NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ја мислам дека клучни играчи што ќе прават разлика од окц би биле Ибака и Сефолоша а од мајами би бил батие..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Мајами сега за сега не промашува,батие икс фактор

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.664
Уште па озбилно му правиш муабет.
Што се замараш, бриши му ги навредите. Детиште некое а тука за докажани великани ќе пишува глупости.
Таквите како него у маало одма јадеа заушки штом ќе зинеа, мада овој се кладам и шамар ќе попиеше.
Ма и тоа што викаш, за џабе му објаснувам. Само не знам од кај му е констатацијата дека денешниве играчи не даваат се од себе... Па сега само на тоа се базира играта, да дадеш максимум од себе, по 110% од своите можности даваат сите до еден, таков е менталитетот во НБА. Ама он мисли изглеа дека ова е Монте Јуниор баскет лига па си се заебаваат.

За утакмицава, Мајами боље ја отвори али тука има уште да се игра. Сега за сега се гледа неискуството на ОКС во финалињата, за прв пат настапуваат тука и освен Фишер и Перкинс никој го нема доживеано тоа чувство али сигурен сум дека ќе се опуштат у второ.
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 03:58 ---
Абе Фишер почнал да носи заштитна гума? :pos: Го глеам нешто џвака цело време и коа го напраи фаулов над Батие баш го покажаа како ја вади.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ја мислам дека клучни играчи што ќе прават разлика од окц би биле Ибака и Сефолоша а од мајами би бил батие..
Си ја сетил работава не викам не :).....за Мајами барем :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Многу стегнати ми делуваат окс,од друга страна мајами многу са мотивирани,све им иде од рука,ама се надевам оклахома ќе им го најде лекот у второ полувреме:D

M

MrzaRules

Гостин
овоа е тоа..овоа е финале како шо заслужуеме да гледаме...има да врие до крајот :vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ајде го почнаа своето шоу судите цц

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.048
Преглупа одлука да не се досуди очигледна лична во напад од Вејд, па и фаул плус кош добија Мајами тука, а и фаулот над Бош беше дискутабилен, ама сепак Оклахома покажуваат карактер сега за сега и не дозволија тоа да влијае негативно врз нив.

Дурантула ја покажува својата големина во овој натпревар, какво кошаркариште. :cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Оклахома:vozbud:ги изгази у последната четвртина(y)ми мириса овде на метла:D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Вејд, најголем кривец за овој пораз на Мајами
колку ми е смешен овој кловнов (споелстра). зема тајм аут на крај, кога утакмицата е веќе решена, а не зема кога се кршеше утакмицата и кога оклахома им се наближи :facepalm::facepalm: шо ти кажува колку е саатот

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мајами штом оваа утакмица не ја доби кога Батие и Чалмерс не утнаа прво полувреме ондак не ми се верува дека до крај на серијава можат да победат у гости !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Дурант им убаци 36 коша на јаката одбрана на мајами:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom