Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
абе како можат навивачите на Јунајтед да се такви морони, значи со чест на исклучоци навивачите на Барселона и на Јунајтед се најголеми морони, прво вака никој не го мрази јунјтед туку сите други фанови на фубдалот гледаат реално на работите, овде читам фанов на Арсенал, Ливерпул имаше некој на Евертон, на Тотенхем, исто така го гледав натпреварот со цимер ми кој е навивач на Тотенхем и сите тие кажаа дека судијата го одлучи натпреварот во корист на јунјтед, само дотичниве кажуваат како тоа е случајност дури имаше и оние кои што велеа дека јунајтед е оштетен со недосудениот пенал,ај случајност еднаш ама тоа се повторува безброј пати.
Инаку мене не ме плаши ако е сево ова случајност и ако јунајтед е конкурент за титула на Челси, ако е случајност со таква игра како што прикажува јунајтед уште во јануар ке се во аут, така да повеќе ме плаши да не се повторуваат овие случајности до крајот на сезоната.

Ај сега прочитај наназад и цитирај еден член (од Јунајтед) што рече дека победата е заслужена.

А на која основа ЛФЦ е поуспешен од Јунајтед последниве 20год. како што кажа колегава твој претходно?
Каде ги спомнав тие 20 години ќе можеш да ми посочиш? Историјата ја гледаме од почетокот на двата клуба, или почнуваме само од таму кај што почнал manure да гради успех? Пошто ако почнуваме од кај сакаме, еве ја ќе почнам од лани.

Зошто manure да е поуспешен од Ливерпул во последнава година? Вие имате освоено Комјунити Шилд, ние Карлинг Куп. По вредност второто е побитно од првото, therefore по твојата логична основа, Ливерпул е поуспешен клуб.

Благодарам.

Сте биле најуспешни во период од 20-40 години назад во историјата, последните 20 години во Англија им припаѓаат на еден клуб, Манчестер Јунајтед.
Сакале да признаете или не.

Каде ги спомнав тие 20 години ќе можеш да ми посочиш? Историјата ја гледаме од почетокот на двата клуба, или почнуваме само од таму кај што почнал manure да гради успех? Пошто ако почнуваме од кај сакаме, еве ја ќе почнам од лани.

Зошто manure да е поуспешен од Ливерпул во последнава година? Вие имате освоено Комјунити Шилд, ние Карлинг Куп. По вредност второто е побитно од првото, therefore по твојата логична основа, Ливерпул е поуспешен клуб.

Благодарам.
Значи ланската сезона Ливерпул поуспешен, минативе 20год. Јунајтед поуспешен, а all-time winner Ливерпул со 1 трофеј повеќе а?
Значи целиот преокрет се случил ланската сезона. Ах тој Карлинг Куп :)

абе како можат навивачите на Јунајтед да се такви морони, значи со чест на исклучоци навивачите на Барселона и на Јунајтед се најголеми морони, прво вака никој не го мрази јунјтед туку сите други фанови на фубдалот гледаат реално на работите, овде читам фанов на Арсенал, Ливерпул имаше некој на Евертон, на Тотенхем, исто така го гледав натпреварот со цимер ми кој е навивач на Тотенхем и сите тие кажаа дека судијата го одлучи натпреварот во корист на јунјтед, само дотичниве кажуваат како тоа е случајност дури имаше и оние кои што велеа дека јунајтед е оштетен со недосудениот пенал,ај случајност еднаш ама тоа се повторува безброј пати.
Инаку мене не ме плаши ако е сево ова случајност и ако јунајтед е конкурент за титула на Челси, ако е случајност со таква игра како што прикажува јунајтед уште во јануар ке се во аут, така да повеќе ме плаши да не се повторуваат овие случајности до крајот на сезоната.
значи за да коментираш нешто најпрво треба да си бар малку подкован у врска со тоа што го коментираш :)
да пратеше ПЛ ке знаеше дека Јунајтед едно 3 сезони по ред пред нова година имаа некаде негатива од 10 и више бодови разлика со првиот тим на табелата, па и тогаш сите викаа дека се аут, ау ова она:ROFLMAO:
кога челзи ја освоија титулата со судии тогаш беа др муабети а сеа одма сите скокаат против Јунајтед.
епа извини другарче али КАРМА ИЗ А БИЧ:love:
и нема у потполност да бидам задоволен се дур Јунајтед не ја освојат титулата, дури тогаш сметките ке бидат порамнети :)

Еве ви па видете кој колку вреди(во милиони фунти)
off.net.mk-23461.jpg

Каде е челзи ,каде е ливерпул,каде е арсенал????

Благодарам.

Сите се насочувате кон историските освоени трофеи. Ниту си бил тука кога освоиле последен пат ПЛ (знам немаш над 20 и кусуро години :P ) ниту пак јас сум ги видел сите 19 титули на Манчестер Јунајтед.
Не е поуспешен тимот што секоја сезона очекува да се пласира во ЛШ и тоа замисли во групи,а Peja989
ми зборува вие сте биле плеснати олку,ние повеќе од тоа. Па како ќе бидете победени кога не можите да освоите место за во ЛШ?!
Единствена светла точка ви е последната ЛШ во овие 7-8 години што следам активно фудбал. :icon_mrgr:Сега засега сте мизерни ако ги споредуваш со Манчестер Јунајтед.

