Се повеќе сум за да се отвори "Дарко Панчев Фан Група" , можда е големо име во фудбалот, али за коментаторство глупости тресе на велико
)))
Па да, ваљда зашто не е коментатор туку фудбалер повикан да дава свои мислења за натпреварот ...
А незнам кои глупости ги кажа денес, освен фактот што се што кажа ко критички осврт на нештата погоди, и самиот на некој начин го најави голот на чесите и јадната игра на полјаците во второ, што и се деси, на место беше и критиката упатена кон полскиот селектор за немањето сенс за измени и тактика која не е аналогна за играч ко Левандовски, ко селски буквар ги читаат со оваа игра а потенцијалот на Левандовски е лимитиран ненормално.
Одличен беше денес Панчев, она кое се бара од него ние ( и те како ) го добивме само ради цепидлачењево очигледно мал број на луѓе тоа го приметиле, проблемот е што вие го гледате ко коментатор а не ко човек кој нема поим од коментирање ( што е и нормално, зашто со тоа никад не се бавел ) и човек кој и те како успеал во овој спорт.
Да е до мене, би му дозволил што почесто да е кокоментатор зашто издржани работи говори, го има оној сенс, она чувство дека ќе се деси нешто на терен и го најавува истото гледајќи ги тимовите како играат и кои потези се влечат од клупа, тоа коментатор со богат вокабулар во Македонија никад нема да ти го понуди, ја можам да згазам на неговото просто проширено коментирање зашто доста квалитетни информации ми нуди.