Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Да, да Тони се враќа. Еве го и овде на десна страна помеѓу Никола и Андреј, во средина.

А кој е тој лево од Бојана или првиот од лево?Некако според физиономија ми изгледа како Милан.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Да, да Тони се враќа. Еве го и овде на десна страна помеѓу Никола и Андреј, во средина.

А кој е тој лево од Бојана или првиот од лево?Некако според физиономија ми изгледа како Милан.
Тоа е Марко со зелените шорцеви.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Интересна ќе биде неделава. Мислам дека ќе ги делат пак во две племиња.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Убаво што се врака Тони.За тоа што викате дека му паѓа песокот на глава,јас како што приметив он веќе се симиња од таму каде што стои така да мислам дека победил.
Не фаќајте здраво за готово може и грешам:salut:

P

PewDiePie

Гостин
Да и мене ми изгледаше како намерно да се трга од под тоа,самоволно ваљда завршила играта и он победил.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Тони и Марко ке се вратат сигурно тоа може да се види и од најавата за следната недела на крај кога седат Тони и Марко и кога ја чита Марко пораката нешто у стил вика срекен нов почеток. :)

М

Мартин`

Гостин
Тони се враќа 99.9% и тоа ќе влезе во соединувањето, зошто пред некое време во Српска емисија (незнам точно име) каде што бил гостин го прашале нешто за Преживеан дали имало љубов на островот. И им кажал дека освен Никола и Бојана никој друг и дека немало секс зошто цело време заедно биле со нив двајца што значи дека ќе има соединување наскоро.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Касуковци сигурно нема да ги очекуваат Тони и Марко да се вратат, мислеа лесно ќе ги испофрлат од Баханди :).

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се знаеше ова дека ќе се вратат овие но дали ова е соединувањето или повторно се делени на две племиња.

Z

Zoza

Гостин
Kasuko go sakat Toni ne go sakat Marko...taka da ne veruvam deka nekoj ke ima protiv nego nesto...plus on igra so Nikola i Andrej taka da ako ima novi pleminja jasno e so koj e...vo ujedinejnje fakt e deka tesko nekoj ke go pobedi vo igri na poedinci....sea samo sakam faca na Goca i Bojana da im vidam...oni veke napravija i koj so koj ke bide vo ekipa ama ne ni sumljat so ih ceka...of edvaj cekam vtornik

P.S:denes vo povratak vo civilizacija Toni i Milos bi trebalo neli?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom