Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Па дали е можно. Е ова е фајнл тач на цела сезона. Мислам дека не треба никаква соработка во иднина со србиве...Прегледај го приврзокот 38653
Дечко, Прва ТВ екс Фокс е Грчка телевизија т.е газдата е Грк...незнам што е чудно знамето.
Изгледа не си го знаел тоа.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Еве што е муабетот. Пропалица тешка, дури и името си го сменил за да не го заборават -.-' Дошол у ,,Преивеан‘‘ само за да си качи рејтинг, а успеа да финале да стигне па можеби и до победа.
Владимир звани Андреј.. Да не е уствари руски шпиун !? :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Што е со овие србиве бе..докажуваат што гнасен народ се !! Седнав на српски форум да читнам нешто за преживеан и немаше коментар а да не прочитам како тоа да македонец не смеело да победи во српско шоу..буквално секој коментар им е тоа дека Тони не заслужил да влезе во финале бидејќи Билјана му ја пуштила победата(и од кај толку сигурни дека БАШ Билјана ќе победеше)..изгледа се толку глупи што ни самите незнаат,изгледа ја заборавија онаа епизода кога ги заменија водачите на двете племиња,токму тогаш кога Баханди едноставно ги газеше на Касуко и прашање беше кога сите ќе ги избацат,тогаш им направија неверојатна услуга на Касуко со тоа што ем загубија во борбата за имунитет и ем го избација Марко па на тој начин го ослабнаа Баханди..кога веќе земале да зборат што е фер а што не е нека се сетат на ова !!!

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Дечко, Прва ТВ екс Фокс е Грчка телевизија т.е газдата е Грк...незнам што е чудно знамето.
Изгледа не си го знаел тоа.
Не го знаев тоа. Што не стаат Македонско знаме ? Онака за добрососедски односи ?
Прво си помилсив дека намерно го направиле тоа али ако газдата е педер тогаш ми е јасно...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи не знам како да ви кажам, ама Тони нема шанси да победи, ама никакви. Иако навистина би сакала бидејќи се покажа како ептен ок дечко, скромен, на земја, си збореше македонски и ептен го запоштував, а претходно немав некој став, едноставно за мене беше онака рапер само... неутрална бев, ама после Survivor станав негов фан дефинитивно заради она што го покажа од карактерен аспект. Без сплеткарења, без трачарења, си ја гледа својата работа. Секоја чест.
Али нема шанси да победи. Македонец во српско шоу не победува па мајка Јана да е. Белов беше 13 пути прв во Операција Триуф, па после одеднаш испадна трет. Македонец нема да тепа, за нив е тоа понижување. Особено што е па само еден Македонец таму.
Иако би сакала да се цитирам и да речам Јееее не бев во право, сепак... тешко.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
A ovde nema mislenja za toa deka .докажуваат што гнасен народ се !! i ovde sekoj vtor komentar e ti ebam srbite nema da go glasaat toni ova ona, taka da ne se buni ich ne e ovde podobro, koa ste prosti ne znaete da uzivate vo edno obicno realno shou bez da vmesate nacionalizam, a da imase nekoj kon Toni predrasudi nemase da stigne d ofinale sto e golem uspeh :)
Што е со овие србиве бе..докажуваат што гнасен народ се !! Седнав на српски форум да читнам нешто за преживеан и немаше коментар а да не прочитам како тоа да македонец не смеело да победи во српско шоу..буквално секој коментар им е тоа дека Тони не заслужил да влезе во финале бидејќи Билјана му ја пуштила победата(и од кај толку сигурни дека БАШ Билјана ќе победеше)..изгледа се толку глупи што ни самите незнаат,изгледа ја заборавија онаа епизода кога ги заменија водачите на двете племиња,токму тогаш кога Баханди едноставно ги газеше на Касуко и прашање беше кога сите ќе ги избацат,тогаш им направија неверојатна услуга на Касуко со тоа што ем загубија во борбата за имунитет и ем го избација Марко па на тој начин го ослабнаа Баханди..кога веќе земале да зборат што е фер а што не е нека се сетат на ова !!!

