How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Освен сликата на Барни со тигарот, се друго беше фејл.

Ако ви се свиѓа овој хумор, искрено, гледајте било која друга серија (како Џои) и ќе паѓате во несвест. Детски, клише, преувеличен и досаден хумор. Ептен лигави стануваат.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.072
Поени од реакции
2.224
Не знам за вас али мене ептен ми се допадна епизодата, посебно крајот :love: Како се вика песната што одеше во позадина, при крајот? И да, мислам дека оваа комотно може да биде последна сезона, доста е :)
Еве ти тука можеш за која епизода сакаш песните у позадина да ги најдеш. :)
http://www.tunefind.com/show/how-i-met-your-mother

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако се паметни, ова ќе им биде последна сезона. Ако не, ќе направат уште една, ќе им се смачи на луѓето и ќе падне нагло гледаноста и после ќе биде плукана и критикувана. Вака бар се уште има шанси да заврши пристојно и достојно...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ако се паметни, ова ќе им биде последна сезона. Ако не, ќе направат уште една, ќе им се смачи на луѓето и ќе падне нагло гледаноста и после ќе биде плукана и критикувана. Вака бар се уште има шанси да заврши пристојно и достојно...
Оваа им е изглеа тест последна сезона :)
На крајот имаше “a little ways down the road“ - кај што ја покажуваат девојката со чадорот.
Мислам дека сакаат да видат како ќе се одвиваат стварите, па ако е на лошо - така ќе им биде запознавањето (шо е многу тапа така да заврши, само како се упознале и крај, би било фино да има некоја приказна), или ако е океј сезонава ќе ја обноват за уште една и конечно ќе ја откријат во следната и ќе има приказни околу тоа. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Моментот кога Барни ја објасни серијата.....единственото нешто интересно во епизодава.
На сцените со Маршал и Лили малку фалеше јас да заспијам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Моментот кога Барни ја објасни серијата.....единственото нешто интересно во епизодава.
На сцените со Маршал и Лили малку фалеше јас да заспијам.
:pos:
И мене ми беше тоа најдобар дел и на почетокот кога Маршал и Лили го влечеа назад. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Не бе... не не и не. Аман со подводните шатови, аман со жолтите чадори, аман со финоќата на Тед...
Нешо најбоље шо имаше излезено од оваа серија беше епизодата со бургерот. Only true fans of Amadeus (movie) will understand. Исто и тролањата на Робин со Трговскиот... тоа беше нешо.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не ми се верува што гледав 20 минути... Последната минута беше океј, проверен рецепт, а пази, не беше комедија. Се думам дали да гледам премиерна епизода и финале само, ништо ваљда нема да ми смени.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
4тата епизода беше јака бе.. :D
Мене ми беше страв да го пишам ова, мислев со камења ќе почнат да фрлаат по мене.
Ама последнава епизода ме потсети на старите добри времиња кога секоја епизода беше оваква.

Kajgana Shop

На врв Bottom