A ovde nema mislenja za toa deka .докажуваат што гнасен народ се !! i ovde sekoj vtor komentar e ti ebam srbite nema da go glasaat toni ova ona, taka da ne se buni ich ne e ovde podobro, koa ste prosti ne znaete da uzivate vo edno obicno realno shou bez da vmesate nacionalizam, a da imase nekoj kon Toni predrasudi nemase da stigne d ofinale sto e golem uspeh
Што е со овие србиве бе..докажуваат што гнасен народ се !! Седнав на српски форум да читнам нешто за преживеан и немаше коментар а да не прочитам како тоа да македонец не смеело да победи во српско шоу..буквално секој коментар им е тоа дека Тони не заслужил да влезе во финале бидејќи Билјана му ја пуштила победата(и од кај толку сигурни дека БАШ Билјана ќе победеше)..изгледа се толку глупи што ни самите незнаат,изгледа ја заборавија онаа епизода кога ги заменија водачите на двете племиња,токму тогаш кога Баханди едноставно ги газеше на Касуко и прашање беше кога сите ќе ги избацат,тогаш им направија неверојатна услуга на Касуко со тоа што ем загубија во борбата за имунитет и ем го избација Марко па на тој начин го ослабнаа Баханди..кога веќе земале да зборат што е фер а што не е нека се сетат на ова !!!
--- надополнето ---
Sto bi rekle nekoi na forumite srpski go pljukale Toni, samo sto tie nekoi nikako da kazat deka ima i nekoj koi sto za nego navivaat koa na primer:
1.Koliko se ja secam, kad bude bila emisija uzivo, gledaoci ce glasati, pa, valjda na foru 1 ili 2 glasa vise ima onaj koji je dobio najvise poruka od publike.. tako nesto...
Moj favorit je Toni ...
Mada, nisam ispocetka pratila ovaj serijal, ali dobro..
2....ma nema šanse da pobedi Toni....pa svi imavu veće šanse nego on
i ja tako mislim, mada navijam za njega
3.Meni je Toni večeras bio lep za oko. Fin kad se skine...Torente, nije sve u ki.i.Da je pokazao rekli bi da je vulgaran. Ovako baš lepo. S ukusom.
Ima pravo da priča jezikom kojim hoće. Ja kad idem u Makedoniju pričam na srpskom..Ne razumem kako vam je makedonski nerazumljiv.
Goca je pobednica, a od trojca Andrej, Toni, Katarina, to najmanje zaslužuje.
4.Ma ja mislim da je Toni veoma pametan, video je odmah kako se ko ponaša i rešio po onom oprobanom receptu, sa svima dobar, ni sa kim preterano, to ga je valjda i održalo da ga one veštice ne uhvate na zub, ali stvarno, ako su borbe odlučujuće pri ulasku u finale, čisto ne mogu da verujem da će Goca uspeti da uđe, pa 100% je kilava.
POTENCIRAJTE I VAKVI RABOTI A NE SAMO DA SIRITE OMRAZA ! EBAVI LUGJETO !
--- надополнето ---
Значи не знам како да ви кажам, ама Тони нема шанси да победи, ама никакви. Иако навистина би сакала бидејќи се покажа како ептен ок дечко, скромен, на земја, си збореше македонски и ептен го запоштував, а претходно немав некој став, едноставно за мене беше онака рапер само... неутрална бев, ама после Survivor станав негов фан дефинитивно заради она што го покажа од карактерен аспект. Без сплеткарења, без трачарења, си ја гледа својата работа. Секоја чест.
Али нема шанси да победи. Македонец во српско шоу не победува па мајка Јана да е. Белов беше 13 пути прв во Операција Триуф, па после одеднаш испадна трет. Македонец нема да тепа, за нив е тоа понижување. Особено што е па само еден Македонец таму.
Иако би сакала да се цитирам и да речам Јееее не бев во право, сепак... тешко.
operacija triumf ne bese srpsko sou tuku za cela SFRJ, Belov nikako ne bese najdobar peac tamu , NIKAKO i odlicno e sto ispadna tret ! pobedi ako ne se lazam Adnan, ni toj ne bese Srbin , bese bosanec.... valjda me sfati kon sto celam.