Ај сега прочитај наназад и цитирај еден член (од Јунајтед) што рече дека победата е заслужена.
Jas nekazav zasluzena, tuku iamse onie koi velea deka celsi ne e osteten, demek crvenite bile za crven, a golot od ofsajd ne bil ofsajd demek pozadi golman ako se stoelo ne e ofsajd( ovoj bese hard core moron), taka da toa e toa
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 13:36 ---
значи за да коментираш нешто најпрво треба да си бар малку подкован у врска со тоа што го коментираш :)
да пратеше ПЛ ке знаеше дека Јунајтед едно 3 сезони по ред пред нова година имаа некаде негатива од 10 и више бодови разлика со првиот тим на табелата, па и тогаш сите викаа дека се аут, ау ова она:ROFLMAO:
кога челзи ја освоија титулата со судии тогаш беа др муабети а сеа одма сите скокаат против Јунајтед.
епа извини другарче али КАРМА ИЗ А БИЧ:love:
и нема у потполност да бидам задоволен се дур Јунајтед не ја освојат титулата, дури тогаш сметките ке бидат порамнети :)
zboruvas koga Chelsea ja osvoi titulata so golot od ofsajd, na koj ist natprevar makeda dade gol so raka, i te molam bez toa koj kolku e podkovan za komentarinje, se vide toa ovie denovi posle natprevarot kolku potkovani junajtedovci imame na forumot, kade sto golot od ofsajd go negiraa demek pozadi golman ako se stoi ne e ofsajd!

Jas nekazav zasluzena, tuku iamse onie koi velea deka celsi ne e osteten, demek crvenite bile za crven, a golot od ofsajd ne bil ofsajd demek pozadi golman ako se stoelo ne e ofsajd( ovoj bese hard core moron), taka da toa e toa
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 13:36 ---

zboruvas koga Chelsea ja osvoi titulata so golot od ofsajd, na koj ist natprevar makeda dade gol so raka, i te molam bez toa koj kolku e podkovan za komentarinje, se vide toa ovie denovi posle natprevarot kolku potkovani junajtedovci imame na forumot, kade sto golot od ofsajd go negiraa demek pozadi golman ako se stoi ne e ofsajd!
зборам за 2 натпревари кога Јунајтед беа оштетени у таа сезона, најди ги па ке збориме ;)

Сите се насочувате кон историските освоени трофеи. Ниту си бил тука кога освоиле последен пат ПЛ (знам немаш над 20 и кусуро години :P ) ниту пак јас сум ги видел сите 19 титули на Манчестер Јунајтед.
Не е поуспешен тимот што секоја сезона очекува да се пласира во ЛШ и тоа замисли во групи,а Peja989
ми зборува вие сте биле плеснати олку,ние повеќе од тоа. Па како ќе бидете победени кога не можите да освоите место за во ЛШ?!
Единствена светла точка ви е последната ЛШ во овие 7-8 години што следам активно фудбал. :icon_mrgr:Сега засега сте мизерни ако ги споредуваш со Манчестер Јунајтед.

Ама зошто последниве 7-8 години да ни биде тоа...еве јас ќе кажам последни 10-11 ни е 5 трофеи во една сезона. За тоа не знаеш, мал си..сите ние сме биле...ама не летај.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 14:31 ---
Добро, после груп стејџ, колку пати има играно Ливерпул во груп стејџес, иначе нокаут, а колку Јунајтед?

ПремиерЛигата е основана 91, а прашањето ми беше кога последен пат освоивте Премиер Лига. Или сега и прашањето не ти одговара?

11276848.jpg

Значи се брои кој колку пати игра...ил кој колку пати го има освоено тоа натпреварувањ.

Пак ќе кажам...глуп е муабетот..ама ако веќе сакаш...ЛФЦ со помалку настапи во ЛШ има исто освојувања во последните 10 години.

Veni Vidi Vici:X3:

Ама зошто последниве 7-8 години да ни биде тоа...еве јас ќе кажам последни 10-11 ни е 5 трофеи во една сезона. За тоа не знаеш, мал си..сите ние сме биле...ама не летај.

Секој различно ги "доживува" и мислам сепак дека џабе ќе си ги мериме.А и реалноста е таа,мизерија сте за разлика од Манчестер Јунајтед. :icon_mrgr:
Од економски аспект и од фудбалски. ;)

:vozbud: NЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

Патетично, поработи на варијацијата на зборови.