--- надополнето ---

Sto bi rekle nekoi na forumite srpski go pljukale Toni, samo sto tie nekoi nikako da kazat deka ima i nekoj koi sto za nego navivaat koa na primer:
1.Koliko se ja secam, kad bude bila emisija uzivo, gledaoci ce glasati, pa, valjda na foru 1 ili 2 glasa vise ima onaj koji je dobio najvise poruka od publike.. tako nesto...
Moj favorit je Toni ...
Mada, nisam ispocetka pratila ovaj serijal, ali dobro..
2....ma nema šanse da pobedi Toni....pa svi imavu veće šanse nego on
i ja tako mislim, mada navijam za njega
3.Meni je Toni večeras bio lep za oko. Fin kad se skine...Torente, nije sve u ki.i.Da je pokazao rekli bi da je vulgaran. Ovako baš lepo. S ukusom.
Ima pravo da priča jezikom kojim hoće. Ja kad idem u Makedoniju pričam na srpskom..Ne razumem kako vam je makedonski nerazumljiv.
Goca je pobednica, a od trojca Andrej, Toni, Katarina, to najmanje zaslužuje.
4.Ma ja mislim da je Toni veoma pametan, video je odmah kako se ko ponaša i rešio po onom oprobanom receptu, sa svima dobar, ni sa kim preterano, to ga je valjda i održalo da ga one veštice ne uhvate na zub, ali stvarno, ako su borbe odlučujuće pri ulasku u finale, čisto ne mogu da verujem da će Goca uspeti da uđe, pa 100% je kilava.

POTENCIRAJTE I VAKVI RABOTI A NE SAMO DA SIRITE OMRAZA ! EBAVI LUGJETO !

--- надополнето ---

Значи не знам како да ви кажам, ама Тони нема шанси да победи, ама никакви. Иако навистина би сакала бидејќи се покажа како ептен ок дечко, скромен, на земја, си збореше македонски и ептен го запоштував, а претходно немав некој став, едноставно за мене беше онака рапер само... неутрална бев, ама после Survivor станав негов фан дефинитивно заради она што го покажа од карактерен аспект. Без сплеткарења, без трачарења, си ја гледа својата работа. Секоја чест.
Али нема шанси да победи. Македонец во српско шоу не победува па мајка Јана да е. Белов беше 13 пути прв во Операција Триуф, па после одеднаш испадна трет. Македонец нема да тепа, за нив е тоа понижување. Особено што е па само еден Македонец таму.
Иако би сакала да се цитирам и да речам Јееее не бев во право, сепак... тешко.
operacija triumf ne bese srpsko sou tuku za cela SFRJ, Belov nikako ne bese najdobar peac tamu , NIKAKO i odlicno e sto ispadna tret ! pobedi ako ne se lazam Adnan, ni toj ne bese Srbin , bese bosanec.... valjda me sfati kon sto celam.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И ти си во право, факт е дека има и доста позитивни реакции кај Србите, ама нема да тепа, тоа секако... :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Neznam, od srpskata publika nema da dobie glas sto e i normalno ni Andrej nema da dobie od Makedonskata :D ama ima sansi kaj ovie so se u veliko vece ke vidime i ako ne pobedi vtor ke bide 100%
И ти си во право, факт е дека има и доста позитивни реакции кај Србите, ама нема да тепа, тоа секако... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ko zaslužuje pobedu?
Andrej 5535 glasova. (40.53 %)
Goca 480 glasova. (3.51 %)
Katarina 1368 glasova. (10.02 %)
Toni 6274 glasova. (45.94 %)

Vodi na anketata na survivor.rs :)

М

Мартин`

Гостин
Луѓе почекајте ако не победи Тони тогаш пцујте ги Србиве и што сакате правете им ...

Сепак јас мислам дека е редно време да се скрши мразот и конечно да победи Македонец, сепак не заборавајте дека и до сега освен Александар Белов во слично шоу немавме некој си којзнае колку добар преставник за навистина да победи.

Е сега имаме пак асален кој се прикажа доста добро и ќе победи !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Гласав двапати до сеа за Тони, али нема шанси со Србиве.

Сепак, важно тоа што обели образ после 13ката и сестрите у биг брадер. Пред тоа Белов беше ок, талентиран, али многу наивен. Многу лесно се „лаже“ народот во ваквите шоуа, па по прикажаното од учесник од друга држава да се создадат стереотипи. Не очекував дека вака ќе изигра Тони, пред Срвајвер бев песимист за него, али после ова ми се смени мислењето, и воопшто да го почитувам човекот повеќе од порано. Не само што не правеше сплетки јавно, туку и тоа што се обидоја да го избркаат, па да му одземат гласови, а и најважното не се обрука како овие горе .

Сеа, да се надеваме дека ќе се случи чудо... :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Дечки кулирајте. Што биде нека биде. Важно е дека Тонка не се избаци со фустан таму, не се посра во кревет и не спиеше со првата што ја сретна... (за последново може грешам... може требаше Катерина да ја... барем другарски онака ;)) Докажа дека Македонија нема само пациенти, туку и чесни и фер луѓе, далеку пофер од сите други кои учествуваа на шоуто. ;)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе не можам да најдам видео од тоа Јелена кога зборела, кога се обратила на Македонски, некој да не знае барем од која епизода е, да знам како да барам?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Гласав за Тони, се надевам за победа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop