3D во кино Милениум

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кп. Америка гледан...3/5 од мене..него оти Пајакот го нема во групава? Нели и тој е од Марвел, а најфаца е според мене :vozbud:
Ги нема ни X-Men, а зашто?

Ќе дознаеме во Avengers 2 :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Ги нема ни X-Men, а зашто?

Ќе дознаеме во Avengers 2 :)
Малку гуглав и веројатно нема да ги видиме никогаш...причина? Спајдермен, Х-мен, Фантастичната четворка, Деардевил, Гоуст рајдер...сите тие навистина се херои на Марвел ама биле одамна продадени на други продукциски куќи, како на пример Спајдермен на Сони...така да ништо од овие во Avengers 2, 3... освен ако нешто драстично не се смени...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Сите тие ги има во World War Hulk стрипот
Инаку и јас сум исто 3/5. Денеска и утре на брзинка мора да ги гледам и другите 2 пошто во Четврток е последна проекција ако не се лажам

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе и да не ви се гледани, не е ништо битно. Мене Америка не ми беше гледан, па не ми правеше којзнае какви проблеми.
И вака и така приказна у филмов нема, има ефекти, пукање, тепање и смеење.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Мислам дека не е последна проекција во петок туку се поместуваат порано, во дневни термини, нешто како од 14:00/16:00 така нешто....пошто во вечерните термини веќе на сцена стапува Вил Смит :vozbud:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
За сите кои се заинтересирани дали воопшто ќе ги видиме Икс мен,Спајдермен,Фантастичната четворка и Сребрениот сурфер во Одмаздниците одговорот е НЕ!

Филмските права за Спајди се во рацете на Сони и оваа година излегуваат со скроз нов Спајди и немаат намера да се откажат од својата франшиза освен ако сакаш да лупнеш бајаги кеш.

Останатите се сопственост на 20 Century fox и исто како Сони имаат свои амбиции,имено веќе е во план оживување на Фантастичната четворка со нови глумци,нешто слично како што Спајди доживеа.За жал во Ф4 веќе беа опфатени некои круцијални ликови во светот на Одмаздниците како Галактус и Сребрениот сурфер кои имаат свој удел во борбата против Танос(негативецот во продолжението).

Инаку за Луѓето во црно 3 сум скептик,многу беше лоша двојката,да не беше таква катастрофа франшизата ќе имаше некаков успех,вака немам надеж дека старите добри Вили и Томи ќе изведат некое чудо.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Дали некој има информација кога ќе го донесат Prometheus 3D во Милениум ? Дали тоа ќе се случи за брзо време после светската премиера на 8-ми јуни или ќе почекаме подолго време да го видиме филмов во 3Д ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Дали некој има информација кога ќе го донесат Prometheus 3D во Милениум ? Дали тоа ќе се случи за брзо време после светската премиера на 8-ми јуни или ќе почекаме подолго време да го видиме филмов во 3Д ?
Премиера 8јуни пишува на http://kinomilenium.mk/
Така да :Да ќе го даваат

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Инаку за Луѓето во црно 3 сум скептик,многу беше лоша двојката,да не беше таква катастрофа франшизата ќе имаше некаков успех,вака немам надеж дека старите добри Вили и Томи ќе изведат некое чудо.
Двојката беше катастрофа а и 3кава не е нешто поарна изгледа сите 5/10 и дадоа
Вили :LOL::ROFLMAO:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Премиера 8јуни пишува на http://kinomilenium.mk/
Така да :Да ќе го даваат
Одлична вест ... случајно да не знајш колку време се прикажуваат филмовите во Милениум што се на репертоар ( 1 недела , 2 недели ... ) , бидејќи не сум од Скопје па незнам дали ќе можам да дојдам на премиерата .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Одлична вест ... случајно да не знајш колку време се прикажуваат филмовите во Милениум што се на репертоар ( 1 недела , 2 недели ... ) , бидејќи не сум од Скопје па незнам дали ќе можам да дојдам на премиерата .
2 недели сигурно.Можеби и подолго

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
a expandables 2?zaso e trgnat?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
a expandables 2?zaso e trgnat?
Се разочарав од Одмазднициве. Да не беше Хулк, филмот ни Ајронмен не би го спасил. А богами ни светов... :)

Тапа, типична америчка пуцаљка.:confused:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Се разочарав од Одмазднициве. Да не беше Хулк, филмот ни Ајронмен не би го спасил. А богами ни светов... :)

Тапа, типична америчка пуцаљка.:confused:
Тоа е, а ти отиде да гледаш Шекспирово дело со witty дијалози...

Критикава за Авенџерс ти е на место колку што ти е точен постот што си го цитирал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Тоа е, а ти отиде да гледаш Шекспирово дело со witty дијалози...

Критикава за Авенџерс ти е на место колку што ти е точен постот што си го цитирал.
Чекај бе во филм каде што ја има Скарлет Јохансон во кожен костум кој човек ги прати дијалозите?

Kajgana Shop

На врв Bottom