Многу нормално, филмот е пичку ма#$%ин добар!Прејако е кога цртани херови се оживуваат од живи луѓе Корун го гледаше Авенџерс?
А тоа шо не ми се гледани Хулк, Кп. Америка, Тор..има врска или не баш? Само Ајрон Мен ми е гледан.Многу нормално, филмот е пичку ма#$%ин добар!
Епа гледај ги да знаеш што е како е со нив, а од Captain America има повеќе во филмов.А тоа шо не ми се гледани Хулк, Кп. Америка, Тор..има врска или не баш? Само Ајрон Мен ми е гледан.
Изгледај ги сите,најпрво Капетан Америка...А тоа шо не ми се гледани Хулк, Кп. Америка, Тор..има врска или не баш? Само Ајрон Мен ми е гледан.
2д карта? ><Го гледав и јас The Avengers, филмот беше перверзии али воопшто не уживав во гледањето. 3D-то беше катастрофа. Многу беше темно со наочарите и на моменти ништо не се гледаше Исто и другариве разочарани... Требаше да си земам 2D карта, и така без наочари гледав пола од филмот.
Ти зборам конкретно за Avengers, не го споредувам со друг 3D филм зошто кај нас овој е прв што сум го гледал. Не сум само јас, многу луѓе се жалеа од наочарите. Едно е да уживам во гледањето а друго е да се малтретирам да видам што се дешава на платно. Беше премногу темно и матно.2д карта? ><
си глеал друго триде па шо го просра ова?
Топ си беше, никад не беше пре темно, на почеток само дур се навикнеш на наочарите болат очи.
Многу големи принцези сте станале.
Епа како ондак кажуваш дека 3д-то е лошо ако не си гледал друг 3д филмТи зборам конкретно за Avengers, не го споредувам со друг 3D филм зошто кај нас овој е прв што сум го гледал. Не сум само јас, многу луѓе се жалеа од наочарите. Едно е да уживам во гледањето а друго е да се малтретирам да видам што се дешава на платно. Беше премногу темно и матно.
Имаш право, претемно е во споредба со други 3D изведби, макар и на телевизори. До наочарите е, за никаде се.Може не се изразив убаво во врска со 3д-то. Да појаснам, 3д-то беше ок, не беше премногу изразено али разбирливо е зошто филмот е конвертиран во 3д за разлика од Avatar, Hugo, Prometheus итн. кои што се снимени во 3д. Моево искуство со Аvengers беше катастрофа. Можно е и да било лоша проекција или некоја друга мана од нивна страна зошто луѓе кои беа пред една недела задоволни ми го препорачаа да го гледам.