NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
шо убаво фатија судиите да помагаат на крај ама џабеее им се виде илето :icon_lol: Бош, па ВЕјд очигледен фаул у напад, па мора и на Леброн дополнително слободно (шо го утна мислам) и може уште еден непостоечки фаул имаше. Кој третман и тоа на гостински терен ццц

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.665
нема основа да ме банираат..никого не навредив само си напишав тоа што мислам..ова не е фан клуб Лејкерс па да не смеам да пишам што сакам..туку си дадов мислење е сега тоа што модераторот и господинот дотичен постот ги погоди толку длабоко и почнаа индиректно да упатуваат провокации на моја страна е друга работа..нека се научат одредени луѓе како се дискутира тука и нема да има циркузи и вакви непотребни постови...дотогаш пишете се што се однесува во врска со НБА а не да забегуваме вака
Не ме погоди длабоко туку ти реплицирав затоа што напиша глупост. Ако ти го прочита постот некој што не го прочитал ќе ти се смее, се кладам дека 90% од тие што го прочитаа се згазиле од смеење. Како може некој човек да ги нарече Леброн и Коби пички и лигуши и дека играат без срце? Јас ти ја сфатив поентата на постот, дека Џордан е најдобриот во историјата али аргументиве што ги даде за денешниве играчи ти беа на ниво на дете од забавиште. Нема везе мислам дека треба да се затвори таа дискусија и то је то.

Еј како само мерак ми напраи првава утакмица од финалево тоа е чудо едно, одлична кошарка имаше вчера, браво. Во првото полувреме се виде дека Оклахома играше малце во грч, влегоа во поспора брзина бидејќи ова им е прво финале, но во второ сосем друга песна се тераше. Клучот беше во одбраната, Сефолоша изигра одлично над Вејд, добро беше чуван и Леброн без разлика на тоа што даде 30 поени, ипак нормална ствар си е тоа за него али ОКС го направија потребното врз него а тоа е да има неколку исфорсирани шутеви, што преку рака, што на истек на напад. Дурент каков играч е човече, прав лидер на екипата, нема сомневање, го докажа тоа и против Далас и против Лејкерс и против Спарс а еве и сега, на стартот на финалната серија го прави тоа.

Навистина не знам што се случува со Вејд, како да ја игра својата прва НБА сезона во кариерата, промашува некои чисти шутеви и тоа апла утки, онака го промашуе цел обрач. Мајами мора да ги искористи ваквите утакмици, кога почетокот на утакмиците или првото полувреме ќе им припадне на нив, мора да го држат тоа ниво до крај.
Честитки до сите фанови на Тандер. :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
Дирк за Дурант

Dirk Nowitzki has paid close attention to Kevin Durant’s playoff run.

"KD," Nowitzki said, "is way ahead of my curve. He's arguably the best player in the league right now. I see a guy that really has no holes.

"He's a 6-10 guy with a 7-4 wingspan who can shoot it from the parking lot. He's posting up now. In transition he's so long that, when he gets a pass from the 3-point line, it's a layup or dunk with one step. He's got the one- or two-dribble pull-up, which you need to be a great scorer, because you can't just shoot 3s or go to the basket if you want to be a great scorer, 'cause sometimes you can't get all the way to the bucket. He can go both ways, one or two dribbles and up.

"He's way more of a 3-man than I ever was. He handles the ball way better on the break than I ever did. He's got deeper range. And he's doing all this at 23. He's won the scoring title three times in a row, so that he means he won the first one at 21. I barely got through my rookie year. When I was 21, Gary Trent was still killing me in practice."

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако остатокот од екипата е под нивото Џејмс и 60 поени да дава џабе... Инаку Оклахома посебно Дурант фантастични на почетокот, ќе биде тешко...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ме погоди длабоко туку ти реплицирав затоа што напиша глупост. Ако ти го прочита постот некој што не го прочитал ќе ти се смее, се кладам дека 90% од тие што го прочитаа се згазиле од смеење. Како може некој човек да ги нарече Леброн и Коби пички и лигуши и дека играат без срце? Јас ти ја сфатив поентата на постот, дека Џордан е најдобриот во историјата али аргументиве што ги даде за денешниве играчи ти беа на ниво на дете од забавиште. Нема везе мислам дека треба да се затвори таа дискусија и то је то.
Можеби така глупо изреагирав но јбг ги мразам двата и несоодветно се испонашав:D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
And here we go again......
Абе финале се игра утре бре луѓе аман.

N

Nicky Santoro

Гостин
Lebron 30,5 +
wade 23,5 -
chris bosh 10,5+
mario chalmers 13,5 +
што мислите? освен леброн другиве мислам лесни ќе бида

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.665
Izbrisani se postovite na Vanlok, Johny Tran i Pitu Guli za da ne se true temava. Terajte diskusija za finalevo i to e to.

P

PewDiePie

Гостин
Ајде бе нека почне тоа утакмицата цркнав више :icon_lol:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ќе тепаат Тандерси ? ... Јас не гледам што може да направат Жешките за да го сопрат двоецот Дурант-Вестбрук.... освен Вејд да почне да игра "кошарка" и да придонесе бар нешто за тимот , па да парираат некако....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.049
Кое дежаву е стартов од минатата, дали и остатокот од текмава ќе е таков ...
Одговор кој ќе го добиеме накај 5, уште една вечер која го заслужува префиксот '' непроспиена ''.

ае.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Каков мизерен почеток за оклахома, се надевам дека нема да легнам да спијам наскоро..

Kajgana Shop

На врв Bottom