Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
This is Spinal Tap owns them all.
Pluh Од тебе очекувам подршка, ваков mockumentary греота е да не се препорача.
Не ми се свиѓаат многу мокјументари филмовите. Ете спајнал тап не го догледав. Најверојатно зошто не се многу разработени ликовите (немаат време де). Во сериите има шеги базирани на ликовите, а во филмовиве и да има јас не би ги сфатил кога немаат време да го претстават ликот. Ќе треба два пати да го гледам филмот, не сум бенеамата :D

И мокјументари сериите не ми се смешни првите неколку епизоди

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Shame on you.
Јас се пресмеав на филмов. Не ми требаше многу разработување на ликовите затоа што си правев споредби со вистинскиве рок ѕвезди и ептен забавен ми беше. Посебен шмек најверојатно има ако си огромен фан на музика, особено на оние бендови кои доаѓаат од Британија.
А и кога го гледав многу оригинален ми изгледаше, немав гледано нешто слично до тогаш.

А таман помислив дека еднаш нема да ги исхејта роботите......
Ах бе Io Sono Interista.....ама ајде ти простувам не е лесно на денешно време да си Интерсита по занимање:свиркам:
Кога ја хејтав Барса не ти чинеше, сега пак не ти чини... :cool:

Па и тој е тука некаде :)
Не подлегнувај на притисоци :)
Авионот е мајка на сите катастрофи, се друго доаѓа после него, Гол Пиштол, Hot Shots итн...

Да се собереме тие што не ги сакаат ни двата филма?

...не?

ја наебав сеа!

Да се собереме тие што не ги сакаат ни двата филма?

...не?

ја наебав сеа!

Не си сам. И мене не ми беа нешто посебно и двата. За чудо на пример, Ејс Вентура ми е посмешен и од двата.

Плух не ги сакал многу мокјујукјѕументарите :pos: Не е убаво сам да се пие толку алкохол...

Вистина е. Ја не сакав одредени филмови и пиев многу и јетрата си ја заебав. Сега ги сакам сите филмови и помалце пијам и многу секс имам. Поправо лажам. Немам воопшто секс. И јетрата сеуште ми е заебана.

Pluh, do you like movies about gladiators?

:pos::pos::pos:

Pluh, have you ever seen a grown man naked?
Pluh, have you ever been in a... in a Turkish prison?

Немој Pluh да ги хејташ овие ремек дела, Airplane му е еден од омилените филмови на Вуди Ален, па замисли сега колкаво влијание имал филмов низ годиниве и колку е ПРЕ-ДО-БАР. :D
Ова не... ова ме разочара... мокјументарис ова она - океј, ама за Еирплејн.... зарем, него? Од сите филмови за хејтање? :place:

Looks like you picked the wrong week to quit hipstering.

Очигледно сум го згрешил хејтот. Ќе треба сега да правам рецензија на некоја паметна и потценета комедија за да се вратам во нормала :D

Do you know what it's like to hate a movie and get ridiculed...by everyone...with lame quotes?
Of course you don't, no one does. It never happens. Sorry, that's a dumb question, skip it.

Не ми се свиѓа филмов ама пак повеќе пати го имам изгледано од што го отупеа на телевизиите. Сега знам на бенеамата како му е

Ама добро е. Не сум сам. Шкорпион ми го ме поддржува. no homo

Иначе гледам Looper има висока оцена на imdb а и на metascore.

Нека не те занесе тоа, Аватар на пример е со скоро иста оцена и кај двете места, а гледај колку е хејтан сега. Се случува филмови со висока оцена да се хејтани отпосле, и обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom