Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликатаШто има веза тоа? Мене баш ми е интересен сеа дресот на Манчестер.. Дури супер ми е.. За разлика од овој вашиот..
Taка и на Барса домашниот ми беше заникаде, сеа ми е интересен.. (за гостинскиот не ми се прави муабет, смешен е)...
dragonsky жолтите линии се ептен безвеза..
Nike << Adidas (во смисла на изработка на дресови се светлосни години разлика)Овие од Челзи се изнајадоа за дресот на Манчестер.. А овој нивниот гостински бетер од Пауер Ренџерс им е.. xD
Да даде господ да ве постелиме на нашиот чаршав...Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликата![]()
Кажав и погоре, дресов е таков зошто има причина, а инаку се знае дека вакви дресови Јунајтед никогаш немале!Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликата![]()
Адидас и Најк не играат, играчите играат, затоа ќе ве постелиме на чаршаф годинаваNike << Adidas (во смисла на изработка на дресови се светлосни години разлика)
1. Што ти значе ова зборувај македонскиСепак и ваков, е 2 класи подобар од вашиот кој ги има 1. поите на Гејлада
Адидас и Најк не играат, играчите играат, 2. затоа ќе ве постелиме на чаршаф годинава![]()
Ќе губите од Челзи сезонава.Да даде господ да ве постелиме на нашиот чаршав...
Ако играат како си Виган второто можеби и НЕЌе губите од Челзи сезонава.
Ќе губите од Челзи сезонава.
Да де, башка ако кај корнер знаменцето начекаат тезга со евтин бурек со месо, може сите да се нацртаат таму и да ги тепате со 41 :0, зашто да не...Ако играат како си Виган второто можеби и НЕ![]()
а па прво пол. се скинаа од играњеАко играат како си Виган второто можеби и НЕ![]()