NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ауу судијава значи ејј на живци ми иде кој ку*ац му е,ги утепа на крај оклахома

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Долго време неам глеано волку јака утакмица мада имаше чист фаул на Дурант на крајот за нерешено да биде.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јбг изгледа повеќе им одговара да биде 1-1 за да биде по ватрено финалево,судијава стварно ја утепа Оклахома на крај.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Фаул беше над Дурант али требаше да одат на тројка :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Мајами си ја заврши работата си напрае брејк;поинаку и не можеше да биде кога џејмс имаше подршка од вејд, бош,батие,кој може да биде клучот за мајами у оваа серија.Е сега ја мислим дека окс зема една од трите утакмице у мајами.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
дјурант може да му кажи фала на судијата шо не му суди 6та лична кога се постави батие. они ми ќењат за на крајо шо не му свиреле :facepalm:
па ај и тоа на крај да му судеа и да им поклониме титулата уште сега на оклахома

п.с. се чекаат ќењаторите за Леброн :свиркам:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Заслужена победа на Мајами, ама тоа шо ме нервира мене као НБА фан е посраната одлука на крајот. Чист фаул на Дурент, да беше обратно Џејмс да беше во напад, пред да се дигне ќе свирнеше. Ќе се игра 7 меча, натаму оди...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
значи зорле се прават сите ќорави кога му прогледаа низ прсти на дјурант, кога требаше да добие 6та лична и потенцијално во аут
а за ова на крај сите се запалија. не викам дека ова не беше фаул на крај, ама затоа го оставија дјурант на 5та лична, а уствари самиот тој ги носеше оклахома колку можеше

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако ова не е заслужена победа, незнам што е... Едно водство да се нема и победа, е ку*ац :D
За фаулот и 6-та лична на Дурант не се коментира, само за крај, а? Не сте вие за Оклахома, вие сте против Мајами... Има уште да се игра :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
дјурант може да му кажи фала на судијата шо не му суди 6та лична кога се постави батие. они ми ќењат за на крајо шо не му свиреле :facepalm:
па ај и тоа на крај да му судеа и да им поклониме титулата уште сега на оклахома

п.с. се чекаат ќењаторите за Леброн :свиркам:
Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да го напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да ја напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.
Шта би било - кад би било... 1-1 е резултатот, а вие продолжете ако немате друга работа...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Шта би било - кад би било... 1-1 е резултатот, а вие продолжете си со се*ење ако немате друга работа...
Ја нигде не реков дека не е заслужена победава,едноставно многу ме нервира ова го*но од судија.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Да бе а тоа што не му дадоа фаул над дурант,пред да го напрае тој фаул у напад ко што викаш ти,едноставно у ваква ситуација кога се решава ,мора да се свири фаул.
судиите во трета четвртина ги добуткаа оклахома во бонус на 9:53 !!! :eek:
барем првата утакмица почекаа на 6 минути пред крај на трета четвртина да ги добуткат во бонус
и сеа ќе ми кажиш тука сите беа чисти фаули :cautious:

G

grande-juve

Гостин
значи зорле се прават сите ќорави кога му прогледаа низ прсти на дјурант, кога требаше да добие 6та лична и потенцијално во аут
а за на ова на крај сите се запалија. не викам дека ова не беше фаул на крај, ама затоа го оставија дјурант на 5та лична, а уствари самиот тој ги носеше оклахома колку можеше
Батие уште не беше наместен кога Дурент се одлепи од земја, по правило тоа не е лична во напад, треба да си доле со двете нозе пред противникот да се одлепи, а беше блиску. На двете страни имаше судиски грешки, ама ова на крај не смееше да не досудат... Инаку многу јак натпревар.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Батие уште не беше наместен кога Дурент се одлепи од земја, по правило тоа не е лична во напад, треба да си доле со двете нозе пред противникот да се одлепи, а беше блиску. На двете страни имаше судиски грешки, ама ова на крај не смееше да не досудат... Инаку многу јак натпревар.
чист беше фаулот ко солза, и коментаторите го кажаа дека беше фаул во напад

Kajgana Shop

На врв Bottom