Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Уште не почната сезоната ќе се заколете,полека има време:).

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Има време за колење, а ? Хаххахххахаха не бе, па ти. Тепаме досада. Сеа пуштам едно филмче, едвај го дочекав Бетменот да излези :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ние, Ливерпулците, очекувам да се колиме само со навивачи на другоразредни екипи ко ВБА, Свонси, Ридинг (ако има такви, нели) и Арсенал. Бар оваа сезона, квалитетот е натежнат далеку од Енфилд, така да...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Има време за колење, а ? Хаххахххахаха не бе, па ти. Тепаме досада. Сеа пуштам едно филмче, едвај го дочекав Бетменот да излези :D
Бетмен ќе го гледаш сега? Дај не зезај кај во МКД го донесоа грев е на таква снимка да го гледаш :D
И да не бидам оф-топик

Он топик: Напред наши нивните се тапа

S

Stivie G

Гостин
Абе со фановите на Јунајтед ајде сфаќам да се "тепаме" ама па овие од Арсенал по кое мерило започнуваат војна :confused:....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ние, Ливерпулците, очекувам да се колиме само со навивачи на другоразредни екипи ко ВБА, Свонси, Ридинг (ако има такви, нели) и Арсенал. Бар оваа сезона, квалитетот е натежнат далеку од Енфилд, така да...
Доста бе ти само мрчиш нешто :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Можи и 8.5 класи. Зависи шо пченка е. Зрното е важно за откуп.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 04:19 ---

Не бе, па ти. Море, брат досадно ми е. Во 4 сатот. Ете Ве гледам Вас, со МЛС, ама ми излезе Анри, и малце да се позаебавам. Шо е најјако, овие мислат дека водам дискусија. А со деца, „маштејнца“ не се срка. :D :D Ама да ги крениме малце. Ако си одат пак, не е интересно. :D
Оти Бекам не го кажуваш? :D

S

Stivie G

Гостин
Како ме немаат освоено ништо? Играа финале во ЛШ 2006. Тоа за нив е исто како да освоиле. А и да не беше Барса да им се испречува на патот можеби веќе ќе имаа и 2 титули во ЛШ :icon_lol: .

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Квалитетни дискусии, нема што.
Лани ние освоивме something. Вие 6 години не сте освоиле anything. Оп-цуп позз.
Алал нека ви е, освоивте Карлинг Куп на пенали против Кардиф, кај ви е крајот.
На мене тутилите од Купот на Емирати ми се поважни од Карлинг Куп, барем на тој турнир колку толку игравме со првотимци за разлика од Карлинг Куп чија единствена корист е резерви по некоја минута да истрчаат.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Агер е подобар од Вермален, Енрике подобар од Сантос, Шкртел подобар од Мертесакер, Џонсон подобар од Сања, Џерард подобар од Артета, Лукас подобар од Сонг, Суарез подобар од Подолски, Белами подобар од Росицки, Вилшер (сад га има сад га нема увек повреден), Чемберлејн со Хендерсон тука се негде, Борини тука негде со Жиру!
Прво , ваков коментар ни дете од 12 год. не би напишал, што значи ти мора да имаш окулу 10 (но годините не ја оправдуваат глупоста).
Второ, 2012 - Арсенал 3 место , Ливерпул 8 (со 17 поени разлика)
2011 - Арсенал 4 место Ливерпул 6 (со 10 поени разлика)
2010 - Арсенал 3 место Ливерпул 7 (со 12 поени разлика)

Менаџер - Арсенал А.Венгер, Ливерпул Бенитез, Хоџсон, Далглиш, Роџерс

Меѓусебни дуели Арсенал 3 победи , Ливерпул 1 нерешени 2

Како тоа истите играчи (плус минус некои што заминаа и што дојдоа) се послаби а три сезони по ред завршуваат над Ливерпул со двоцифрена предност во бодови, и се подобри во меѓусебните дуели???

Ти можеш се да кажеш ама статистиката не можеш да ја излажеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom