Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Ја стварно не знам зошто да не се надеваат фановите на арсенал на титула,кога овја од ливерпул секоја година викаат оваа година е наша.
Агер е подобар од Вермален, Енрике подобар од Сантос, Шкртел подобар од Мертесакер, Џонсон подобар од Сања, Џерард подобар од Артета, Лукас подобар од Сонг, Суарез подобар од Подолски, Белами подобар од Росицки, Вилшер (сад га има сад га нема увек повреден), Чемберлејн со Хендерсон тука се негде, Борини тука негде со Жиру!Само едно не ми е јасно...Како Арсенал неможе да биде претендент за титула,кога имат играчи како Вермален,Кошчелни,Мертесакер,Сања,Сантос,Сонг,Артета,Подолски,Росицки,Вилшер...Па додај млад играч ко АОЧ,ново засилување кој е на врата ко Казорла,па и еден Жиру кој освои титула со Монпеље и е доста солиден играч.
И сега ќе ми праите споредби на овие играчи со играчи од типот на Шкртел,Џонсон.Спиринг,Даунинг,Хендерсон,Аквилани, Керол........
Ма дај не ми прајте поарно муабет.Вие можеби ја бојкотиравте темава зошто ве ебаваме како што сакавме,но ако јас ја бојкотирам темава е само ради паметњациве шо се јавуваат тука и тресат глупост.
Фала,Пријатно
Агер е подобар од Вермален, Енрике подобар од Сантос, Шкртел подобар од Мертесакер, Џонсон подобар од Сања, Џерард подобар од Артета, Лукас подобар од Сонг, Суарез подобар од Подолски, Белами подобар од Росицки, Вилшер (сад га има сад га нема увек повреден), Чемберлејн со Хендерсон тука се негде, Борини тука негде со Жиру!
Друже сепак пишаното е точно. Кажи со кој дел не се согласуваш?Те ставам у потпис,друже нема љутиш
Вака дечко, прво муабетиве со бојкотирање сите ми ги праат откако сум дојден на форумов. Проблемот е што ја нити сум бојкотирал нешто, нити сум бил тука коа тоа се дешавало. Не сме ние група фанови што исто мислат и исто прават, само навиваме за истиот клуб, а мислењата околу дискусиите што ги праиме на сите ни се различни, па не знам и не ме интересира тоа што правел било кој колега од нашиот фан клуб. Друго, тој муабет нема никаква поврзаност со моменталната дискусија, сите го вадат коа више немаат за што да зборат. Па сеа ти види колку сте паметни сите истото шо го зборите.Само едно не ми е јасно...Како Арсенал неможе да биде претендент за титула,кога имат играчи како Вермален,Кошчелни,Мертесакер,Сања,Сантос,Сонг,Артета,Подолски,Росицки,Вилшер...Па додај млад играч ко АОЧ,ново засилување кој е на врата ко Казорла,па и еден Жиру кој освои титула со Монпеље и е доста солиден играч.
И сега ќе ми праите споредби на овие играчи со играчи од типот на Шкртел,Џонсон.Спиринг,Даунинг,Хендерсон,Аквилани, Керол........
Ма дај не ми прајте поарно муабет.Вие можеби ја бојкотиравте темава зошто ве ебаваме како што сакавме,но ако јас ја бојкотирам темава е само ради паметњациве шо се јавуваат тука и тресат глупост.
Фала,Пријатно
Воопшто не ме интересира дали си ме ставил на потпис, важно вистината ја зборам, ај кажи еден од тие што ги споредевме кој е подобар од Арсенал против тие од ЛиверпулТе ставам у потпис,друже нема љутиш
Сега ќе ти кажам во што не се согласувам.Истите овие играчи шо ги набројав од Арсенал завршија на 3то место,а овие на Ливерпул завршија на 9мо место.Друже сепак пишаното е точно. Кажи со кој дел не се согласуваш?
Ако така гледаме, овие од нашиот тим имаат освоено некој трофеј, додека тие вашите немат освоено ништо.Сега ќе ти кажам во што не се согласувам.Истите овие играчи шо ги набројав од Арсенал завршија на 3то место,а овие на Ливерпул завршија на 9мо место.
