Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Чекај, чекај, сериозно не е фотошоп заебанција сликава!?
--- надополнето: 7 септември 2012 во 16:50 ---
Не е , неписменоста штотуку доби сосема ново значење :pos:
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/83641-FOTO-Vo-Mancester-Junajted-ne-znaat-da-si-go-napisat-imeto-na-klubot
--- надополнето: 7 септември 2012 во 18:43 ---
Oд утре слободно можете да го користите изразот : "Неписмен си ко Манчестер Јунајтед" :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Не е , неписменоста штотуку доби сосема ново значење :pos:
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/83641-FOTO-Vo-Mancester-Junajted-ne-znaat-da-si-go-napisat-imeto-na-klubot
--- надополнето: 7 септември 2012 во 18:43 ---
Oд утре слободно можете да го користите изразот : "Неписмен си ко Манчестер Јунајтед" :D
Фотошоп е.. како ја таа што ја имам кај мене на позадина убаво си го пишува името:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Фотошоп е.. како ја таа што ја имам кај мене на позадина убаво си го пишува името:)
Не е фотошоп.. Оди види во фан клубот наш најпрво објавената слика, дури и од тебе ако не беше, што пишува.. :D.. После ја смениле излеа, па има друга убаво пишано.. xD

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Што ќе беше убаво денеска да имаше ЕПЛ :(

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Дури 14 клубови од Премиер лигата бараат воведување на финансиски рестрикции со што ќе се спречат финансиските ,,инјекции’’ на богатите сопственици на клубовите.
На состанокот на претседателите на клубовите од Премиер лигата одржан во четвртокот, главна тема на расправа била можноста за воведување на финансиски рестрикции за клубовите од англиското фудбалско првенство.

Сепак сна состанокот не беа донесени никакви конкретни заклучоци, а договорено е продолжување на преговорит, се со цел да се оневозможат силните финансиски ,,инјекции’’ на богатите сопственици на клубовите и ,,инстант’’ успесите на тимовите како што се случи со Челзи и Манчестер Сити.

Во обраќањето кон колегите во седиштето на УЕФА во Швајцарија, менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер изјави: ,,Секој клуб треба да троши онолку колку што заработил. На тој начин многу лесно би се утврдила вистинската вредност на клубот. Јас лично се залагам за ваков механизам, сличен на оној на УЕФА финансискиот фер-плеј и верувам дека ова ќе помогне во јакнењето на клубскиот фудбал’’.

Се шпекулира дека 14 клубови се согласиле со донесувањето на ваквите финансиски рестрикции, а очекувано против биле Челзи, Манчестер Сити, како и Фулам и Евертон.

Ако Венгер успеј во ова, ќе биде фантастично.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Од кај Венгер? Пишува дека 14 екипи се сложиле за ова.
Случајно да не има некаква информација кои екипи не се сложиле со ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom