Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Никаде не реков дека сум го гледал претходно Кержаков,затоа не се прави паметен.На ова европско едноставно ми падна тој повеќе во очи отколку овој..
И не реков дека е ептен аматер на "среќа" дека ги дал головите,едноставно мн. го исфорсираја по странициве,како што беше за Аршавин.
Го зедоја во Арсенал и за тие години поминати таму не истрча онолку и не се трудеше колку што изигра за Русија... ;)
Ne go sporeduvaj Arshavin so Dzagoev,davas epten losa sporedba.
Kao prvo Arshavin e od tipot na Drogba,Luka Toni koi sozreaa malku pokasno od voobicaenoto,so toa sto skoro do svoja 28 godina ne izlegol nadvor od svojata zemja da igra,so tolku godini normalno e deka epten tesko ke se priviknes vo bilo koja druga liga poradi nostalgicnost pred se(jebiga,,Ruska krv slicna na nasa),on ne bese sreken vo Arsenal toa epten primetlivo bese,,isti slucaj so Pavlychenko.

Da imas oko za talent,dovolni ti se samo 15 minuti da primetis deka Dzagoev e potencijalna svetska klasa igrac,ama izgleda ti drugacije gi gledas rabotive od mene.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
го затворија фан клубот на грција? ах, сакав таму да си прославам :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Едно прашање. Русиве отпаднаа заради пораз во директниот дуел со Грција? Пошто имаат подобра гол разлика од Грците

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Паричка фрлаа на крајот.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Едно прашање. Русиве отпаднаа заради пораз во директниот дуел со Грција? Пошто имаат подобра гол разлика од Грците
Русија замина дома поради меѓусебниот дуел со Гејците.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Баш сакав Полска да ја помине групата поради желбата и играта која ја покажаа на натпреварот против Чешка и Natalia Siwiec. Одлично го започнаа натпреварот креираа неколку одлични шанси но им фалеше завршница. Али јбг можеа да бидат во погодна ситуација доколку не ја прокоцкаа шансата во првото коло кога имаа водство и играч повеќе против грција.

Русија :facepalm:
Не го гледав натпреварот но репрезентација од нејзин ранк не смееше да киксне против најслабата репрезентација (според мене) и да испадне од ЕП во последното коло.
п.с. Ако може некој хајлајтс да ми даде од натпреварот.

А

Анноун

Гостин
мислев дека ни среќа не може да спаси катастрофален состав како Грција , но можело. На сите овие лесни групи што им се паѓаат, на евро 2004та освоено , и на ова сега што ги поминаа групите со неверојатно среќа , ќе почнам да мислам дека Грчките Богови стварно постојат и не се митологија :facepalm:

Ајде во 1/4 финале да им дадат барем 5 Германија . Се надевам нема да ги тепаат колку од ред да поминат.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Никаква игра не покажаја ниту Чешка ниту Гејлада и поминаа понатаму, каква среќа се :rolleyes:
Очекував дека Русија и Полска ќе одат понатаму ама ништо, а и повеќето очекуваа, криво ми е за Русија, ќе имаше интересно 1/4 финале..

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Никаква игра не покажаја ниту Чешка ниту Гејлада и поминаа понатаму, каква среќа се :rolleyes:
Очекував дека Русија и Полска ќе одат понатаму ама ништо, а и повеќето очекуваа, криво ми е за Русија, ќе имаше интересно 1/4 финале..
Чешка покажа одлична игра не заебавај, доста подобра од Полска на пример кој знаеа да играат само прво полувреме и напаѓаа само по десната страна што испадна многу лошо за нив. (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom