Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе не можам да најдам видео од тоа Јелена кога зборела, кога се обратила на Македонски, некој да не знае барем од која епизода е, да знам како да барам?

Гледај од 07:45 до 07:57

Што е со овие србиве бе..докажуваат што гнасен народ се !! Седнав на српски форум да читнам нешто за преживеан и немаше коментар а да не прочитам како тоа да македонец не смеело да победи во српско шоу..буквално секој коментар им е тоа дека Тони не заслужил да влезе во финале бидејќи Билјана му ја пуштила победата(и од кај толку сигурни дека БАШ Билјана ќе победеше)..изгледа се толку глупи што ни самите незнаат,изгледа ја заборавија онаа епизода кога ги заменија водачите на двете племиња,токму тогаш кога Баханди едноставно ги газеше на Касуко и прашање беше кога сите ќе ги избацат,тогаш им направија неверојатна услуга на Касуко со тоа што ем загубија во борбата за имунитет и ем го избација Марко па на тој начин го ослабнаа Баханди..кога веќе земале да зборат што е фер а што не е нека се сетат на ова !!!

баш така е ...еве нешто од комшискиот форум бурек
Andrej je takav pacenik da je to za pricu ! (pravo je cudo koliko su ga trpeli tamo ?!)
Toni, pola Makedonije navija za njega zato sto je "lep" ?!
zar ce Srbi da glasaju za Makedonca koji zna srpski a nece da prica ?! (tu se zajeb`o i Makedonci su Srbite so teskata govornata manata )
Katarina kod nje izreka "golim grudima na neprijatelje" dobije svoje doslovno znacenje skromna, odmerena, inteligentna i pomalo u pozadini za mene
Goca, "ko je ova ljubomorna zena ?!"
zvezda u pokusaju cestitam joj na "postenoj" pobedi (u javnost procurela tajna jos u oktobru, da joj produkcija garantuje pobedu )
p.s sta reci a ne zaplakati, Srbijoooooo

За жалење и за плачење се пусти сврби,ќе умрат од мака дека Македонец им покажа што е маж и срвајвр!

Па тоа им е криво што физички најспремен,во борбите партал праеше,не праеше дубари....

Вие стварно мислевте дека Македонец ке тепа на Србско шоу?

Јасно е дека шансите за тоа да се деси е мали поради напиот менталитет, да бидеме реални да беше ова Македонско Шоу со Србин во финале (па макар најдобар се покажал) пак ке победеше Македонец (доколку бевме 10.000.000 нација).

Пред да почне целиот циклус се надевав дека соодветно ке се представи и драго ми е што бев во право,а тоа дека сум реален епа реален сум.

баш така е ...еве нешто од комшискиот форум бурек
Andrej je takav pacenik da je to za pricu ! (pravo je cudo koliko su ga trpeli tamo ?!)
Toni, pola Makedonije navija za njega zato sto je "lep" ?!
zar ce Srbi da glasaju za Makedonca koji zna srpski a nece da prica ?! (tu se zajeb`o i Makedonci su Srbite so teskata govornata manata )
Katarina kod nje izreka "golim grudima na neprijatelje" dobije svoje doslovno znacenje skromna, odmerena, inteligentna i pomalo u pozadini za mene
Goca, "ko je ova ljubomorna zena ?!"
zvezda u pokusaju cestitam joj na "postenoj" pobedi (u javnost procurela tajna jos u oktobru, da joj produkcija garantuje pobedu )
p.s sta reci a ne zaplakati, Srbijoooooo
Остај бре тоа намерно го фурат за публиката да не гласа за Тони му било кажано на Никола така да каже што не го праша водителот Тони? Се гледа дека откако сватија дека Тони е голем фаворит на публикта како се помалце го дава се повеќе го прикажуваа Андреј и другине па и она коа Биља изглуми дека го пушта беше врв на филмов

Остај бре тоа намерно го фурат за публиката да не гласа за Тони му било кажано на Никола така да каже што не го праша водителот Тони?

Што му било кажано на Никола Роквиќ да каже?

Што му било кажано на Никола Роквиќ да каже?
На прашањето од Иван дали Тони знае српски Никола одговара : Па знае ама не сбореше кога го снимаа затоа што не сакаше како тоа што го направиле некој Македонци во други шоуа

Уште сите овие да пратат по една порака за Тони и супер ќе биде :)

Ја пратив за Тони, озбилно. Пишав „POB 2“, ми зема 35 ден и ми враќа порака: „Внесовте погрешен код, ве молиме обидете се повторно“
Нема проблем, татко ми директор у T-Мобајл е.

Ko zaslužuje pobedu?
Andrej (39.82 %)
Goca (3.61 %)
Katarina (10.07 %)
Toni (46.49 %)
:vozbud:

Не пагајте веднаш на овие проценти,гарант ке бидат скратени,не се палете ко млади мајмуни на банани :)
Утре ке е финалето во 21 часот на Сител телевизија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom