Darklady
Модераторка
- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 5.639
- Поени од реакции
- 35.179
Ауууууу, од кај го ископале него
Мене искрено ме уплаши со гласот, ама за вкусови не се расправало
Ауууууу, од кај го ископале него
Мене искрено ме уплаши со гласот, ама за вкусови не се расправало
Што и фалеше на Калиопи леба ти?Борис Новко, Шола и Калиопи да не беа исто и албанците срање настап. Другото беше се супер, жалосно е што град од 700.000+ жители неможе да ја наполни аренава на ваков голем ден..
бев на стадион - дојдов подано за да фатам место и бев со помислата дека ке има премногу луѓе и нема да ги собере.... седев саат време додека почнат да пеат... кога почнаа - ме акна шлог... првата песна беше виолинистка после настапија група ШКУПИ... иаше некои луѓе што одма го напуштија стадионот... кога слушнав што се пее сакав подхитно да станам и да си отидам ама останав ради девојка ми...Нека е среќен
Прославава на Филип2 стадионот започна со екстремно македонски песни на стар македонски јазик дури и не го разбрав баш најдобро.
ЕЕ Македонијо и ти што дочека
точноНе гледам преност , ниту можам да најдам линк на нет, ама ко шо ми кажаа имало 2 песни на почетокот и биле пеани на албански
Претера со додавање работи на сред песна, а и песната не и беше баш добро испеана... И со тоа пискавиот глас ... Подобро едно име имаме да ја испееше...Што и фалеше на Калиопи леба ти?
Па ја пееше де и таа...Претера со додавање работи на сред песна, а и песната не и беше баш добро испеана... И со тоа пискавиот глас ... Подобро едно име имаме да ја испееше...
Поточно од која провинција ако можеш да ми потенцираш, да видиме кој тоа пратил делегација од провинција на прослава на унитарност, интегралност и сувереност на Република Македонија.огромен минус му давам на цел македонски народ...
луѓе на стадион јас незнам дали беа 20% скопјани - другото се беше провинција...
Блах, по пиво сум бил тогаш...Па ја пееше де и таа...
нереков ништо лошо за нив... никој не ми пречи од кај сака нека е.... криво ми е што скопје со 800 000 жители неможе да пополни дна арена зо 60 000 места... мизерија - требаше од други градови да носат за да се пополни стадионот. да беа само скопјани ни 20% од арената немаше да се пополни...Поточно од која провинција ако можеш да ми потенцираш, да видиме кој тоа пратил делегација од провинција на прослава на унитарност, интегралност и сувереност на Република Македонија.
Ех бре патриоти.
Во еден здив имате „македонски народ“ и „браќа македонци“, зачинето со „горд сум на расата Гоцева“, а одма после тоа ги делите луѓево на провинции, небаре шугави се нескопјаните.
Не за делбата, срамота е од толкав град да нема народ ...Поточно од која провинција ако можеш да ми потенцираш, да видиме кој тоа пратил делегација од провинција на прослава на унитарност, интегралност и сувереност на Република Македонија.
Ех бре патриоти.
Во еден здив имате „македонски народ“ и „браќа македонци“, зачинето со „горд сум на расата Гоцева“, а одма после тоа ги делите луѓево на провинции, небаре шугави се нескопјаните.
За ова и јас сакав да изреагирам.Поточно од која провинција ако можеш да ми потенцираш, да видиме кој тоа пратил делегација од провинција на прослава на унитарност, интегралност и сувереност на Република Македонија.
Ех бре патриоти.
Те сфаќам, ама поделбата сепак стои. Тоа не го сфаќам.нереков ништо лошо за нив... никој не ми пречи од кај сака нека е.... криво ми е што скопје со 800 000 жители неможе да пополни дна арена зо 60 000 места... мизерија - требаше од други градови да носат за да се пополни стадионот. да беа само скопјани ни 20% од арената немаше да се пополни...
се надевам сеа ме свати ко шо треба
Дали е вистина дека вечерва на Филип II се пуштале албански песни?
А тука почнува да ти биде срам оти си Македонец, затоа што биле исвиркани!! Друже и ти незнаеш шо си и кој си ама ај...(ФОТО) Настапот на албанските пејачи исвиркан
КАТАСТРОФА, почнува да ми биде срам што сум Македонец, ПУУ да ви ебам и денот и народот и државата, КАКО НЕВИЕ СРАМ !?
НЕКА ОДАТ НЕКА СЕ ФРЛАТ СИТЕ !