Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

Zoza

Гостин
Од Тони Зен можат да гледаат пример другите звездички кои ги пракаме на балканските шоуа,затоа што типот не се фура како Боки,Кики и Вики...и разни такви створења.
Типот си кулира,си збори македонски јазик и не се замара со глупости.
Затоа другите имаат толку пофални зборови за него.

vo pravo si jas mu neznam ni edna pesna mozebi sum slusala nekade vo kafic ama da me prasas ni ime znam ni pesna ama posle survivor go pocituvam covecevo svaka mu cast.....i dobro kaza site ovie kurvetini debeli svinji i uste kakvi ne bea prestavnici na mk treba da ucat od nego

Р

~~РубинРед~~

Гостин
vo pravo si jas mu neznam ni edna pesna mozebi sum slusala nekade vo kafic ama da me prasas ni ime znam ni pesna ama posle survivor go pocituvam covecevo svaka mu cast.....i dobro kaza site ovie kurvetini debeli svinji i uste kakvi ne bea prestavnici na mk treba da ucat od nego
Секогаш е така,лугето ги ценаат оние кои се прослават во некое шоу а претходно го пцуеле а подоцна зверка,цар.
Тони го почитував и пред тоа.
Туку да не бидеме оф топик.
Ех Гоца,се правеше дека и е жал што испадна Милош па дури и плачеше а беше прва која ги натера девојките да гласаат за него.

P

PewDiePie

Гостин
А дали ја видовте вчера кога демек почна да плаче па уз плачот и се виде насмевката од што и дојде јако дека Милош го нема имунитетот и дека тој ќе испадне а таа ќе остане цццц :tapp: И после ќе вели што се не би направиле луѓето за пари а таа е еден од тие луѓе. Мене би ми било срам да се гледам на тв со вакво однесување.

Z

Zoza

Гостин
А дали ја видовте вчера кога демек почна да плаче па уз плачот и се виде насмевката од што и дојде јако дека Милош го нема имунитетот и дека тој ќе испадне а таа ќе остане цццц :tapp: И после ќе вели што се не би направиле луѓето за пари а таа е еден од тие луѓе. Мене би ми било срам да се гледам на тв со вакво однесување.

so koe lice samo ke se pojavi pred nekoe od ovie od survivor ima tamu dosta sto i se i kolegi....ama najcesto vakvite kako nea se so kreneta glava i objasnuvanje ima samo:moze mi se

ako se sekavate koga bese kaj Ivan vo povratak vo civilizacija sama si kaza:ako mislite deka sum losa so toa sto mnogu zboram i sakam da dominiram togas bravo za mene (ete se gordeee ona so toa)

--- надополнето ---

so koe lice samo ke se pojavi pred nekoe od ovie od survivor ima tamu dosta sto i se i kolegi....ama najcesto vakvite kako nea se so kreneta glava i objasnuvanje ima samo:moze mi se

ako se sekavate koga bese kaj Ivan vo povratak vo civilizacija sama si kaza:ako mislite deka sum losa so toa sto mnogu zboram i sakam da dominiram togas bravo za mene (ete se gordeee ona so toa)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Вакви слики мислам не е дозволено да се прикажуваат на форум...може само како линк...
Али да не ви се правам паметна...дајте некоја ваква слика и од муживе:vozbud:

В

Вори

Гостин

Повели!
Овој се вика Виктор.Иначе живее во една пештера во близина на островот од Касуко.Се држи во тајност и изгледа во последната епизода ќе го пуштат,да им напраи закачки.
Го викаат ''Mускул'' појма неам зашто.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
хахахахх ауф страшно..
Не мислев на ваков некој :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
Повели!
Овој се вика Виктор.Иначе живее во една пештера во близина на островот од Касуко.Се држи во тајност и изгледа во последната епизода ќе го пуштат,да им напраи закачки.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: пукнав од смеење замислете овој кога му е дигнат

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Повели!
Ти дете денес си посебен нешто... Не знам што ти е стварно.. Да можев уште едно зеленко ќе ти пуштев сеа... Ауууу...:pos::pos:

П.С. Болдот :pos:

A

Auditore

Гостин
ХАХАХАХХАХХАХАХХА, Даворе опет то ти..
Легенда е вечерва на форумов, нема што тука..
Заслужува многу зелени али ги истрошив моите давајќи му :D

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Од Тони Зен можат да гледаат пример другите звездички кои ги пракаме на балканските шоуа,затоа што типот не се фура како Боки,Кики и Вики...и разни такви створења.
Типот си кулира,си збори македонски јазик и не се замара со глупости.
Затоа другите имаат толку пофални зборови за него.
А да беше некој друг наместо Тони во Survivor од нашите, јазикот ќе си го испревртеше зборувајќи српски (читај пола српски, пола македноски).Тони си е ѕвер и се надевам дека ако не друго, ќе стигне до финале :)

Z

Zoza

Гостин
А да беше некој друг наместо Тони во Survivor од нашите, јазикот ќе си го испревртеше зборувајќи српски (читај пола српски, пола македноски).Тони си е ѕвер и се надевам дека ако не друго, ќе стигне до финале :)

i jas se nadevam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom