Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.745
- Поени од реакции
- 27.745
between two ferns е факинг епик мини веб серијал или шо и да е! ептен се имам газено и покрај фактот што е стејџд.
uncomfortableness ftw
between two ferns е факинг епик мини веб серијал или шо и да е! ептен се имам газено и покрај фактот што е стејџд.
twilightМоже препорака на некој романтичен филм ќе го глеам со "другарка" ?![]()
Ме тролаш или мене така ми се чини?twilight
И ја не знам шо е...Ме тролаш или мене така ми се чини?)
Е сега веќе вреди да ти стиснам лајк.И ја не знам шо е...
Ваљда ако е нормално женско ќе го сака филмот
Инаку разгледај ja темава
http://forum.kajgana.com/threads/Невообичаени-романтични-филмови-надвор-од-шаблонот.57820/
Ако другарка ти сака потешки филмови кај шо има романтики пробај ги the fountain, mr nobody, perfect sense...
Aбе ти може ќе и умреш на коленици...ама она ќе ти падне над коленициЕ сега веќе вреди да ти стиснам лајк.
Настрана заебанцијата, од типот на Твајлајт ќе и умрам на коленици...![]()
Тогаш можи да ми се покачи притисокот.... и то лоша работа е.Aбе ти може ќе и умреш на коленици...ама она ќе ти падне над коленици![]()
Сигурно дека не ги знам нејзините вкусови,особено за романтични филмови.Не не не заеби Mr.Nobody посебно ако не си сигурен во нејзините филмски познавања и вкусови. Оди на сигурни варијанти. Sweet Home Alabama, Wedding Crashers, Definitely Maybe... такви работи.
На една другарка и го препорачав Мр. Ноубади и ми рече што се овие глупости?Ај сега сами ќе се вреѓаме само оти е женско.. Добар филм си е добар филм.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Perfect Sense
Chasing Amy
et cetera, et cetera..