Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
^ хаха.. :)

Иначе, овие сител толку ли се неписмени бе? Цццц вечер нема да даваат Survivor Special.. Ај ваљда ќе ги има околу 1 на нет..
ви реков имате на обн

http://didonetwork.co.cc/obn

побарајте на нет толку л ине сакате преку интернет да глефдате/ па зашто плаќате нет?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Од ФБ...

Гласајте за Тони да победи !
Испратете порака со текст : POB (празно место) 2 на броевите :
Oд Македонија на 14741
Од Србија на 5005
Од Црна Гора на 14654 !
Порака чинела 39,5 ден. - Така има напишано еден рандом дечко у пораки... Ја гласам за Генерал Тони Максимус Зен нормално.

Член од
26 јуни 2007
Мислења
310
Поени од реакции
15
абе програмата е за 2 декември........читај малце

Nedjelja NEDJELJA, 02.decembar

06:10 Čuvari planeta / Dokumentarni program
07:00 Iron Man / Crtani film, 18/26
07:20 Oggy i Žohari / Crtani film, 04/26
07:40 Johnny Test / Crtani film 30/39
08:00 Metajets / Crtani film, 30/40
08:20 Nimboli / Crtani film, 18/26
08:35 Čuvari planeta / Dokumentarni program
09:25 Naša mala klinika / Humoristična serija, 09/24, r.
10:20 Nemojte šta zamjeriti mit Fadil und Dario / Humoristična emisija, r.
10:50 Dejana talk show / Ko to tamo pjeva narodnjake? / Talk show,r.
11:40 Lonci i poklopci / Kulinarski show,r.
12:35 Gumuš / Turska telenovela, 63/175, r.
14:00 Gumuš / Turska telenovela, 64/175, r.
15:25 Gumuš / Turska telenovela, 65/175, r.
16:50 Gumuš / Turska telenovela, 66/175, r.
18:25 Gumuš / Turska telenovela, 67/175, r. - 1. dio
18:55 OBN Info / Informativni program
19:05 Gumuš / Turska telenovela, 67/175, r. - 2. dio
20:00 Djevojke iz St. Triniana (12) / Film
21:45 V.I.P. Survivor / Povratak u civilizaciju / Live /
22:45 Arhiv srca / Gost: Milić Vukašinović/Talk show
23:35 Nemojte šta zamjeriti Mit Fadil und Dario / Humoristična emisija
00:10 Djevojke iz St. Triniana (12) / Film, r.
01:50 Rat bendova / Muzički spektakl, r.
03:50 Rat bendova / Muzički spektakl, r.
05:50 Čuvari planeta / Dokumentarni program

.movie121 { width: 100%; height: 300px; }div.movie121 { width: 100%; height: 300px; } This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Marketing

marketing@obn.ba
Cjenovnik usluga
Opći uslovi poslovanja
Humska br.1 71000 Sarajevo, Tel: +387 33 648 888

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Кога него избркаа на време кој им е крив се залетаа за да гласаат за бојана на племенскиот али тоа е без разлика дали ќе победи тони на шоуво одлично не престави и не збореше српски како другите што идеа од кај нас.Кој се вечер гости не пратев темава

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
јас сеа пуштам,Марко го забележав и две жени ама не може да ги приметам нај нај...реклами врват у моментов

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
интересна изјава даде марко дека ако победел на тони ќе му дал 10.000 евра, што би помислил дека и тони ако победи сигурно би му дал и можеби кога биле исклучени камерие паднало договор иако марко рече дека кажал јавно ма овде во вакво шоу се гледа дека мора да има договри и кланови.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Марко и Јелена се од сегашниот Срвајвр, а од првиот победникот Немања и Вања (барем мислам дека е Вања). Инаку, на прашањето на водителот што мислат за давање и ветување пари за да гласа некој за тебе, Вања вика: па ако сакаш да почастиш некого тоа си е до тебе, ако не сакаш пак си е до тебе, а на тоа Марко одговара: такво частење се вика мито. Хахахха... крај е човекот, како им го спушти. Србиве си докажуваат и јавно дека се за мито и корупција и ако може да се потплати за нешто (макар и шоу) зошто да не потплатиш.... пардон „почастиш“. ;)

--- надополнето ---

интересна изјава даде марко дека ако победел на тони ќе му дал 10.000 евра, што би помислил дека и тони ако победи сигурно би му дал и можеби кога биле исклучени камерие паднало договор иако марко рече дека кажал јавно ма овде во вакво шоу се гледа дека мора да има договри и кланови.
Морам да те поправам, Марко рече јавно дека би му дал 10 000 евра доколку победи, бидејќи Тони е тој што го донесе во обединувањето и смета дека му е должен за тоа. Има разлика, а за договор меѓу нив двајца не верувам дека постои.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Марко и Јелена се од сегашниот Срвајвр, а од првиот победникот Немања и Вања (барем мислам дека е Вања). Инаку, на прашањето на водителот што мислат за давање и ветување пари за да гласа некој за тебе, Вања вика: па ако сакаш да почастиш некого тоа си е до тебе, ако не сакаш пак си е до тебе, а на тоа Марко одговара: такво частење се вика мито. Хахахха... крај е човекот, како им го спушти. Србиве си докажуваат и јавно дека се за мито и корупција и ако може да се потплати за нешто (макар и шоу) зошто да не потплатиш.... пардон „почастиш“. ;)

--- надополнето ---

Морам да те поправам, Марко рече јавно дека би му дал 10 000 евра доколку победи, бидејќи Тони е тој што го донесе во обединувањето и смета дека му е должен за тоа. Има разлика, а за договор меѓу нив двајца не верувам дека постои.
абе 10 000 евра не е частење озбилна пара е ко да не знаете колку се :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе 10 000 евра не е частење озбилна пара е ко да не знаете колку се :)

зашто зборам јас :smir: како да ви објаснам.... све е тоа финта да не се дознае дека се договриле бидејќи да речам им тргнал муабетот се здружле таму, но сепак мислам дека сите имале сличен договор иако сите викаат не дошле заради пари, 50.000 евра се многу у денешно време за секој а што вика тенк 10.000 евра не се частење, значи сепак имале договор.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
зашто зборам јас :smir: како да ви објаснам.... све е тоа финта да не се дознае дека се договриле бидејќи да речам им тргнал муабетот се здружле таму, но сепак мислам дека сите имале сличен договор иако сите викаат не дошле заради пари, 50.000 евра се многу у денешно време за секој а што вика тенк 10.000 евра не се частење, значи сепак имале договор.
Изгледа не се разбираме. Има разлика од частење доколку чуствуваш должност и „частење“ за да добиеш нешто. Мене некој кога ќе ми заврши некоја работа или кога ептен ми излегол во пресрет, се чуствувам должен за неговата добрина да ја наградам. Марко на тоа целеше, се чуствува должен на Тони дека му направил добро дело без овој тоа да го побара од него. Доколку пак на некој му речеш еј гласај за мене ќе ти дадам 10 000 евра е тогаш е договор и подмитување, бидејќи ја купуваш неговата „добрина“ однапред. Ако не е јасно сеуште да дадам и пример од секојдневието ? ;)

пс. во појма немам колку постови поназад кажав дека доколку сум јас Тони и доколку би победил, би ја наградил Билјана со 10 000 евра, бидејќи од нигде никаде се откажа од борбата за да победи Тони. (не скокајте одма, Тони може и ќе победеше, иако на снимката не изгледаше баш така... сепак друг ми е муабетот)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Изгледа не се разбираме. Има разлика од частење доколку чуствуваш должност и „частење“ за да добиеш нешто. Мене некој кога ќе ми заврши некоја работа или кога ептен ми излегол во пресрет, се чуствувам должен за неговата добрина да ја наградам. Марко на тоа целеше, се чуствува должен на Тони дека му направил добро дело без овој тоа да го побара од него. Доколку пак на некој му речеш еј гласај за мене ќе ти дадам 10 000 евра е тогаш е договор и подмитување, бидејќи ја купуваш неговата „добрина“ однапред. Ако не е јасно сеуште да дадам и пример од секојдневието ? ;)

пс. во појма немам колку постови поназад кажав дека доколку сум јас Тони и доколку би победил, би ја наградил Билјана со 10 000 евра, бидејќи од нигде никаде се откажа од борбата за да победи Тони. (не скокајте одма, Тони може и ќе победеше, иако на снимката не изгледаше баш така... сепак друг ми е муабетот)

тачно тоа си во право, но и покрај тоа мисалм дека оние што си биле андем на пример никола и бојана немаше да делат? андреј и александра? и така натаму. тоа мсиелв јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom