Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чешкааааа :love: (y)

Реков дека има шанси Чешка и прво место да бидат :)

Русиве катастрофа :confused: Полјациве so close yet so far

Грциве немаат 1 асален гол дадено ама тоа е фудбалот. Од Германија ќе го јадат немиен
Чекај. Германија има теорија и да испадне утре па друг може да биде прв таму :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.189
Поени од реакции
46.402
Се повеќе сум за да се отвори "Дарко Панчев Фан Група" , можда е големо име во фудбалот, али за коментаторство глупости тресе на велико :))))
Па да, ваљда зашто не е коментатор туку фудбалер повикан да дава свои мислења за натпреварот ...

А незнам кои глупости ги кажа денес, освен фактот што се што кажа ко критички осврт на нештата погоди, и самиот на некој начин го најави голот на чесите и јадната игра на полјаците во второ, што и се деси, на место беше и критиката упатена кон полскиот селектор за немањето сенс за измени и тактика која не е аналогна за играч ко Левандовски, ко селски буквар ги читаат со оваа игра а потенцијалот на Левандовски е лимитиран ненормално.

Одличен беше денес Панчев, она кое се бара од него ние ( и те како ) го добивме само ради цепидлачењево очигледно мал број на луѓе тоа го приметиле, проблемот е што вие го гледате ко коментатор а не ко човек кој нема поим од коментирање ( што е и нормално, зашто со тоа никад не се бавел ) и човек кој и те како успеал во овој спорт.

Да е до мене, би му дозволил што почесто да е кокоментатор зашто издржани работи говори, го има оној сенс, она чувство дека ќе се деси нешто на терен и го најавува истото гледајќи ги тимовите како играат и кои потези се влечат од клупа, тоа коментатор со богат вокабулар во Македонија никад нема да ти го понуди, ја можам да згазам на неговото просто проширено коментирање зашто доста квалитетни информации ми нуди.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Честитки за Грците.

Голем аплауз и за Чесите. У прво коло беа прегазени, али на крај успеаа да се вратат и ко први да тераат даље.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
браво за Русија - застанаа со Полска на 1-0 , нема фајт - нема одење понатаму........лузери биле,лузери си останаа......клошаришта

не знам кој и што очекуваше од полската багра против чешката фурија.....некако закочени беа особено во одбраната против Русија,но двата идни натпревари покажаа зошто се на европско првенство......овој тим поседува голем дух

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.980
Поени од реакции
7.119
Значи до толку појма да немаш од фудбал, да изиграш толку мизерни две кола во групата и после да си меѓу најдобрите 8 е стварно нефер, па Холандија ли е послаба од овие бе??? Ја, за доброто на фудбалот би ја исклучил цела А група од 1/4, а би ја внел цела Б група.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Среќа не си ти кој одлучува околу тоа.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Честитки за Грците.

Голем аплауз и за Чесите. У прво коло беа прегазени, али на крај успеаа да се вратат и ко први да тераат даље.
Кои честитки за Грците бе оди губи се :ROFLMAO:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Значи до толку појма да немаш од фудбал, да изиграш толку мизерни две кола во групата и после да си меѓу најдобрите 8 е стварно нефер, па Холандија ли е послаба од овие бе??? Ја, за доброто на фудбалот би ја исклучил цела А група од 1/4, а би ја внел цела Б група.
Тоа е тоа......оваа група е шамар за сите што ќе испаднат од другите групи.
Комотно можат 2те места од оваа група да ги дадат на третиот од Б и Ц........

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чекај. Германија има теорија и да испадне утре па друг може да биде прв таму :)
Е да во право си ама сепак не очекувам утре да отпадне Германија.Само со пораз може да отпадне а не ми се верува да изгубат од Данска а Холандија да победи со 2 гола разлика.
Најверојатно во 1/4 ќе играат Германија-Грција а тука Грците ќе го јадат за секој цент што го позајмија од Меркел

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
пооо ова интерашиве бранење Панчев еј, од цела Македонија, прееска и еден другар го рчнав за Панчев, очи ќе ми извадеше. :D

Али муабетото со Калински за пивото:
Вечерва ќе се слави. низ цела Чешка, многу пиво ќе биде испиено... Плзен... овај Прамен, овај... хаха

:pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.546
пооо ова интерашиве бранење Панчев еј, од цела Македонија, прееска и еден другар го рчнав за Панчев, очи ќе ми извадеше. :D
Не е до интерашите туку до малце постарите на форумов. Имам едно чуство дека не знаеме да испочитуваме некој што направил нешто, а Панчев за тоа што го направил ќе го толерирам и да го вработат за постојано.

Игор Трпевски го величевте еј, Игор, бот невиден, ќутук од коментатор :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Луѓе јајцава цитрони со тој Панчев веќе,аманте заебете го таму нека си ебе матер.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не е до интерашите туку до малце постарите на форумов. Имам едно чуство дека не знаеме да испочитуваме некој што направил нешто, а Панчев за тоа што го направил ќе го толерирам и да го вработат за постојано.

Игор Трпевски го величевте еј, Игор, бот невиден, ќутук од коментатор :)
види, Игорче е амајлија, среќа носи! :D

Ја неам ништо против Панчев, пишав, за неговите фудбалски достигнувања никој не смее да се дрзне да ги негира. Али мене ме нервира малку со „хуморот“ и она „знаеш Златко, ЈАС...

Ај србизмите настрана, ако ги оттргне оние две работи погоре и да го намали егото при коментирањето, може да го биде и за коментатор.

Kajgana Shop

На врв Bottom