FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Да почекаме за католичкиот божиќ 100% ке ги намалат колку толку некое евро во џеб ке ни остане...стипса сум јебига секогаш гледам што може поефтино :D

Отвори го линкот во мислењето кое ми го цитираше имаш од десна страна пре-ордер на амазон 42.91 фунти(стави ги 43 xD)
Многу бе :D

Инаку се брзав и не го отворив линкот.

FIFA 13 Demo for PC
Will be available on 11 September 2012

Иначе само клуч да купиш поефтино ке биде од 30 евра.

12ката ми сецкаше иако комјутерот ми ги исполнува барањат за играта . Се надевам нема да го имам истиов проблем со 13ката

12ката ми сецкаше иако комјутерот ми ги исполнува барањат за играта . Се надевам нема да го имам истиов проблем со 13ката
Провери добро мора нешто да не ти е во ред со компјутерот...или пак до верзијата може да ти е што знам..кај мене одеше и оди без проблем со келн ја шамарам цела европа ама после неколку сезони играње и менување играчи инаку го јадев од појаките .. ама сеа кога направив добар тим цела европа ми е под нозе ... додека да излезе 13кава ке одам во некој друг клуб малце да го воздигнам па ке минам на новава да видам што игра е :D

Успеав на јутуб на најдам гемплеј од играва по се изгледа дека и оваа година ке имаме дупло подобра фифа за разлика од пес... :)

Криво ми е Челзи што ќе го нема во демото :(

Ако ја заебат работата пак со контролите, да неможам да си ги наместам по мој избор како на 12ката, ќе им ебам матер...

Едвај ја чекам, 12ва ми се здосади. Кога излегвит за на пц?

Едвај ја чекам, 12ва ми се здосади. Кога излегвит за на пц?
EA has announced that FIFA 13 will release throughout Europe on September 28, 2012.
ИЗВОР : http://www.videogamer.com/ps3/fifa_...te_and_ultimate_edition_bonuses_revealed.html
П.С Доколку прочитате во статијава ке најдете нешто од типот на
a feature that will - apparently - let players swear at the ref. :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom