Fringe

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Мене оваа Нина ме нервира, исто изгледа во двата универзуми и никако не можам да запамтам кај беше добра а каде правеше бељи... потенцијално многу добар лик за негативец. Обзерверите се најјаки, епизодите со нив ми се најдобри.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Мене оваа Нина ме нервира, исто изгледа во двата универзуми и никако не можам да запамтам кај беше добра а каде правеше бељи... потенцијално многу добар лик за негативец. Обзерверите се најјаки, епизодите со нив ми се најдобри.
Никаде не е добра оваа кобилава, иако мислам дека оваа од нашиов свет ќе напраи некое добро дело онака пред крај, можеби ќе се жртвува за иднината.

I

Iblis

Гостин
Уште ги делите ликовите на добри и лоши :eek:. Јас па цело време гледам фракции со лични цели :notworthy:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Уште ги делите ликовите на добри и лоши :eek:. Јас па цело време гледам фракции со лични цели :notworthy:
Па добро, фигуративно кажано за да не го шириме муабетов... Имавме лик што работи за Масив Дајнамикс кој очигледно е замешан во се и сешто, и после истиот тој лик ни е mother-figure на Оливија... како сега да ја гледам како фина жена со мајчински чувства? Како после Шрек да не го гледам Еди Марфи како магаре? :)

I

Iblis

Гостин
Како после Шрек да не го гледам Еди Марфи како магаре? :)
Гледај го како африкански принц...
Ок шала на страна, овие неколку епизоди ќе треба да одплетат доста работи или серијава ќе биде без завршеток.
Во секој случај возбудливо за гледање.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И во двата универзума е лоша, соработува со Џонс и во едниот и во другиот. Ти текнува ваљда кога ја киднапираа Оливија, на два пати се појави, еднаш у собата, еднаш надвор од неа.

Него, ова стигна од Фринџ на ФБ: Does Fringe's Viral Link Unlock a New Alt-Verse?

Реков јас, ќе има уште еден универзум, вие не. :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Се загубив кога е во прашање тој лик... нека има, јбг. Било што, само нека има некаква возбуда...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

Ау ау ау ау.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
These are not the droids you are looking for... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Растурија во последнава епизода... :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Фала Богу! Тоа ни треба, војна, агресори, отпор, добри, лоши, конфликт... фор фак сејкс!
J.J. сега може да даде отказ и да ги истави другите да се снаоѓаат :pos:

Добро, искрено, малку е вештачки и од немајкаде, откако видоа дека не одат никаде со приказната решија да ја превртат наопаку. Се надевам дека не е предоцна за серијата.

И колку години има сега Нина, 90? :)

I

Iblis

Гостин
Не се радувајте премногу,во 4х20 се враќаме назад на вообичаената приказна.:(

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Заборавив, малку без врска што ги направија Обзерверите зли, кога веќе имаа готов конфликт помеѓу двата светови на крајот на 3 сезона... и наместо да го ескалираат, тие го смирија.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Раката само му ја исече бе... :pos: Гарант гумени бомбони имало у неа.

Ја свртеа цела серија. Дали ова можда им е обид да се докаже дека серијава може уште да тера и дека се има идеи? Зошто ако се враќаат од наредна повторно на старото, не гледам логика зошто да почнат нешто ново, недовршено. Или ќе не шетаат низ времиња како во Лост, па ќе ни објаснуваат ќеркава како ја направиле.
--- надополнето: 22 април 2012 во 02:46 ---
Заборавив, малку без врска што ги направија Обзерверите зли, кога веќе имаа готов конфликт помеѓу двата светови на крајот на 3 сезона... и наместо да го ескалираат, тие го смирија.
Па кажа Волтер (вака поинтересен е) дека не биле сите лоши т.е дека имало и добри.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Или ќе не шетаат низ времиња како во Лост, па ќе ни објаснуваат ќеркава како ја направиле.
Не го сконта ова, со појавувањето на Дезмонд? :pos:

Инаку, направена е. Henry oд поназад муабетот, уствари е Etta или како на крај шо видовме Henrietta.

Ovoj pa iosono.. you have to let go. 3ta sezona bese pred edna cela sezona.
Sto ako imase vojna megu dvata универзуми? Ќе беше само уште една филер сезона. Пак ќе требаше да се навратат на обсерверите. Мислам дека овие последниве од сезонава ќе бидат фокусирани до моментот каде ќе бидат заамберени тимот, а ќе има и следна сезона, каде ќе почнат од последнава сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom