How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
1.071
Поени од реакции
2.223
Нема шанси да завршат со Робин, апсолутно никакви... Башка децава си ја знаат мајка си, ако беше Робин, ќе изреагираа, вака он цело време вика тетка Робин, значи и тие ја знаат како тетка Робин.
Ништо не се знае.. допрва ке видиме во новата сезона само реков тоа "сеуште не" на Маршал ме копка. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тука кажуваат дека во сезона 8 сепак Робин и Барни ќе се верат...:vozbud::love:
И Викторија очигледно јасно кажуваат дека не е мајката.

А еве го официјалното промо:

П

Паган-др

Гостин
Мислам дека е време да привршуваат со серијава. Не дека нејќам да ја гледам више, ама почна да губи на квалитет.

Едино ако сезонава сега не се вратат со хуморот од 3та сезона. :)

Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Да не знае некој колку саат е тоа 7/8c? кога ќе можеме да ја видиме првата епизода од 8та сезона...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Жолтиот чадор повторно.
Драма, драма, драма, хиперболизирање.

And Victoria is wunderbar but she is not my Lebenslangerschicksalsschatz.
She is my Beinaheleidenschaftsgegenstand, you know?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Жолтиот чадор повторно.
Драма, драма, драма, хиперболизирање.

And Victoria is wunderbar but she is not my Lebenslangerschicksalsschatz.
She is my Beinaheleidenschaftsgegenstand, you know?
Сепак, бар според мене, оваа епизода беше подобра од сите епизоди од претходната сезона. И најверојатно ќе истераат уште една сезона со свадбата на Барни :S

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Сепак, бар според мене, оваа епизода беше подобра од сите епизоди од претходната сезона. И најверојатно ќе истераат уште една сезона со свадбата на Барни :S
Многу развлекуваат, се чувствува веќе изнасиленост.

И она со неспиењето на Маршал и Лили преувеличено до бескрај. Ама океј. Ќе ја изгледаме и сезонава од чиста љубопитност кога веќе сме се „фатиле на орото“. :D

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Нормална изјава пред почетокот на сезоната, сигурно нема да признае дека не сака веќе да биде во серијата дека му се здосадило и дека има нови проекти во кои сака да учествува. Мислам дека и самите актери знаат, дека 8 сезони се доволни за ваквов тип на серии, посебно откако драстично им опадна квалитетот на хуморот и се префрлија на драма во последниве сезони.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Не знам за вас али мене ептен ми се допадна епизодата, посебно крајот :love: Како се вика песната што одеше во позадина, при крајот? И да, мислам дека оваа комотно може да биде последна сезона, доста е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom