Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Убаво го навреди Јелена Андреј вчера. Рече дека се лигавел цело време кај Гоца и Катарина за да не го исфрлат ( Бојана место него да ја исфрлеле). Исто го нарече колатерална штета.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
интересна изјава даде марко дека ако победел на тони ќе му дал 10.000 евра, што би помислил дека и тони ако победи сигурно би му дал и можеби кога биле исклучени камерие паднало договор иако марко рече дека кажал јавно ма овде во вакво шоу се гледа дека мора да има договри и кланови.
Марко му должи на Тони. Да не го повлечеше, Марко ќе беше отпаднат. Тони ништо не му должи на Марко.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Според мене ќе победи Андреј, пардон Владимир. Иако не ја заслужува победата србиве нема да дозволат Македонец да победи.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Според мене ќе победи Андреј, пардон Владимир. Иако не ја заслужува победата србиве нема да дозволат Македонец да победи.
Што е муабетов со Андреј звани Владимир или обратно !?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
исто така вчера се спомна интересен детал каде андреј на некој негов профил го вреѓал водителот на повратак у цивилизација као демек требало да се врати да работи као вратар негде, а исто така и за марко нешто напишал не знам што. Сега дали ова може да иде некој пресврт во гласањето или ништо посебно ќе видиме на 5 јануари.

P

PewDiePie

Гостин
Јелена уште да кажеше публико не дозволувајте андреј/владимир ? да победи ние се заебавме што се заебавме немојте и вие. :tv:

П.С. Гласајте за Тони не се заебавајте.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Што е муабетов со Андреј звани Владимир или обратно !?
Kad je bio mali želeo je da postane pilot i glumac, a delimično je i uspeo u drugoj profesiji jer već godinama glumi Andreja Maričića. Da. On je zapravo Vladimir Vlajković, a pseudonim je dobio na TV Košava kada su svi voditelji morali da promene stvarna imena. Budući da je svoju emisiju radio pune tri godine pod pseudonimom i da ga je publika zapamtila kao Andreja, kada su stara pravila prestala da važe, odlučio je da ostane Andrej.

Еве што е муабетот. Пропалица тешка, дури и името си го сменил за да не го заборават -.-' Дошол у ,,Преивеан‘‘ само за да си качи рејтинг, а успеа да финале да стигне па можеби и до победа.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Незнам за вас, али јас добив впечаток дека и Јелена гласала ( или ќе гласа за Тони) се најдобро рече за него.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Би било изненадно да победи Тони, ќе се здрви цела србија нема да можат да поверуваат во сопствените очи, ќе почнат после тв-а од кај нив да идат и да се прашуваат кој е всушност тони зен, што им направи па така ги зачара.... ќе ги збуниме многу комшиите ќе им ја украдеме авлијата :))

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Па дали е можно. Е ова е фајнл тач на цела сезона. Мислам дека не треба никаква соработка во иднина со србиве... untitled.JPG

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Би било изненадно да победи Тони, ќе се здрви цела србија нема да можат да поверуваат во сопствените очи, ќе почнат после тв-а од кај нив да идат и да се прашуваат кој е всушност тони зен, што им направи па така ги зачара.... ќе ги збуниме многу комшиите ќе им ја украдеме авлијата :))
Ќе пукнат од мака србите такви се тие незнаат да поднесаст пораз :vozbud:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom