How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Мене ми беше страв да го пишам ова, мислев со камења ќе почнат да фрлаат по мене.
Ама последнава епизода ме потсети на старите добри времиња кога секоја епизода беше оваква.
абе ја тупат некогаш со сериозни моменти и глуп хумор а не треба... инаку Маршал треба на Барни да му го препише детето и Барни да го расте, да биде awesome како него, а некако Маршал само со Лили има спиено. :pos:

еве го клипот...
Old MacDonald had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some chicks,
Ee i ee i oh!
With a hot chick here
And a dumb chick there

:pos::pos:

How may I direct my penis?

Супер епизода, добро се насмеав.
Третата под просек.

Koa искача 5кава? Ја њама на замунда.

Речиси сите серии правеа пауза заради претседателската дебата. Нема логика да ја пуштат епизодата во вечер кога никој реално нема да ги гледа нив, туку ќе ги гледа кандидатите. Истото беше и со NCIS и NCIS:LA и Bones. :)

абе ја тупат некогаш со сериозни моменти и глуп хумор а не треба... инаку Маршал треба на Барни да му го препише детето и Барни да го расте, да биде awesome како него, а некако Маршал само со Лили има спиено. :pos:

еве го клипот...
Old MacDonald had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some chicks,
Ee i ee i oh!
With a hot chick here
And a dumb chick there

:pos::pos:
"Theeee.....boobs on the bus go up and down...." :pos:

This is getting embarrassing... :facepalm:
Више ни Барни неможе да ги оправи, четворицава се катастрофа...

How I Met Your Mother е серија што не треба да трае повеќе од 4 сезони, бидејќи да бидеме реални раскажувањето на приказни од минатото, кога тогаш ќе заврши и ќе дојде до сегашноста освен ако Тед не е 80 годишен старец.
Можеби така и требало да биде серијата, How I met Your Grand-mother, сигурно ќе истера повеќе сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom