Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
А да беше некој друг наместо Тони во Survivor од нашите, јазикот ќе си го испревртеше зборувајќи српски (читај пола српски, пола македноски).Тони си е ѕвер и се надевам дека ако не друго, ќе стигне до финале :)
Toa и ми беше зборот,се уште се секавам на "течното зборување" на Вики.:pos:
Има шпекулации дека ке стигне до финале ама колку е вистина ке видеме

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

ti siguren si za ovoj sto go boldirav>Slatkar e vip? da ti prostam na godini ili da ti se smejam u faca...abe aj ne zaebavaj ziti se jeste da imame krs estrada ama kaj slatkar go smesti vo vip da mi e znati? Ne ocekuvam Ceca da odi na survivor zatoa i napisav deka oni tamu ne se vip....koga ke bidat Colic,Prlavo kazaliste,Ribija Corba,Lepa Brena,Dado Topic,Zeljko Samardzic,Zeljko Joksimovic,Karolina,i uste nekoi drugi da ne nabrojuvam samo e togas ke kazam deka e Vip Survivor....

Toni covekot go zasakav od survivor ama ne mu slusam muzika i ne go smetam za vip ni pa sum mu fan.....i uste edna molba nemoja da bides smesen/na i da pises deka slatkar e vip :nenene:
А кој е за тебе вип во македонска рап естрада? Џака Накот? Ха!! Имам братучетдка, на Слаткар вени сече. Тебе и мене ако не ни се свиѓа Слаткар не значи дека не е вип.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А кој е за тебе вип во македонска рап естрада? Џака Накот? Ха!! Имам братучетдка, на Слаткар вени сече. Тебе и мене ако не ни се свиѓа Слаткар не значи дека не е вип.
VIP наш “рапер“ ќе му дојде the one and only - ВРЧАК! :pos::pos::pos:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Од Тони Зен можат да гледаат пример другите звездички кои ги пракаме на балканските шоуа,затоа што типот не се фура како Боки,Кики и Вики...и разни такви створења.
Типот си кулира,си збори македонски јазик и не се замара со глупости.
Затоа другите имаат толку пофални зборови за него.
Потпис. Редно беше веќе еднаш да имаме ваков претставник на реално шоу.

--- надополнето ---

VIP наш “рапер“ ќе му дојде the one and only - ВРЧАК! :pos::pos::pos:
Абе смешно е, да. И трагично. Али така е.

--- надополнето ---

vo pravo si jas mu neznam ni edna pesna mozebi sum slusala nekade vo kafic ama da me prasas ni ime znam ni pesna ama posle survivor go pocituvam covecevo svaka mu cast.....i dobro kaza site ovie kurvetini debeli svinji i uste kakvi ne bea prestavnici na mk treba da ucat od nego
Епа тогаш што се буниш вип бил, не бил вип, кога сама кажа дека немаш појма? И дај малу прекини со навреди, израз на култура е тоа.

--- надополнето ---

Секогаш е така,лугето ги ценаат оние кои се прослават во некое шоу а претходно го пцуеле а подоцна зверка,цар.
Некогаш ги замразуваат, не е секогаш засакување.

Ех Гоца,се правеше дека и е жал што испадна Милош па дури и плачеше а беше прва која ги натера девојките да гласаат за него.
Абе не знам што се буните, она и да не им речеше на девојките пак исходот ќе ист. Па и вие да бевте таму, сигурно дека немаше да отпаднете сами за да го спасите Милош. Дружење како дружење во Преживеан има до одредено време. После тоа, секој за себе. Значи Гоца требаше сама да се предаде за да нема мрчење.

--- надополнето ---

Не мора да победи Тони. Втор нека биде, ќе си земе џип. Секако нема шанси да победи Македоец тука. Затоа барем второ место нека биде.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
1.Редно беше веќе еднаш да имаме ваков претставник на реално шоу
2.Некогаш ги замразуваат, не е секогаш засакување.
3.Абе не знам што се буните, она и да не им речеше на девојките пак исходот ќе ист. Па и вие да бевте таму, сигурно дека немаше да отпаднете сами за да го спасите Милош.
1 болд:Ке ги има уште многу такви македонски претставници во такви натпреварувања ама прашање е како ке се претстават пред публиката или како Тони (у стил не се замарам ке си праам како што сакам јас)или во стил на Вики глумење и лигавење...Карлооооооооооооо,не си оди :cry:
2болд:Точно,некогaш ги замразуваат ама јас после ова шоу забележувам дека Тони има повеке звезди.Ама и до некаде си во право,Боки се повеке станува најомразен.Прво место за него на црна листа.
3болд:Дали си сигурна дека исходот ке беше ист?:)Може немаше,а може и да,ама глума бе,ваква ко неа да се прави дека и е жал?
Незнам дали некој ке иам симпатии кон неа после ова шоу со вакви лицемерни тактики.
Но и овде си во право,ова е игра и се игра за племето се додека не дојде до помал број на членови во племето за да се започне со тактика.

Z

Zoza

Гостин
Најава за следната недела

http://www.survivor.rs/video/view/621-Najava_7._nedelje

Ми се чини мене или стварно го даваат Тони во еден момент до Андреј?.

valjda ne ti se cini...plus i gledas edin so vika kazeno mi e da sam ja sledeci....znaci ako se uspeale da se vratam toni i marko togas se znae.....a na ovaa igrava mene mi se cini deleni bea...toni marko andrej-knez,edin nikola a mozebi i gresam

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Само да се вратат Тони и Марко, има Касуковци да пребледат :vozbud:!

P.S гласајте за Тони на српскиот форум, има анкета кој заслужува да се врати во игра :wink:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Да, во право си. Тони се враќа сигурно. Еве ја тетоважата „Simplicity“ одма до Андреј.

srvajvr.jpg

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Само да се вратат Тони и Марко, има Касуковци да пребледат :vozbud:!

P.S гласајте за Тони на српскиот форум, има анкета кој заслужува да се врати во соеинувањето :wink:
Оф што фајде од анкета. Лелее, вреди да се вратат овие двајца само за да им ги видам фаците. Ги победил Баханди во калта и мислат го фатиле Господ за муда, со извинение.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Според најавава, оваа недела ќе бидне изгледа соединувањето. А и ќе им откријат дека има Ново Кралство. Ќе биде интересна недела со Survivor.

Око ми фати оној гробон од Касуко, Александра. Коа и вика на Јелена „Накорстричу сви против тебе“ е маму и еб*м...

В

Вори

Гостин
Ама ја као што приметувам на оТни му паѓа песокот над глава(а ваљда не треба да му падне,во таа играта помеѓу Новото Кралство).Ај ќе видиме чешки нека се врати.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom