- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
абе како можат навивачите на Јунајтед да се такви морони, значи со чест на исклучоци навивачите на Барселона и на Јунајтед се најголеми морони, прво вака никој не го мрази јунјтед туку сите други фанови на фубдалот гледаат реално на работите, овде читам фанов на Арсенал, Ливерпул имаше некој на Евертон, на Тотенхем, исто така го гледав натпреварот со цимер ми кој е навивач на Тотенхем и сите тие кажаа дека судијата го одлучи натпреварот во корист на јунјтед, само дотичниве кажуваат како тоа е случајност дури имаше и оние кои што велеа дека јунајтед е оштетен со недосудениот пенал,ај случајност еднаш ама тоа се повторува безброј пати.
Инаку мене не ме плаши ако е сево ова случајност и ако јунајтед е конкурент за титула на Челси, ако е случајност со таква игра како што прикажува јунајтед уште во јануар ке се во аут, така да повеќе ме плаши да не се повторуваат овие случајности до крајот на сезоната.
Ај сега прочитај наназад и цитирај еден член (од Јунајтед) што рече дека победата е заслужена.