Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.546
пооо ова интерашиве бранење Панчев еј, од цела Македонија, прееска и еден другар го рчнав за Панчев, очи ќе ми извадеше. :D
Луѓе јајцава цитрони со тој Панчев веќе,аманте заебете го таму нека си ебе матер.
Еве ти ElNinho, интераш :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Еве ти ElNinho, интераш :)
Ама дека е туп и глуп и дека го претерува со србизмите и дека премногу,ама премногу се фали,во право се другиве што го ругаат.
Па добро бе човече не не интересира нас како се запознале мајка му и татко му на Кедира и на Озил,или пак дали те бива за стенд ап комичар,збори во врска со фудбалот...а овој бе вицови кажува :facepalm:
Кај не го бива,кај си тера со вицовите,небаре Маријан ќе го земе до него да седи кога ќе прави нови клипови.
Што е најтрагично мисли дека е убер интересен со трескањето глупости.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.189
Поени од реакции
46.402
А
Кај не го бива,кај си тера со вицовите,небаре Маријан ќе го земе до него да седи кога ќе прави нови клипови.
Pa moze i da go zeme, so humorot tuka nekade se. :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас знам дека не ги сакаме ама зашто да не одат натаму ако заслужиле? Замислете ние да бевме на нивна позиција, сеа ќе бевме ќори пијани.
Не можат некои еве како Русија па и Холандија само ради името да се влечат понатаму :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ама дека е туп и глуп и дека го претерува со србизмите и дека премногу,ама премногу се фали,во право се другиве што го ругаат.
Па добро бе човече не не интересира нас како се запознале мајка му и татко му на Кедира и на Озил,или пак дали те бива за стенд ап комичар,збори во врска со фудбалот...а овој бе вицови кажува :facepalm:
Абе ајде, пола Македонија користи србизми, сега ви смета Панчев зошто користел. Па он живеел во тоа време, играл во Црвена Звезда, нормално е дека ќе користи србизми...
Ама ете, сигурно повеќе сакате да ги слушате кретените од Канал 5.
Јас знам дека не ги сакаме ама зашто да не одат натаму ако заслужиле? Замислете ние да бевме на нивна позиција, сеа ќе бевме ќори пијани.
Не можат некои еве како Русија па и Холандија само ради името да се влечат понатаму :)
Не вреди да се коментира, затоа што никој не може реално да согледа на работите. Тоа што они ги надиграа Полска и Чешка, воопшто не се важи. Јас воопшто не ги сакам и нормално дека сакав од сите да изгубат 5:0, ама што е тука е.
Чешка исто, мислев дека се ептен лоши, ама испаднало дека се погодија, кога Русија имаше ептен добар ден. Си тепаа две утакмици и безвезе е да се збори, дека не заслужиле пласман.
Битно Холандија со два порази требала да иде и штета ќе биде што Снајдер, Робен и ван Перси нема да ги гледаме во 1/4 финале :(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.189
Поени од реакции
46.402
Ќе игравме као први така други кај Ацета у фонтана ... и ќе ни чуеше.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Чесиве како почнаа и види до кај догураа. Браво !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе ајде, пола Македонија користи србизми, сега ви смета Панчев зошто користел. Па он живеел во тоа време, играл во Црвена Звезда, нормално е дека ќе користи србизми...
Ама ете, сигурно повеќе сакате да ги слушате кретените од Канал 5.
Абе не дека ми смета мене нешто Панчев,ама нека смали со србизмите и нека прекине со фалбаџиството.
Може да погледне некој клип на јутуб како коментираат бившите фудбалери низ англиските и германските телевизии,без французми,австрализми и што ти јас знам,и без фалбаџиство.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може на Грците ќе им се падне Данска во 1/4 финале ќе зависи утре па ете ги и во полуфинале :D

Kajgana Shop

На врв Bottom