Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Не ми се верува да има нови племиња, бидејќи нема уште многу до крајот.... Најверојатно е некоја борба за награда.

Z

Zoza

Гостин
Не ми се верува да има нови племиња, бидејќи нема уште многу до крајот.... Најверојатно е некоја борба за награда.

ili za licen imunitet...sega veke ne bi trebalo da ima crni i dupli glas tuku licen imunitet kade on ako se oseka bezbeden moze da go dade na drug a ako ne se oseka si go zadruzva za sebe....nikoj ne sme da glasa za nego a on si glasa za drug....

prv den za licen imunitet vtor den za nagrada i dupli glas barem sekogas e bilo taka....

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
Иначе вечер во емисијата Повратак во цивилизације ке гостуваат Тони, македонскиот претставник од минатата година на Survivor Пеце, Милош, Јелена и Андреј.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Иначе вечер во емисијата Повратак во цивилизације ке гостуваат Тони, македонскиот претставник од минатата година на Survivor Пеце, Милош, Јелена и Андреј.
Пеце Котевски... немогуче! :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
Пеце Котевски... немогуче! :pos:
Ке видиш.

Ама на кратко ке биде он, ке кажува нешто за минатата сезона и како во Македонија реагирале на оваа сезона од Survivor.

Али ај да не кажувам многу, многу ке гледате. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе овие Сител да не пуштат Све за Љубав сега па да чекаме до 23 и нешто.За секој случај си се префрлам на ОБН.Ќе биде фантастично во студио.:zlo:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Абе на кој канал е ОБН, може да ми каже некој!? Ја појма неам, ретко глеам телевизија. :S

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе нашиве не даваат повратак у цивилизација? и ја има ли најновата ставено на јутубе повратак у цивилизација

--- надополнето ---

Абе на кој канал е ОБН, може да ми каже некој!? Ја појма неам, ретко глеам телевизија. :S

абе овие од обн или ја утнале работава или прва спрска тв у саботата не правела емисја повратак у цивилизација затоа што обн ја репризираат истата емисија од прошлата недела.

инаку обн гледма преку AlexIPTV

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како не даваат бе Повратак у цивилизација,еве сега следува после Све за Љубав.

--- надополнето ---

ОБН каснат 1 епизода затоа не смеаат да ја даваат Специјалнава емисија предвреме и ја пуштиле старата.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Кај и да е, накај 11 и 30 можеби ќе им текне да ја пуштат ..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Гледајте ја Катарина и ќутете... :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop