Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
На фановите на Арсенал сите им се виновни(и Ливерпул и Јунајтед и Челзи). Ајде почнете да бојкотирате :pos:.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Таман работа со Арсенал да се споредуваш :pos:
Вечно они се оштетените, вечно судиите за противниците судат, вечно имаат најмногу повреди. А кога ќе има сезона во која речиси исто повреди имаат и се на минус 20 на табела и со 50 гола у мрежа ти викаат дека се конкурентни за титула. :pos::pos:

А муабетот за Хитлер. :vozbud:Некој преозбилно го сфаќаат фудбалот дефинитивно.
Леле, валидно е ова бе ? Можно е ? Не, јас мислам дека не е можно.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Најпаметно ќе ми е да се одјавам.
Леќа ноќ дечки.

Сонувајте го Арсенал :P

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
На фановите на Арсенал сите им се виновни(и Ливерпул и Јунајтед и Челзи). Ајде почнете да бојкотирате :pos:.
Ние сме мажишта, за разлика од Вас. Вие ја бојкотирате темата, јас никогаш. Е то е разликата. Мрсулчиња мали.

S

Stivie G

Гостин
Па нема. Ние имаме. И тоа без пораз. Друго ?
Како во полоша, извини ? Табелата ја биде лани. Ај, можи ќе се падниме во четврт финале во ЛШ, па можеби ќе не победите и ќе ни докажите дека сме подобри. :pos::pos::tapp::tapp::tapp:

Сеедно. Розев си во душата.
Немаме. Но штом сакаш да одиме од крајност во крајност океј. И ние немаме потреба да се мериме со тим кој е под нас. За ЛШ ќе ми зборуваш кога ќе успеете да ја освоите.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 04:08 ---
Ние сме мажишта, за разлика од Вас. Вие ја бојкотирате темата, јас никогаш. Е то е разликата. Мрсулчиња мали.
:pos::pos: :pos:. Мажишта биле...............

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Немаме. Но штом сакаш да одиме од крајност во крајност океј. И ние немаме потреба да се мериме со тим кој е под нас. За ЛШ ќе ми зборуваш кога ќе успеете да ја освоите.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 04:08 ---

:pos::pos: :pos:. Мажишта биле...............
После ќе се вадите со Лига Куп, исто како со Манчестер, знајме ние.

Еми тие шо си одат од сред дискусија, шо се ? Пички. Ние останавме и после поразите од 8-2 и после вашиот на Емирати... За голема разлика од Вас. Прашање на време е коа пак ќе си одите.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Коментариве на последниве страници алудираат на тоа дека Арсенал 100 % завршува во топ 3 екипи на крај на сезонава во ЕПЛ. Барем јас така ги сфаќам коментариве. Во право сум?
Ако да тогаш ќе се навратам на овие постови во мај.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
1.2 Челзи/Сити
3.Јунајтед
4.Арсенал
5.Тотенхем
6.Ливерпул
7.Њукасл

Немора да пратите Премиер оваа година , еве ви ја табелата -горниот дел :D
Само за прво место не сум сигурен 100% кој ќе биде од овие два тима.

S

Stivie G

Гостин

Еми тие шо си одат од сред дискусија, шо се ? Пички. Ние останавме и после поразите од 8-2 и после вашиот на Емирати... За голема разлика од Вас. Прашање на време е коа пак ќе си одите.
Абе Лига Куп или ми е гајле. Ливерпул е 5 класи над Арсенал.
Претходната тема почнавме да ја бојкотираме кога го освоивме Карлинг Купот. Не гледам на сред дисксија некој да се откажа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ова ми изгледаше ко муабет за кој некој 100% на крај на сезона ќе фаќа сеир и ќе вика "еве коа зборевте вие вака, ние така викавме". Проблемот со сите тука е што поставувате огромни предвидувања пред сезона. Ние ваму ќе завршиме, ние таму. Никој не може да знае што ќе се случи следната сезона, без разлика на засилувањата, кој какви играчи има, кој менаџер колку време ги водел, кој какви фанови имал... Џабе зборите сите кога сезоната е непредвидлива и секој клуб е способен да направи изненадување, без разлика дали тоа ќе биде позитивно или негативно, дали некој ќе биде 4 места погоре од тоа што сите мислат, или 4 места подоле. Колку и да тврди некој нешто, тешко дека ќе биде 100% точен. Секад ќе се случи нешто непланирано, затоа полека, секој нека си ја трча неговата трка и на крај што испадне-испадне.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

Коментаров + постот на Факе= WIN !
Стварно ме насмеа ова без навреда :D :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе Лига Куп или ми е гајле. Ливерпул е 5 класи над Арсенал.
Претходната тема почнавме да ја бојкотираме кога го освоивме Карлинг Купот. Не гледам на сред дисксија некој да се откажа.
Можи и 8.5 класи. Зависи шо пченка е. Зрното е важно за откуп.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 04:19 ---
Коментаров + постот на Факе= WIN !
Стварно ме насмеа ова без навреда :D :pos:
Не бе, па ти. Море, брат досадно ми е. Во 4 сатот. Ете Ве гледам Вас, со МЛС, ама ми излезе Анри, и малце да се позаебавам. Шо е најјако, овие мислат дека водам дискусија. А со деца, „маштејнца“ не се срка. :D :D Ама да ги крениме малце. Ако си одат пак, не е интересно. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ова ми изгледаше ко муабет за кој некој 100% на крај на сезона ќе фаќа сеир и ќе вика "еве коа зборевте вие вака, ние така викавме". Проблемот со сите тука е што поставувате огромни предвидувања пред сезона. Ние ваму ќе завршиме, ние таму. Никој не може да знае што ќе се случи следната сезона, без разлика на засилувањата, кој какви играчи има, кој менаџер колку време ги водел, кој какви фанови имал... Џабе зборите сите кога сезоната е непредвидлива и секој клуб е способен да направи изненадување, без разлика дали тоа ќе биде позитивно или негативно, дали некој ќе биде 4 места погоре од тоа што сите мислат, или 4 места подоле. Колку и да тврди некој нешто, тешко дека ќе биде 100% точен. Секад ќе се случи нешто непланирано, затоа полека, секој нека си ја трча неговата трка и на крај што испадне-испадне.
Ааааааааааааааааааааааа мажиште !!! :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom