Fringe

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Од Bowie - The Man Who Sold The World, посветено на William Bell :)
Коверот од Нирвана, ако веќе ја пуштаат таа. Има време до крај на сезонава :)
Не од David, мада требаше оваа епизода, симболиката ќе беше поголема. Имам пишано поназад кој е D.R.J. IRL ;)

Добра е серијава?За сто се работи? Сакам да загледам некоја серија па се мислам за оваа.

Добра е серијава?За сто се работи? Сакам да загледам некоја серија па се мислам за оваа.
Еден луд научник, син му, неколку ФБИ агенти и една крава го спасуваат светов.

Ако ти се гледа sci-fi серија, во моментов ова е тоа...

Во почетокот, серијава ме освои комплет. Сега, не чувствувам повеќе ни љубопитност да ја проверам кратката содржина за да одлучам дали да губам време со Фринџ или да прочитам неколку страници од книга.

Во почетокот, серијава ме освои комплет. Сега, не чувствувам повеќе ни љубопитност да ја проверам кратката содржина за да одлучам дали да губам време со Фринџ или да прочитам неколку страници од книга.

Мене обратно.

Се ближи финалето, ќе биде јакооо :vozbud:

Преобрнување. Ова ти е бетер од пресвртот на Интер вчера против Милан.

На крајот ќе излезе дека Бел и Џонс се добрите и ги подготвувале двата универзума за борба против ќељавиве гангстери. Само што нашиве со сечењето на мостот си пукале у колено. Ете и како во таа епизодата претходно го видовме Бел во амберот.

Реков неколку страници претходно, сумљиво ми е со Бел и Нина во новава временска линија. Ете ги, биднаа. Ќе вришти финалево.

На крајот ќе излезе дека Бел и Џонс се добрите и ги подготвувале двата универзума за борба против ќељавиве гангстери. Само што нашиве со сечењето на мостот си пукале у колено. Ете и како во таа епизодата претходно го видовме Бел во амберот.
Dat mindfuck!

Многу злобно се смееше Спок, ко од шпанска сапуница да излегол... :)

Дај бе овие епизодите од GoT и Fringe дополнителни стресови само ми ствараат у живот. Баш како што велат Американците, on the edge of your seat. Вилијам Бел ептен како изненадување ми дојде, особено бидејќи читав интервјуа каде продуцентите лажеа како Леонард не сакал да се појавува повеќе во серијата. А Оливија сега може комотно да им се приклучи на The Avengers.

Што се однесува до теориите, наредната епизода ќе треба да го решат Бел и да расчистиме со се' што е поврзано со плотот околу DRJ. Наредната сезона пак типувам дека дејството ќе се врти околу специјалната епизода. Односно, како работите излегле до толку од контрола. Ептен паметно одиграа продуцентите. Ако не ја продолжеа серијата епизодата ќе им беше обична спешл епизода за фановите. Ако им ја продолжат, супер за нив, добиваат приказна за петта сезона. Браво!

Едвај ја чекам наредната епизода, ама од друга страна пак, потоа ќе треба да чекам до октомври за нова епизода.

П.С. R.I.P Алекс/ Астерикс/ Астро/ Аспирин/ Астрин

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
"They are coming!"

П.С. W.B. Астрид.

Добро е што нашле некаква корист од хангарот на А1 на Перо Наков. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom