Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликатаШто има веза тоа? Мене баш ми е интересен сеа дресот на Манчестер.. Дури супер ми е.. За разлика од овој вашиот..
Taка и на Барса домашниот ми беше заникаде, сеа ми е интересен.. (за гостинскиот не ми се прави муабет, смешен е)...
dragonsky жолтите линии се ептен безвеза..
Nike << Adidas (во смисла на изработка на дресови се светлосни години разлика)Овие од Челзи се изнајадоа за дресот на Манчестер.. А овој нивниот гостински бетер од Пауер Ренџерс им е.. xD
Да даде господ да ве постелиме на нашиот чаршав...Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликата
Кажав и погоре, дресов е таков зошто има причина, а инаку се знае дека вакви дресови Јунајтед никогаш немале!Со овој црниов дрес со жути линни ќе играме 5-6 утакмици а вие со тој чаршав сите домашни уткамици тоа е разликата
Адидас и Најк не играат, играчите играат, затоа ќе ве постелиме на чаршаф годинаваNike << Adidas (во смисла на изработка на дресови се светлосни години разлика)
1. Што ти значе ова зборувај македонскиСепак и ваков, е 2 класи подобар од вашиот кој ги има 1. поите на Гејлада
Адидас и Најк не играат, играчите играат, 2. затоа ќе ве постелиме на чаршаф годинава
Ќе губите од Челзи сезонава.Да даде господ да ве постелиме на нашиот чаршав...
Ако играат како си Виган второто можеби и НЕЌе губите од Челзи сезонава.
Ќе губите од Челзи сезонава.
Да де, башка ако кај корнер знаменцето начекаат тезга со евтин бурек со месо, може сите да се нацртаат таму и да ги тепате со 41 :0, зашто да не...Ако играат како си Виган второто можеби и НЕ
а па прво пол. се скинаа од играње ,али тоа е тоа си тепаа 2-0Ако играат како си Виган второто можеби и НЕ