.
Требало да скрца со навредите фатени на камера, тогаш би можело да се каже дека ФА работат правилно.
Треба да му се дозволи на Тери да прави што сака.

На ФА не и требаат толку многу докази за да казни некого,за разлика од судот каде може да се обжали доказ да речеме има снимка од камера 3 на ббц и јасно се глеа што вика Џон Тери ,ама адвокатот вика овој доказ не важи ние не го прегледавме или не е јасно како обвинителството го добило или имало неправилна документација и сл,со тоа тој доказ не важи а бил главен за обвинението и ке го ослободат тери.Ако сеа не ти е јасно што е разликата ,земи најди го транскриптот и читај го
Е така веќе може.
Океј, не знам многу како им се тие процедурите таму по нивните закони. Сеедно, веќе ја прифативме казната за Тери, иако сето тоа не беше баш толку логично. Он си ја „одлежува“, му останаа уште два меча и тоа е тоа. Боље за ова да се дискутира отколку за вчерашната судиска бламажа. Него...кога сме веќе на оваа тема....што се случи со Фердинанд и неговиот твит наменет за Ешли Кол? Џаст аскинг, не мора одма да ме нападнете. ;)

Е па и он исто како Ешли Кол со неговиот твит за Фа, изеде убава парична казна, веднаш го отстрани твитот и се извини. Chock Ice мислам дека беше изразот.

Кога некој не сака да прифати нешто очигледно, џабе се сите објаснувања на светот.
Во очите на секој нереален фан на Челси, Тери не е расист, иако рекол Black fucking cunt, knobhead, што јасно се гледа од видеото.
Требало да скрца со навредите фатени на камера, тогаш би можело да се каже дека ФА работат правилно.
Треба да му се дозволи на Тери да прави што сака.
Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.

Тери не е расист ако кажал нешто бош расистичко. Ова е расист:

kkk.jpeg

Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.

kkk.jpeg
Не мора да е на расна основа...политичка, национална, верска...сеедно е. Но, тоа му се случило еднаш, не пцуе он нонстоп по црнци.

kkk.jpeg
абе кој не прашува нас у врска со ова, па колку и да сме у право кај нив законите не се само испишани на хартија, него и се поштуваат а кој не ги поштува си е санкциониран. и тоа е тоа мораат да се прилагодат у спротивно ете црнчугиве како го користат тоа, одма ко девојчиња плачат како се понижени, угнетени бла бла бла.
дефинитивно џабе дискутирате кога сите добро знаеме каква е реалноста

Ја читам темава и нешто се прашувам,викате дека ферги бил алфа и омега у англија така?тогаш нешто стварно не ми е јасно.Како лани со евертон успеавмо да прокоцкамо водство од 4-2,а ферги да не интрвенира кај фа?

Ја читам темава и нешто се прашувам,викате дека ферги бил алфа и омега у англија така?тогаш нешто стварно не ми е јасно.Како лани со евертон успеавмо да прокоцкамо водство од 4-2,а ферги да не интрвенира кај фа?
Касно беше да се реагира на било каков начин, 2 гола примивте дури на крајот.

Касно беше да се реагира на било каков начин, 2 гола примивте дури на крајот.
Ее како не бе има мобилни сеа лесно е,не се трескајте од земја судиски грешки имало и ќе има.И мене ми многу по убаво да победувамо бес судие,ама судиските грешке са составен дел од фудбалот.

Ее како не бе има мобилни сеа лесно е,не се трескајте од земја судиски грешки имало и ќе има.И мене ми многу по убаво да победувамо бес судие,ама судиските грешке са составен дел од фудбалот.
Да де, за вас се е случајност .....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom