Пост на кој сте се изнасмеале

Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?

Пукам од смеа на ова и на цела тема :pos::pos::pos:
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:12 ---
Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?

:pos::pos::pos::pos:

Во темата Ние физички не можеме да допираме никаков предмет
ве лажат комунистите, ако не може ништо да се допре како ќе можеше да се маструбира? ќе лизгаше раката горе долу а кожичката в место.
Тие научниците само на логаритми мислат немаат никакв сексуален живот и зато вакви глупости траскаат

Во темата: Од што имате фобија.

леле ми се превртува желудник човече коа го гледам ова...јас несмеав на морнарски скали до половина да се качам на училиште...а и друго од што имам фобија е кога возам покрај мене да помине друга кола или зад мене камион да вози,толку се упаничувам застанувам излегувам и бегам...навистина чудно но така е! се кочам целиот!
Болдираното :pos:

Во темата: Од што имате фобија.

Болдираното :pos:
Па нема ништо смешно овде мислам,те фаќа паника како е позади тебе да застане камион а ти неискусен возач да ти титне ти шо ќе напрајш?? хаха добро и смешно е сепак... :Р добро е што постоела и ваква тема! :Р

Можиш шо сакаш да работиш. Можиш таксист да си, да печиш костени на плоштад... шанкер, келнер по кафичи, имаш голем избор со овој факултет :)

Шала на страна, мене многу ме избедира еден муабет. Одам во читалнана до градежен, 24 часа што работи, навечер демек да учиме со еден другар. И тука има една трафика па земав кроасан и типот што продаваше ме прашуваше нешто и разговорот ни помина вака:
- Студент си на архитектонскиов овде?
- Не сум.
- А, значи не си студент.
- Сум, ама на економски сум запишан, овде дојдов за в читална да одам да поучам нешто.
- Да? И јас завршив економски па еве сега овде продавам....
И таман ми даваше кусур јас застанав и се избедирав, ја навалив главата и со раката се потпрев тука кај касата. И тој ми велеше извини не мислев да те демотивирам, сега можда се сменети времињава... Едно пола сат се извинуваше незгодно му беше. Па после и мене незгодно ми падна.

Едвај го изедов кроасанот после, а ни в читална не ми се седеше.
:pos: :pos: :pos:
Колку ме изнасмеа, иако беше сериозен муабет :)

Единствено на ова.
Ако ние не сме сторени еден за друг тогаш сигурно сме сторени за еден врз друг.
На постов се смеев додека не заспав..а и кога станав од спиење ми текна на него :D

Смеј се смеј, :D ама кај имаше линк нигде немаше.. не сватив што сакаше да каже :pos: па и ништо не ми врати ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom