3D во кино Милениум

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
The Avengers до кога ќе го даваат?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Прејако е кога цртани херови се оживуваат од живи луѓе :vozbud: Корун го гледаше Авенџерс?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А тоа шо не ми се гледани Хулк, Кп. Америка, Тор..има врска или не баш? Само Ајрон Мен ми е гледан.
Епа гледај ги да знаеш што е како е со нив, а од Captain America има повеќе во филмов.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Го гледав и јас The Avengers, филмот беше перверзии али воопшто не уживав во гледањето. 3D-то беше катастрофа. Многу беше темно со наочарите и на моменти ништо не се гледаше (n) Исто и другариве разочарани... Требаше да си земам 2D карта, и така без наочари гледав пола од филмот.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Го гледав и јас The Avengers, филмот беше перверзии али воопшто не уживав во гледањето. 3D-то беше катастрофа. Многу беше темно со наочарите и на моменти ништо не се гледаше (n) Исто и другариве разочарани... Требаше да си земам 2D карта, и така без наочари гледав пола од филмот.
2д карта? ><
си глеал друго триде па шо го просра ова?
Топ си беше, никад не беше пре темно, на почеток само дур се навикнеш на наочарите болат очи.
Многу големи принцези сте станале.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
2д карта? ><
си глеал друго триде па шо го просра ова?
Топ си беше, никад не беше пре темно, на почеток само дур се навикнеш на наочарите болат очи.
Многу големи принцези сте станале.
Ти зборам конкретно за Avengers, не го споредувам со друг 3D филм зошто кај нас овој е прв што сум го гледал. Не сум само јас, многу луѓе се жалеа од наочарите. Едно е да уживам во гледањето а друго е да се малтретирам да видам што се дешава на платно. Беше премногу темно и матно.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ти зборам конкретно за Avengers, не го споредувам со друг 3D филм зошто кај нас овој е прв што сум го гледал. Не сум само јас, многу луѓе се жалеа од наочарите. Едно е да уживам во гледањето а друго е да се малтретирам да видам што се дешава на платно. Беше премногу темно и матно.
Епа како ондак кажуваш дека 3д-то е лошо ако не си гледал друг 3д филм :D
Матно не беше ако си гледал со наочари (без наочари тоа што е надвор од фокус е матно), а ни темно не беше, така да не знам. Дали си начекал лоша проекција или нешо слично али ноп. Очите дефинитивно помалце ме болеа и ми се напињаа од коа го гледав стар ворс кој исто беше конверзија.

Сума сумаре, не можеш да судиш нешто кога немаш со што да го споредиш.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Може не се изразив убаво во врска со 3д-то. Да појаснам, 3д-то беше ок, не беше премногу изразено али разбирливо е зошто филмот е конвертиран во 3д за разлика од Avatar, Hugo, Prometheus итн. кои што се снимени во 3д. Моево искуство со Аvengers беше катастрофа. Можно е и да било лоша проекција или некоја друга мана од нивна страна зошто луѓе кои беа пред една недела задоволни ми го препорачаа да го гледам.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Може не се изразив убаво во врска со 3д-то. Да појаснам, 3д-то беше ок, не беше премногу изразено али разбирливо е зошто филмот е конвертиран во 3д за разлика од Avatar, Hugo, Prometheus итн. кои што се снимени во 3д. Моево искуство со Аvengers беше катастрофа. Можно е и да било лоша проекција или некоја друга мана од нивна страна зошто луѓе кои беа пред една недела задоволни ми го препорачаа да го гледам.
Имаш право, претемно е во споредба со други 3D изведби, макар и на телевизори. До наочарите е, за никаде се.

Исто така, далеееку подобро беше од Star Wars 3D, ама нејсе, не е доволно добро за да САКАМ да идам и да гледам таму, туку идам само зашто Avengers го нема на HD снимка за по дома.
Ќе видиме во ова Cineplex (или како и да е) какво ќе биде 3D-то.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само нема да биде лошо одвреме-навреме во милениум да ги забришат тоа наочарите.....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Кп. Америка гледан...3/5 од мене..него оти Пајакот го нема во групава? Нели и тој е од Марвел, а најфаца е според мене :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom