Fringe

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ја почнав денеска и сум до 6та епизода...Интересна,солидна,динамична ама за 6 епизоди се изнагледав сајнс фикшн до коски па си мислам шо ке има натаму...Само да не ја претераат.
Зависи што дефиниција за претеризам имаш, ако вадење куршуми низ... упс, за малку спојлер :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Зависи што дефиниција за претеризам имаш, ако вадење куршуми низ... упс, за малку спојлер :)
Седи бе, покриено е ова твоето, поголеми нејаснотии и растегање на невозможното и претерувањето имаше, за ова се фати. :D

Песимист, сите за време на прва сезона се двоумат, ама морам спојлер да ти кажам дека се' е поврзано, за да не ја откажеш.

Најдобрата ongoing sci-fi серија у моментов. Ако ти фали нешто вакво, that is.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Па финале беше! И не е важно за што ќе се фатиш, некоја капка ќе прекипи :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Па финале беше! И не е важно за што ќе се фатиш, некоја капка ќе прекипи :)
Aх, што не ја откажаа ради таа "нелогичност" (во сај фај ова нелогичност, покрај цели нелогичности од четири сезони), па да се молеше нешто блиску до просек епизода од Continuum или слични да искачи. :unsure:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не бе што има да ја откажуваат, добра си е, и не се бунам јас за нелогичности знаеш добро. Прво, не сакам да голтам се што ми сервираат, а второ, дедо ми ќе смислеше нешто подобро од тоа, мора да ја удирале главата од ѕид во безидејност кога на некој му текнало дека тоа може да биде паметна идеја.

И не ми ги чепкај Канаѓаните :cool:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Не бе што има да ја откажуваат, добра си е, и не се бунам јас за нелогичности знаеш добро. Прво, не сакам да голтам се што ми сервираат, а второ, дедо ми ќе смислеше нешто подобро од тоа, мора да ја удирале главата од ѕид во безидејност кога на некој му текнало дека тоа може да биде паметна идеја.

И не ми ги чепкај Канаѓаните :cool:

СПОЈЛЕР стај го, незнам како.

Искрено, јас мислам дека се заплеткаа уште од порано со обзерверот кога рече дека секако мора да умре Оли.
И ако не ја продужеа да имаа емотивен, бум крај.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ја почнав денеска и сум до 6та епизода...Интересна,солидна,динамична ама за 6 епизоди се изнагледав сајнс фикшн до коски па си мислам шо ке има натаму...Само да не ја претераат.
Само обиди се да не влегуваш на темата, не само поради спојлерите, туку и за да не останеш со wtf фаца и да ја баталиш серијата. Некои работи би изгледале чудни и глупи вака на хартија (екран), ама друго е во серијата. Јас така заебав еден другар кога несакајќи му кажав што се случува во трета сезона, додека тој беше уште на почетокот. Tака ја батали серијата поради тоа што X дејството му се чинеше глупо.

Уствари, гарант ќе улеташ во втора сезона со неизбежното прашање „Од каде сега тој тука?“ We've all been there. :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Абе ја у принцип сум анти-sci-fi јбг фале ми имагинација не ме гушкале доволно ко сум бил мал...Ама после ногу противење ја загледа оваа и ми е ок(сега за сега) па натаму ке видеме.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Зошто имам чувство дека последнава сезона ќе биде феноменална?

Во трејлерот има некои нови сцени, иако петтата сезона уште не е почната да се снима. Овие сцени се снимани намерно во четврта, колку да се склопи трејлер кој би ги убедил FOX да ја продолжат серијата.

Што би рекла Џулиет: It worked.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Зошто имам чувство дека последнава сезона ќе биде феноменална?

Во трејлерот има некои нови сцени, иако петтата сезона уште не е почната да се снима. Овие сцени се снимани намерно во четврта, колку да се склопи трејлер кој би ги убедил FOX да ја продолжат серијата.

Што би рекла Џулиет: It worked.
Ќе треба пак да се погледне специјалната епизода од минатата сезона, која беше по ред таа дали знаеш?

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
законннн
иначе да ве прашам, во 3-та сезона мислам дека беше во анимираната епизода, човекот што во иднина треба да ја убие Олив го дадоа ли во 4-та сез????

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ми тргна со лупетање по темите за серииве, и да си прашам, приметил ли некој дека the observers ги има во секоја епизода од почетокот до крај? Макар и на сцена која трае една секунда, случаен минувач... одраз во стакло...сенката...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ми тргна со лупетање по темите за серииве, и да си прашам, приметил ли некој дека the observers ги има во секоја епизода од почетокот до крај? Макар и на сцена која трае една секунда, случаен минувач... одраз во стакло...сенката...
Понекогаш сум ги приметувал, понекогаш не, ама уште од прва сезона ми е јасно дека се појавуваат во секоја епизода. Сликите можат да се видат овде. Исто, како дел од виралната маркетинг кампања на Fox, обсерверите можат да се видат и на други манифестации, како на пример на стадиони каде се игра безбол или рагби, или во публика на American Idol.

Kajgana Shop

На врв Bottom