Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.imdb.com/title/tt1560747/
Јас овај сакам да гo изгледам на уба снимка. Плус музиката мора да е страшна, ја прави Џони Гринвуд, гитаристот од Radiohead :)

И јас не сакам мокјументари. Не дека не можам да ги гледам или ми се ептен без везе, ама не е нешто за што би арчел време без потреба.

Ете, да не си сам :)

Тешете се вие двајца дека не е до вас! :D

Другиве не ги гледам, ама Офис си е перфекција. Зборам за британското.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter...шо ќе е следно, Kiro Gligorov and the undead ?
Не.
Kironator.
383845_2912470493561_166612686_n.jpg

Koga sum onaka raspolozen...

Safety not Guaranteed - 7ka Pluh, fucking April. Bonus.
Ice Age noviot - 9ka.. Iceboy, odlicen.. Madagaskar sranje u sporedba.

From Rome with Love ima los prevod, go iskluciv, za ponatamu. Go ima Woody Allen smekot, koj mislam deka veke go zloupotrebuva. :вонзем:

Го симињам сејфти. Ејприл е ваљда истиот лик и во филмов, кул

И јас преводот шо го најдов за Вуди филмот не беше во ред и го исклучив... чекам добар превод

Ќе биде добро филмов да го даваат во Синеплексот

Abraham.Lincoln.Vampire.Hunter.2012.BRRip.XviD.AC3-LYCAN

Го почнав па ми се приспа. Сега собирам храброст да го догледам (не дека е страшен, туку дека имаше дебилен почеток).
Го примети некој Лиам Нилсон на млади години? :D

Од Абрахам Линколн филмот вреди само сликата од мојот аватар. #bullshit.

Очајно глуп филм од секој аспект...

Kill them with silver.

Wrong Turn 5 (2012)
Еден мал град во Западна Вирџинија е домаќин на легендарниот фестивал за Ноќта на вештерките "Mountain Man", кој привлекува многу луѓе од сите секој дел на САД. По традиција гостите носат костуми и кога ќе дојде ноќта сите oдат на забава исполнета со многу музика и алкохол.​
Но прославата бргу се претвора во крвав пекол, кога од шумата се појавува семејство од канибали кои почнуваат да го напаѓаат секој кој им излезе пред нив.​
Како главни жртви се студенти кои дошле на фестивалот.​
Исто како во претходните 4-дела нема некоја разлика во филмот, 1 дел е оригинал а другите 4 делови се копија.​
Оцена 7/10​

:eek: До 5ка ли стигнаа ? :tapp: Првиот дел со Елиза Душку е еден од подобрите хорори од 2000год наваму , можеби и најдобар од стилот "Друштво иде на пикник"
2јката го гледав и се смеев , јасно беше уште во првите 5 минути дека нема да го бива , ама ајде , го изгледав .
Oд 3тиот дел како и сите останати делови што ќе се појават користејќи го имево , ќе ги фино лепо прескокнам.

Овој стигнал до 5ка , Paranormal Activity излегува 4ка сега ...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom