Незнам колку ја играше 12ката демо. Графиката беше , а на финалната верзија беше оваа што е сега на ова демо. Очекувам на финалната да биди уште подобрена и 100% сум сигурен дека така ќе биде. Па и да не биде екстра е и моменталната. Башка тоа.. што ке ми е графика кога играта ПУКА!1.Се осеќа разлика од 12-ката.
2.First Touch игра голема улога во гемплејот.
3.Подобрени анимации и движења на играчите.
4.Impact engine подобрен.
5.Графика иста како лани.
6.Манчестер Сити и Јувентус газат.
7.Голманите се перфекција.
8.Кој ја сакал 12-ката оваа ќе ја сака уште повеќе, а тој што ја мрзел 12-ката можеби оваа ќе му се допадне како на мене.
ПЕС веќе неколку години наназад го јаде. Останаа уште страсните фанови да ја играат.И оваа година ПЕС ќе го јаде.
Од тоа што видов, одлична..
Башка подобро и оптимизирана ми стои, на 1900, high и све ја играм без проблем.
Можда пренатрупан е моментално серверот ради фифатаЗошто неможам да се регистрирам на Origin ? Не ми стасува на меил
25 Фунти е т.е. околу 2000ден.How many times does it allow me to download FIFA 13?
1 FIFA 13 Origin activation code will allow you to install the game on up to 5 computers. You can re-download fifa 13 as many times as you like. You can only play on one FIFA 13 activation code at the same time. That means that although you might have the game installed on 5 computers, you can only play on 1 at a time.
Секако сметајте на менеМожда пренатрупан е моментално серверот ради фифата
Луѓе видете што прочитав на ЦЈС Кијс
25 Фунти е т.е. околу 2000ден.
Сакате да се собериме 5 души? по 400ден. ќе ни испадне.
Онлајн да, али офлајн кој знае кој кога игра. Ќе примаме апдејти на трансвери и сл. во секој моментalthough you might have the game installed on 5 computers, you can only play on 1 at a time.
Ако игра еден другите ќе чекаат.
И мене ми се гаси сред натпревар. Инаку крш ми е играва, секоја година ко демек ај шанса да и дадам ама сепак PES FTWШо е работава играм една утамица и се искл играва сама.. Имавте ваков проблем?
А за контролите како и секоја година има горе идно W и E мислам се и на нив стегајте и ќе ви излезит за на стралки.
И мене ми се гаси сред натпревар. Инаку крш ми е играва, секоја година ко демек ај шанса да и дадам ама сепак PES FTW