Сега шо бива?
Мора и ја да се спуштам на вашо ниво за да водам дискусија...Шо време дојде..цццц
Едино ти одговори ко шо треба.Океј е се.Али да праиме реално муабет.Сега не правам муабет ко навивач на Арсенал,него ко неутрален играч.Тимот што го склопи Венгер е каде каде по на место од овој на Ливерпул.Ги набројав играчите кои се играчи,а кои не.Вака дечко, прво муабетиве со бојкотирање сите ми ги праат откако сум дојден на форумов. Проблемот е што ја нити сум бојкотирал нешто, нити сум бил тука коа тоа се дешавало. Не сме ние група фанови што исто мислат и исто прават, само навиваме за истиот клуб, а мислењата околу дискусиите што ги праиме на сите ни се различни, па не знам и не ме интересира тоа што правел било кој колега од нашиот фан клуб. Друго, тој муабет нема никаква поврзаност со моменталната дискусија, сите го вадат коа више немаат за што да зборат. Па сеа ти види колку сте паметни сите истото шо го зборите.
Второ сеа ти коа ми ги набројуваш играчиве, се осеќам ко ја да се глеам у огледало со истото лани. И тоа не ни зборев за титула, зборев за топ 4 па ни таму не завршивме. И сосема разумно изглеаше кога кажував Шкртел-Агер топови у одбраната, Џонсон и Енрике по страна од одбраната, Лукас и Џерард по средина, во офанзива Керол, Суарез, Белами, Даунинг... па убаци и млад играч ко Шелви, Хендо, Стерлинг, Коатес. Само што нормално ништо не испадна ко што треба.
Али океј, ти верувај си у што сакаш, нема сигурно ја да ти бранам, само си кажувам како изглеа тоа од страна
И јас се обидувам да ти објаснам дека сте далеку од титула но ти не сакаш да го согледаш тоа. Но те сфаќам, сум бил и јас во таква ситуација .Не сфаќај погрешно,повеќе се обидувам да објаснам на овие Суарез у потпис и овој од мојов град,кој шо патем пу пу,криј се да не те видам на центар )
Трофеј преку кој си обезбедивте пласман во Евопа Лига и тоа квалификации, а ние директен пласман во ЛШ.Значи не сте способни ни да се пласирате директно во некое Европско натпреварување.Пошто ЛШ е преголем залак за тим кој нема 20 години освоено титула и нивната најголема ѕвезда има освоено се освен Англиската титула...патетики........................Ако така гледаме, овие од нашиот тим имаат освоено некој трофеј, додека тие вашите немат освоено ништо.
друже ти наброја најјаките од Арсенал, а најслабите од Ливерпул, исто тие ко да ти речам за од Арсенал Шамак, Росицки и тн. немој молим те!Едино ти одговори ко шо треба.Океј е се.Али да праиме реално муабет.Сега не правам муабет ко навивач на Арсенал,него ко неутрален играч.Тимот што го склопи Венгер е каде каде по на место од овој на Ливерпул.Ги набројав играчите кои се играчи,а кои не.
Еве од старт,значи со ШкртелмШелви,Спиринг,Хендерсон,Даунинг,Керол,Глен Џонсон(чоече ма дај-најисфорсираниот тип шо сум го видел)...Од Енрике се очекуваше повеќе...Играчи кои се за респект-Џерард,Суарез,Лукас(кој беше повреден)...Исто и Адам кое дрво беше.
Е сега кога од друга страна пак , Верма,Кош,Пер,Сања,Сонг,Артета,Вилшер,Подолски...Мислам дека веќе тука се гледам разликата.
Не сфаќај погрешно,повеќе се обидувам да објаснам на овие Суарез у потпис и овој од мојов град,кој шо патем пу пу,криј се да не те видам на центар )
А впрочем ви ги набројав и најјаките кои всушност се тројца играчи...Чуднодруже ти наброја најјаките од Арсенал, а најслабите од Ливерпул, исто тие ко да ти речам за од Арсенал Шамак, Росицки и тн. немој молим те!