Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
Пукам од смеа на ова и на цела тема :pos::pos::pos:
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:12 ---
Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?
:pos::pos::pos::pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Во темата Ние физички не можеме да допираме никаков предмет
ве лажат комунистите, ако не може ништо да се допре како ќе можеше да се маструбира? ќе лизгаше раката горе долу а кожичката в место.
Тие научниците само на логаритми мислат немаат никакв сексуален живот и зато вакви глупости траскаат

Г

Гучи

Гостин
Во темата: Од што имате фобија.

леле ми се превртува желудник човече коа го гледам ова...јас несмеав на морнарски скали до половина да се качам на училиште...а и друго од што имам фобија е кога возам покрај мене да помине друга кола или зад мене камион да вози,толку се упаничувам застанувам излегувам и бегам...навистина чудно но така е! се кочам целиот!
Болдираното :pos:

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Во темата: Од што имате фобија.

Болдираното :pos:
Па нема ништо смешно овде мислам,те фаќа паника како е позади тебе да застане камион а ти неискусен возач да ти титне ти шо ќе напрајш?? хаха добро и смешно е сепак... :Р добро е што постоела и ваква тема! :Р

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Можиш шо сакаш да работиш. Можиш таксист да си, да печиш костени на плоштад... шанкер, келнер по кафичи, имаш голем избор со овој факултет :)

Шала на страна, мене многу ме избедира еден муабет. Одам во читалнана до градежен, 24 часа што работи, навечер демек да учиме со еден другар. И тука има една трафика па земав кроасан и типот што продаваше ме прашуваше нешто и разговорот ни помина вака:
- Студент си на архитектонскиов овде?
- Не сум.
- А, значи не си студент.
- Сум, ама на економски сум запишан, овде дојдов за в читална да одам да поучам нешто.
- Да? И јас завршив економски па еве сега овде продавам....
И таман ми даваше кусур јас застанав и се избедирав, ја навалив главата и со раката се потпрев тука кај касата. И тој ми велеше извини не мислев да те демотивирам, сега можда се сменети времињава... Едно пола сат се извинуваше незгодно му беше. Па после и мене незгодно ми падна.

Едвај го изедов кроасанот после, а ни в читална не ми се седеше.
:pos: :pos: :pos:
Колку ме изнасмеа, иако беше сериозен муабет :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Единствено на ова.
Ако ние не сме сторени еден за друг тогаш сигурно сме сторени за еден врз друг.
На постов се смеев додека не заспав..а и кога станав од спиење ми текна на него :D

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Смеј се смеј, :D ама кај имаше линк нигде немаше.. не сватив што сакаше да каже :pos: па и ништо не ми врати ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom