How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Освен сликата на Барни со тигарот, се друго беше фејл.

Ако ви се свиѓа овој хумор, искрено, гледајте било која друга серија (како Џои) и ќе паѓате во несвест. Детски, клише, преувеличен и досаден хумор. Ептен лигави стануваат.

Не знам за вас али мене ептен ми се допадна епизодата, посебно крајот :love: Како се вика песната што одеше во позадина, при крајот? И да, мислам дека оваа комотно може да биде последна сезона, доста е :)

Еве ти тука можеш за која епизода сакаш песните у позадина да ги најдеш. :)
http://www.tunefind.com/show/how-i-met-your-mother

Ако се паметни, ова ќе им биде последна сезона. Ако не, ќе направат уште една, ќе им се смачи на луѓето и ќе падне нагло гледаноста и после ќе биде плукана и критикувана. Вака бар се уште има шанси да заврши пристојно и достојно...

Ако се паметни, ова ќе им биде последна сезона. Ако не, ќе направат уште една, ќе им се смачи на луѓето и ќе падне нагло гледаноста и после ќе биде плукана и критикувана. Вака бар се уште има шанси да заврши пристојно и достојно...
Оваа им е изглеа тест последна сезона :)
На крајот имаше “a little ways down the road“ - кај што ја покажуваат девојката со чадорот.
Мислам дека сакаат да видат како ќе се одвиваат стварите, па ако е на лошо - така ќе им биде запознавањето (шо е многу тапа така да заврши, само како се упознале и крај, би било фино да има некоја приказна), или ако е океј сезонава ќе ја обноват за уште една и конечно ќе ја откријат во следната и ќе има приказни околу тоа. :)

Моментот кога Барни ја објасни серијата.....единственото нешто интересно во епизодава.
На сцените со Маршал и Лили малку фалеше јас да заспијам.

Моментот кога Барни ја објасни серијата.....единственото нешто интересно во епизодава.
На сцените со Маршал и Лили малку фалеше јас да заспијам.

:pos:
И мене ми беше тоа најдобар дел и на почетокот кога Маршал и Лили го влечеа назад. :)

Не бе... не не и не. Аман со подводните шатови, аман со жолтите чадори, аман со финоќата на Тед...
Нешо најбоље шо имаше излезено од оваа серија беше епизодата со бургерот. Only true fans of Amadeus (movie) will understand. Исто и тролањата на Робин со Трговскиот... тоа беше нешо.

Не ми се верува што гледав 20 минути... Последната минута беше океј, проверен рецепт, а пази, не беше комедија. Се думам дали да гледам премиерна епизода и финале само, ништо ваљда нема да ми смени.

Ама стварно ич не ми е гајле која е типкава :pos:
tumblr_mb8j5x3lN21qgato7o1_1280.jpg

4тата епизода беше јака бе.. :D
Мене ми беше страв да го пишам ова, мислев со камења ќе почнат да фрлаат по мене.
Ама последнава епизода ме потсети на старите добри времиња кога секоја епизода беше оваква.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom