3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно прашање. Бев конечно во киново и гледав 3Д филм. Ги разглеав наочаритен, обични наочари се, дури не се ни стакло. Едното зелено, другото црвено, само што не се баш како стандардните зелено-црвени наочари, малку пофино се направени, да не болат очи. Е сеа, ме интересира, ако имам такви наочари, кога ќе пуштам 3д филм на мојов монитор (Не е 3Д) што ќе се деси? Ќе добијам 3Д?
Бидејќи од тоа што заклучив додека гледав филм, наочарите никако не се поврзани со екранот (прожектор, или што и да е).

Ај едно прашање. Бев конечно во киново и гледав 3Д филм. Ги разглеав наочаритен, обични наочари се, дури не се ни стакло. Едното зелено, другото црвено, само што не се баш како стандардните зелено-црвени наочари, малку пофино се направени, да не болат очи. Е сеа, ме интересира, ако имам такви наочари, кога ќе пуштам 3д филм на мојов монитор (Не е 3Д) што ќе се деси? Ќе добијам 3Д?
Бидејќи од тоа што заклучив додека гледав филм, наочарите никако не се поврзани со екранот (прожектор, или што и да е).

Треба да имаш монитор што има 100 Hz или повеќе (скоро секој CRT може), ќе си симнеш видео плеер што пушта 3D, ќе си симнеш 3D филм и ќе имаш.

Треба да имаш монитор што има 100 Hz или повеќе (скоро секој CRT може), ќе си симнеш видео плеер што пушта 3D, ќе си симнеш 3D филм и ќе имаш.
И тогаш не ја гледам логиката зошто би купил 3Д телевизор/Монитор?

И тогаш не ја гледам логиката зошто би купил 3Д телевизор/Монитор?

Зашто тоа што го можат старите CRT не го можат стандардниве LCD туку мора СПЕЦИЈАЛЕН LCD да зимаш, со над 100-120 херци.

дај кажете нешто за the avengers , го гледал ли никој, има ли 3Д ефекти добри или пак да си го гледаме на компјутер?

дај кажете нешто за the avengers , го гледал ли никој, има ли 3Д ефекти добри или пак да си го гледаме на компјутер?

Перверзии, акција, ефекти, 3D, Ultra HD и СМЕЕЊЕ!

За разлика од The Darkest Hour и John Carter, за овој не ги жалав парите. Супер филмче и дефинитивно гледај го на кино не на PC.

Avengers после од 18:00........и според тука коментариве и според коментарите што ги читав на нет оечкувам многу, па ќе видиме.

Кино Милениум :cuc:

Ама едно прашање што се случува со кино Рамстор? Последнен нормален филм што имаат давано беше ХП....(уствари грешка сум Haywire беше последен)
Планираат нешто да прават асално?
Треба да се отвори тема за киното во Рамстор..

Кино Милениум :cuc:

Ама едно прашање што се случува со кино Рамстор? Последнен нормален филм што имаат давано беше ХП....(уствари грешка сум Haywire беше последен)
Планираат нешто да прават асално?
Треба да се отвори тема за киното во Рамстор..

Додека има ваков репертоар во кино Милениум, нема потреба од тема за кино Рамстор :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom