Веројатно мисли за драмски улоги дека е способен повеќе да прави отколку само акциони филмови. Така го сватив барем.Како бе Том Круз андеррејтед? Милион улоги доби типот.![]()
Најдобри ми се улогите во Магнолија(вау!) и Роден на 4 Јули(брилијантен) на Томе. А и во Очи Широко Затворени не е лош како и самиот филм што не е лош, напротив повеќето што зборат. А за Ванила Скај мислам дека премногу со оригиналот го споредуваат непотребно. И двата филма се добри. А ако веќе зборуваме за подценети филмови на Круз еве ви навистина подценетИма и сериозни филмови не е само акционен херој, знае да одглуми и тешки улоги. Ма да мене не ми е нешто стендаут актер.
Том Круз далеку е од underrated. А самиот филм "Vanilla Sky" се согласувам, е доста некредитиран во доволна мера, прилично незабележан и баш, underrated. Еден од ретките филмови со Том Круз кои ми се допаднале.Ванила Скај е андеррејтед филм според мене.
Знам дека каснам 11 години за филмов али сега ми текна на филмов а знам ретко кој го спомнува филмов како добар.
И Том Круз до некаде е андеррејтед
Ако ми веруваш Legend го гледав пред 2 дена поради носталгија. Го имам гледано бар 5-6 пати како дете на телевизија и викам дај да го симнам во HD да видам како го издржува тестот на времето и бев пријатно изненаден. Детски филм е но е одличен!Најдобри ми се улогите во Магнолија(вау!) и Роден на 4 Јули(брилијантен) на Томе. А и во Очи Широко Затворени не е лош како и самиот филм што не е лош, напротив повеќето што зборат. А за Ванила Скај мислам дека премногу со оригиналот го споредуваат непотребно. И двата филма се добри. А ако веќе зборуваме за подценети филмови на Круз еве ви навистина подценет
http://www.imdb.com/title/tt0089469/
Мада што повеќе филмов го сакам поради Тим Кари и неверојатниот саундтрак од Танџерин Дрим отколку Том. А ни Миа Сара не е лоша.
Немам многу што да кажам околу филмов. Ридли Скот едноставно знае да направи визуелно преубав филм. Единствена маана ако би барал би било што приказната е едноставна и светот делува некако празен, а сакаш повеќе да има и да откриваш. Ама па тоа може повеќе шарм му дава на филмот.Ако ми веруваш Legend го гледав пред 2 дена поради носталгија. Го имам гледано бар 5-6 пати како дете на телевизија и викам дај да го симнам во HD да видам како го издржува тестот на времето и бев пријатно изненаден. Детски филм е но е одличен!
Го имаш гледано Magnolia? Овде ја има убедливо најдобрата улога, после неа е онаа во Eyes Wide Shut. Се сеќавам еднаш беше на дискусија во темата за ѕвезди..... Всушност, освен серијалот "Невозможна Мисија", и "Интервју со Вампирот" ништо друго од целата негова кариера не ми се допаднало.
Ako na nekoj film mu treba reboot toa se Dragonball i Mummy, posle prviot del, vtoriot i tretiot te terat da povrakas... Za Dragonball da ne zboram, toa e prv film koj samo spored trejlerite odluchiv da ne go gledam a i bogami ocenkata na IMDB, ama nejse ne e toa tema (iako bi bila dobra tema na koj film mislite mu treba reboob i zoshto i so koi akteri, RocknRolla, Jimmay, IoSono, activate <3), jas sum za reboot na filmov iako go sakam mnogu akterov, kako se vika... nesto frejzer... <3Осет да се немало. Кај да е ќе го ребутираат и ребутот.
http://www.imdb.com/news/ni36971745/