1. Јунајтед е успешен само во Премиер Лига, каде што Фергито има најголемо влијание.
2. Никој не ве мрази пошто демек сте "најсилни", туку пошто све од управа до играчи се прави педерчиња, потпомогнати од други авторитети, и успесите ги кројат на идентично педерски начин.
3. NEEEEE SMEEEE ISKOMPLEKSIRANIII BEEEEEE.
4. Мојот клуб бил и продолжува да биде поуспешен од manure, нашата историја се темели на долгогодишни легенди, играчи, тренери, менаџери, во голем период од историјата и тие личности се во огромен број и се успешни на сите полиња. За разлика од тоа, manure својот успех го гради на само еден човек кој е успешен во само едно поле. Ти нормално нема да се согласиш со ова, али кој ќе биде у право ќе дознаеме по напуштањето на клубот на тој човек.

До тогаш.... GGMUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :vozbud:

1.:oops:
2:pos: не ич не сте.
3.:ROFLMAO: мисли си ти само.

Секој различно ги "доживува" и мислам сепак дека џабе ќе си ги мериме.А и реалноста е таа,мизерија сте за разлика од Манчестер Јунајтед. :icon_mrgr:
Од економски аспект и од фудбалски. ;)

Јас во ниеден пост не реков дека ние не сме мизерија, НО, не сте ни вие толку супериорни како што се претставувате, како што изгледа, напротив. Јасно е дека сте милениче на Британија и ФА и дека сте во ОГРОМЕН број од случаевите заштитени. Во 26 години јадење гомна на строто ваше...а свесни сте и самите колку тој збори, најчесто тоа што не треба го кажува, вие се фаќате за само неколку негови казни (да не ги барам кои во постовите, ме заболе искрено).

Да не отварам други теми......сите тимови последниве 15 години на големо го јаделе од УТД (коментаторот на спорт клуб кажа дека само Челзи има позитивен скор со вас од 2000та). За нас, солиден дел од тие победи биле подпомогнати од судии...за вас се тоа само човечки грешки кои ние само кога игра утд ги гледаме....бла бла бла....досадување.

Не ми се допаѓа тоа што нашиот аргумент против вас (историја) не ви одговара, а им го плескате на челзијашиве во фаца....и на сити навивачите...кои од ден на ден се котат.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 14:46 ---
1.:oops:
2:pos: не ич не сте.
3.:ROFLMAO: мисли си ти само.

Го нема Eric J. Biafranić па јас место него ќе напишам.

1. Не користи збор на кој што не му го знаеш целосното значење.
2. И да сме биле ние искомплексирани (алудираш на постот со кам бек вен ју хев 18), кај вас постоел комплекс дооооооооооооооооолг, гооооооооооооолем, шиииииииииииирок.........па кога сте ги освоиле сте се вратиле.

Јас во ниеден пост не реков дека ние не сме мизерија, НО, не сте ни вие толку супериорни како што се претставувате, како што изгледа, напротив. Јасно е дека сте милениче на Британија и ФА и дека сте во ОГРОМЕН број од случаевите заштитени. Во 26 години јадење гомна на строто ваше...а свесни сте и самите колку тој збори, најчесто тоа што не треба го кажува, вие се фаќате за само неколку негови казни (да не ги барам кои во постовите, ме заболе искрено).

Да не отварам други теми......сите тимови последниве 15 години на големо го јаделе од УТД (коментаторот на спорт клуб кажа дека само Челзи има позитивен скор со вас од 2000та). За нас, солиден дел од тие победи биле подпомогнати од судии...за вас се тоа само човечки грешки кои ние само кога игра утд ги гледаме....бла бла бла....досадување.

Не ми се допаѓа тоа што нашиот аргумент против вас (историја) не ви одговара, а им го плескате на челзијашиве во фаца....и на сити навивачите...кои од ден на ден се котат.

Не сум прочитал.
Можеби ти така не сфаќаш,јас напротив не верувам дека сме супериорни,па и самиот гледаш како се одвиваат натпреварите (ако некогаш го гледаш Манчестер Јунајтед) скоро никогаш немаме доминација на натпреварот,но сепак победуваме.Тоа што зборува Фергусон од една страна е добро за тимот бидејќи вниманието го насочува кон него,а не да се зголеми притисокот врз тимот. Како што беше последниве години со Руни...
А за јавноста секако дека анти-Манчестерците секако дека ќе ги иритираат ваквите потези од страна на нашиот ФЕРГУСОН! :)

Не зборувам за судиски грешки,ниту ги бројам онака ко че ми текни за нешо што се случувало,а тоа е дека Челзи во последните 2-3 години кај беа потпомогнати од судии за освојување на ПЛ (со Манчестер Јунајтед) па и секогаш негуваат агресивна игра против Манчестер Јунајтед. Ми се чини минатата година беше кога Еткинсон му судеше,просто ги отепаја играчиве на Манчестер Јунајтед и сепак немаше ниту еден црвен картон,одвај по некој жолт после 4-5 остри стартови!Епа друже кога-тогаш ќе се врати тоа!

Не бе,напротив интерсно ми е барем имате со што да се убацувате во муабет на големите екипи :P (се зезам ,не се љути! ),ама како да прам муабет со некое напалено детиште што почнало од вчера да навива за Челзи и почнува да колни/расправа/кара по членови на кајгана? o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom