Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува да има нови племиња, бидејќи нема уште многу до крајот.... Најверојатно е некоја борба за награда.

Не ми се верува да има нови племиња, бидејќи нема уште многу до крајот.... Најверојатно е некоја борба за награда.

ili za licen imunitet...sega veke ne bi trebalo da ima crni i dupli glas tuku licen imunitet kade on ako se oseka bezbeden moze da go dade na drug a ako ne se oseka si go zadruzva za sebe....nikoj ne sme da glasa za nego a on si glasa za drug....

prv den za licen imunitet vtor den za nagrada i dupli glas barem sekogas e bilo taka....

Иначе вечер во емисијата Повратак во цивилизације ке гостуваат Тони, македонскиот претставник од минатата година на Survivor Пеце, Милош, Јелена и Андреј.

Иначе вечер во емисијата Повратак во цивилизације ке гостуваат Тони, македонскиот претставник од минатата година на Survivor Пеце, Милош, Јелена и Андреј.

Пеце Котевски... немогуче! :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Пеце Котевски... немогуче! :pos:

Ке видиш.

Ама на кратко ке биде он, ке кажува нешто за минатата сезона и како во Македонија реагирале на оваа сезона од Survivor.

Али ај да не кажувам многу, многу ке гледате. :)

Абе овие Сител да не пуштат Све за Љубав сега па да чекаме до 23 и нешто.За секој случај си се префрлам на ОБН.Ќе биде фантастично во студио.:zlo:

абе нашиве не даваат повратак у цивилизација? и ја има ли најновата ставено на јутубе повратак у цивилизација

--- надополнето ---

Абе на кој канал е ОБН, може да ми каже некој!? Ја појма неам, ретко глеам телевизија. :S

абе овие од обн или ја утнале работава или прва спрска тв у саботата не правела емисја повратак у цивилизација затоа што обн ја репризираат истата емисија од прошлата недела.

инаку обн гледма преку AlexIPTV

Како не даваат бе Повратак у цивилизација,еве сега следува после Све за Љубав.

--- надополнето ---

ОБН каснат 1 епизода затоа не смеаат да ја даваат Специјалнава емисија предвреме и ја пуштиле старата.

Кај и да е, накај 11 и 30 можеби ќе им текне да ја пуштат ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom