Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Како што им даваат нови и нови заеми не би ме чудело и ова да им го пуштат. Мислам на Германците и на Грците. Тоа е исто како кога мал си трошел пари и татко ти ти давал одново и кога си играл фудбал со него ти попуштал за да се радуваш:)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Оф леле не знам стварно што се деси со Русија, едни скапани Грци неможат да ги тепаат :facepalm:
А за Полјациве ме разочараа, како и со Грциве првото добро беше а второто се укочија. Куба, Пишчек ги снема а Левандовски на само остаен.
Честитки за Чесите си заслужија. А за јужниве лекот им е само Германија, петарда и пешки дома враќајне.

R

Rigel Kent

Гостин
Kako i da e , pozrtvuvanosta e kluc za uspeh, Grcite ja imaa a Rusite vlegoa vo euforija posle pobedata od 4-1 nad Ceska i iako imaa najpovolna situacija koga i remi im bese dovolno tie dozvolija da izgubat od Grcija.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Се повеќе сум за да се отвори "Дарко Панчев Фан Група" , можда е големо име во фудбалот, али за коментаторство глупости тресе на велико :))))

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.824

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се повеќе сум за да се отвори "Дарко Панчев Фан Група" , можда е големо име во фудбалот, али за коментаторство глупости тресе на велико :))))
Абе таков им е стилот на двајцата, смешки кажуваат ама интересни се, во секој случај класи над сељанштаната од К5.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.824
Добар си е, не учел он за да биде новинар и да зборува како новинар, се што си искоментира од фудбалска гледна точка си беше на место а меѓудругото и интересна ја прави утакмицата. Ја сум за и во ЛШ да го викаат (y)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Абе сеа види дека тресе глупостит ресе, ама со игорче не може,и не знам што ве нервира,барем паѓа смеење:D

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Подобро Панчев да коментира него ли некој анемичен кој само ќе ги кажува имињата на фудбалерите. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243
Ми се споврати од ЕП денеска :sick: Кога дадоа овие кретениве гол, првото го изглеав и ракометот, после немаше слободно место по кафиЌине и нишо не видов:icon_mrgr:

ШИТ!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Панчев позади него има богато минато за разлика од мувлите од коментатори и спортски новинари кои изникнуваат на секој чекор во државава

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Русите сами себе се елиминираа,а очи си извадија со Полјаците пред утакмицата,која иронија човече :pipi:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чешкааааа :love: (y)

Реков дека има шанси Чешка и прво место да бидат :)

Русиве катастрофа :confused: Полјациве so close yet so far

Грциве немаат 1 асален гол дадено ама тоа е фудбалот. Од Германија ќе го јадат немиен

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Добри се Панчев и Калински, на ваква досадна утакмица барем се смеевме. Дарко не е професионален новинар како Калински, он е поранешен спортист со специфичен речник и сленговски изрази.

Панчев: Ако отпадне Русија, европа ќе остане без гас :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom