Fringe

I

Iblis

Гостин
Од Bowie - The Man Who Sold The World, посветено на William Bell :)
Коверот од Нирвана, ако веќе ја пуштаат таа. Има време до крај на сезонава :)
Не од David, мада требаше оваа епизода, симболиката ќе беше поголема. Имам пишано поназад кој е D.R.J. IRL ;)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Добра е серијава?За сто се работи? Сакам да загледам некоја серија па се мислам за оваа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Добра е серијава?За сто се работи? Сакам да загледам некоја серија па се мислам за оваа.
Еден луд научник, син му, неколку ФБИ агенти и една крава го спасуваат светов.

Ако ти се гледа sci-fi серија, во моментов ова е тоа...

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Во почетокот, серијава ме освои комплет. Сега, не чувствувам повеќе ни љубопитност да ја проверам кратката содржина за да одлучам дали да губам време со Фринџ или да прочитам неколку страници од книга.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Во почетокот, серијава ме освои комплет. Сега, не чувствувам повеќе ни љубопитност да ја проверам кратката содржина за да одлучам дали да губам време со Фринџ или да прочитам неколку страници од книга.
Мене обратно.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Се ближи финалето, ќе биде јакооо :vozbud:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Преобрнување. Ова ти е бетер од пресвртот на Интер вчера против Милан.

На крајот ќе излезе дека Бел и Џонс се добрите и ги подготвувале двата универзума за борба против ќељавиве гангстери. Само што нашиве со сечењето на мостот си пукале у колено. Ете и како во таа епизодата претходно го видовме Бел во амберот.

Реков неколку страници претходно, сумљиво ми е со Бел и Нина во новава временска линија. Ете ги, биднаа. Ќе вришти финалево.

I

Iblis

Гостин
На крајот ќе излезе дека Бел и Џонс се добрите и ги подготвувале двата универзума за борба против ќељавиве гангстери. Само што нашиве со сечењето на мостот си пукале у колено. Ете и како во таа епизодата претходно го видовме Бел во амберот.
Dat mindfuck!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Многу злобно се смееше Спок, ко од шпанска сапуница да излегол... :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Дај бе овие епизодите од GoT и Fringe дополнителни стресови само ми ствараат у живот. Баш како што велат Американците, on the edge of your seat. Вилијам Бел ептен како изненадување ми дојде, особено бидејќи читав интервјуа каде продуцентите лажеа како Леонард не сакал да се појавува повеќе во серијата. А Оливија сега може комотно да им се приклучи на The Avengers.

Што се однесува до теориите, наредната епизода ќе треба да го решат Бел и да расчистиме со се' што е поврзано со плотот околу DRJ. Наредната сезона пак типувам дека дејството ќе се врти околу специјалната епизода. Односно, како работите излегле до толку од контрола. Ептен паметно одиграа продуцентите. Ако не ја продолжеа серијата епизодата ќе им беше обична спешл епизода за фановите. Ако им ја продолжат, супер за нив, добиваат приказна за петта сезона. Браво!

Едвај ја чекам наредната епизода, ама од друга страна пак, потоа ќе треба да чекам до октомври за нова епизода.

П.С. R.I.P Алекс/ Астерикс/ Астро/ Аспирин/ Астрин

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
"They are coming!"

П.С. W.B. Астрид.