Авто новости

ОФ:Насловот на темата нема врска со текстот туку ајде.
Овој дипломата може слободно да си ја напика во газ.

ОФ:Насловот на темата нема врска со текстот туку ајде.

и ова шофершлајбнава напред ко у подморница да си...

Да беше сребрено појќе ќе паѓаше в очи .... мене ми се свиѓа , модерно е и секси дизајн шо ак е југо

и покрај тоа што ова не е официјално сепак многу е глупаво на лик. ПРЕМНОГУ !

офлелееееееееее ај вака реално да пукне предна шофершајбна, шо праиме? колку ќе кошта нова? :pos: напред уште малку закосено да биде и позади еден добар спојлер и ќе го биде за рели :vozbud:

Нема да биде успешно само заради тоа што има 2 врати. Ај старото како ми како, беше за 4ца. Еден ќе вози - 3ца ќе туркаат. Ама ова новово само еден ќе може да го турка така да, пропадната инвестицијa :)

Овој го пријавил дизајнот за да може да учествува на конференција за дизајнери. Поефтино му било отколку да плати карта :)
Ми се допаѓа тоа што од позади е означено каде да го туркаш количево :)

купи југо да те јебе дуго :D
на прв момент помислив дека се работи за некоја играчка па викам арно ке си имаат внуциве со што да играат :P

јебеш ти концепт, и тоа уште само дизајн , дур не видам во најмала рака прототип ништо :icon_mrgr:

Кој има парички ке вози кој не и сите давачки да ги укинат ке си вози некоја ефтина кинезарија.
Ми го зема зборот, демек оуу јеааа сите ќе искупиме по еден харли дома да ни седи така за викенди коа ќе сме во кежуал муд да го повозиме. хахахха Кој беше за Харли и досеа ќе имаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom