ова све е вистина...Али моментално Сити има најјак тим во англија...Во тој смисол сити е најдобар овој период
Дури и Челзи има повеќе
Сигурно поќе од тебе сум информиран. 100%. Се гледа по речениците и зборовите кои ги користиш.Која глупост значи, најпрво дека навивачите го сакале Хоџсон па потоа и дека Роџерс ќе биде отпуштен. Колку за информација Роџерс не е под никаков притисок и ќе му биде дадена шанса. Кога не си информиран не лупај глупости.....
Он бил повеќе информиран од мене за Ливерпул. И тоа па убеден е 100% .... Оди бе сечи си главата негде ....... А исто гледам дека твоите реченици се позлатени со злато .....Сигурно поќе од тебе сум информиран. 100%. Се гледа по речениците и зборовите кои ги користиш.
Поинформиан сум во целосна смисла од тебе, не само за Ливерпул туку и за цела Премиер Лига. Сеа ти како сакаш свати го то. Твое право. А гледам ептен зрело го прифати.Он бил повеќе информиран од мене за Ливерпул. И тоа па убеден е 100% .... Оди бе сечи си главата негде ....... А исто гледам дека твоите реченици се позлатени со злато .....
НеможиДобро знааме дека сакаш да се напрааш најпаметен од сите тука...Најпаметен си дури и Ајнштајн може вода да ти носи ....