How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А бе еден хумор у Хаус, а бе страшна работа...:rolleyes: Еднаш се немам насмеано на таа серија. Подепресивна и понегативна серија од Хаус немало до сега, во поглед на хумор. Секогаш кога гледам една епизода, ме фаќа нервоза, цел ден сум наполнета со негативна енергија. Хумор во Хаус...:pos:
Не е дека HIMYM го има најдобриот хумор, далеку од тоа, ама дека има добар хумор во Хаус, мало морген.
Хаус има не километри, него милји боље хумор од оваа серија.

Во првата сезона, па и втората, може да се рамнат, понатака е шит во поглед на хумор. Едноставно, не е хумористична серија, не е сит-ком, повеќе е како драма со клише/cheesy смешки.

Јас пак од сите епизоди на Хаус, а сум ги гледал сите, ниедна не ми била подепресивна од серијата во која Робин дозна дека не може деца да има.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хаус има не километри, него милји боље хумор од оваа серија.

Во првата сезона, па и втората, може да се рамнат, понатака е шит во поглед на хумор. Едноставно, не е хумористична серија, не е сит-ком, повеќе е како драма со клише/cheesy смешки.

Јас пак од сите епизоди на Хаус, а сум ги гледал сите, ниедна не ми била подепресивна од серијата во која Робин дозна дека не може деца да има.
А бе, не ја бранам јас HIMYM, јас си ја гледам заради љубовните приказни и зашо сакам Робин и Барни да завршат заедно, не реков никаде дека ми е омилена серија или дека е смешна, ама преку глава ми е Хаус и тоа колку он бил најјак. Навредување луѓе, цинизам и “сарказам“ денес е дефиниција за добар хумор а? Хаус ми е се освен серија со хумор. Нема врска, нека не ја сакаат HIMYM, не ми е гајле, ама тоа дека Хаус има добар хумор...:rolleyes: Барем за мене тоа никако не е хумор.

dragonsky - Ти си бе по клипчињава и сликиве, дај најди клипче од сцената во таксито од епизодата "Disaster Averted". Не можам никако да најдам добро клипче од Робин и Барни од таа сцена. :icon_mrgr::icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе, не ја бранам јас HIMYM, јас си ја гледам заради љубовните приказни и зашо сакам Робин и Барни да завршат заедно, не реков никаде дека ми е омилена серија или дека е смешна, ама преку глава ми е Хаус и тоа колку он бил најјак. Навредување луѓе, цинизам и “сарказам“ денес е дефиниција за добар хумор а? Хаус ми е се освен серија со хумор. Нема врска, нека не ја сакаат HIMYM, не ми е гајле, ама тоа дека Хаус има добар хумор...:rolleyes: Барем за мене тоа никако не е хумор.

dragonsky - Ти си бе по клипчињава и сликиве, дај најди клипче од сцената во таксито од епизодата "Disaster Averted". Не можам никако да најдам добро клипче од Робин и Барни од таа сцена. :icon_mrgr::icon_mrgr:
Ти ако не можеш да најдеш јас уште помалку :D
--- надополнето: 6 август 2012 во 21:10 ---
Инаку еве дека не сум само по клипчињата и сликите туку и по веб страниците сум :D

http://tedmosbyisajerk.com/

http://www.theslapbetcountdown.com/

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
HIMYM е многу добра серија, ја имам изгледано неколку пати, Хаус исто така е добра, ама ни двете не си можат со Friends или That 70's show :) Едноставно, старите серии RULES

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^You do realize that "That 70's show" is not filmed in the 70s right?

Кој вика дека е геј?

И да Crazy in Love е во право стварно има нешто меѓу нив.Во случајов раката на Барни :D

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Види го бее...:pos:Кога видов дека си ме означил, помислив ќе ме израдуваш со видео од сцената во таксито од седмата сезона, ти вакви работи постираш...:icon_mrgr: ИзненаЃена и увреЃена сум да знаеш! :unsure::ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Види го бее...:pos:Кога видов дека си ме означил, помислив ќе ме израдуваш со видео од сцената во таксито од седмата сезона, ти вакви работи постираш...:icon_mrgr: ИзненаЃена и увреЃена сум да знаеш! :unsure::ROFLMAO:
Исто таква е и Робин во гифов :ROFLMAO: Малце помалце увреЃена

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Што можеш да очекуваш од личност која ставила го ставила Бибер како презиме...:facepalm:

M

Mayavin

Гостин
Во 7 Сезона 17 Епизода Маршал и Лили имаа кутија за кладби. Маршал се обложи со Лили дека Тед нема да се ожени со Стела е сеа.. Стигна свадбата Лили цело време му викаше на Маршал да плати тој викаше сеуште не, епа и така испадна Маршал го доби облогот. Мене моментот ми беше - Лили се обложи со Маршал дека Тед и Робин нема да завршат заедно, донекаде така и испадна и моментот беше кога Лили му викаше на Маршал да плати но тој рече "сеуште не". Според ова Маршал што го кажа мислам Тед и Робин на крајот ке бидат пак заедно. :)
Секаков крај е можен. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Пречкртајте го крајот со Робин убаво уште на почетокот нагласи дека е она aunt Robin...ако не сакаат уште толку да пропаднат сценаристиве, па на крај заедно да ги завршат:tapp:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пречкртајте го крајот со Робин убаво уште на почетокот нагласи дека е она aunt Robin...ако не сакаат уште толку да пропаднат сценаристиве, па на крај заедно да ги завршат:tapp:
Нема шанси да завршат со Робин, апсолутно никакви... Башка децава си ја знаат мајка си, ако беше Робин, ќе изреагираа, вака он цело време вика тетка Робин, значи и тие ја знаат како тетка Робин.

Kajgana Shop

На врв Bottom