P
PewDiePie
Гостин
Има,кај Тони. :helou:Ајде Андреј победата и парите нема кај да бегаат!
Има,кај Тони. :helou:Ајде Андреј победата и парите нема кај да бегаат!
Марко му должи на Тони. Да не го повлечеше, Марко ќе беше отпаднат. Тони ништо не му должи на Марко.интересна изјава даде марко дека ако победел на тони ќе му дал 10.000 евра, што би помислил дека и тони ако победи сигурно би му дал и можеби кога биле исклучени камерие паднало договор иако марко рече дека кажал јавно ма овде во вакво шоу се гледа дека мора да има договри и кланови.
Што е муабетов со Андреј звани Владимир или обратно !?Според мене ќе победи Андреј, пардон Владимир. Иако не ја заслужува победата србиве нема да дозволат Македонец да победи.
Kad je bio mali želeo je da postane pilot i glumac, a delimično je i uspeo u drugoj profesiji jer već godinama glumi Andreja Maričića. Da. On je zapravo Vladimir Vlajković, a pseudonim je dobio na TV Košava kada su svi voditelji morali da promene stvarna imena. Budući da je svoju emisiju radio pune tri godine pod pseudonimom i da ga je publika zapamtila kao Andreja, kada su stara pravila prestala da važe, odlučio je da ostane Andrej.Што е муабетов со Андреј звани Владимир или обратно !?
Ќе пукнат од мака србите такви се тие незнаат да поднесаст поразБи било изненадно да победи Тони, ќе се здрви цела србија нема да можат да поверуваат во сопствените очи, ќе почнат после тв-а од кај нив да идат и да се прашуваат кој е всушност тони зен, што им направи па така ги зачара.... ќе ги збуниме многу комшиите ќе им ја украдеме авлијата )
Па дали е можно. Е ова е фајнл тач на цела сезона. Мислам дека не треба никаква соработка во иднина со србиве...Прегледај го приврзокот 38653