- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 9.165
- Поени од реакции
- 25.319
Многу паметно направи Бојана што го прати Милош да го бара имунитетот. Зашто ако пратеше некое женско и да го најдеше таа и да не го најдеше имунитетот жените ке се здружеа и ке го избацеа Милош. Сега Милош ако го најде имунитетот они ке треба мегу себе да се избацат и нема да има здружувања. Али како што можеме да видиме Милош е нездрав и к*р го заболе и за имунитет, и за Survivor, и за се. Преку глава му е дојдено од се веке, многу жема човече ми е.Жал ми падна и за девојките, се скинаа плачејќи. А Милош душава немаше сила да гледа, цело време беше свртен на другата страна. А да прашам нешто, зошто Бојана го одбра Милош? Па он има најголеми шанси да го најде имунитетот. Ако ја одбереше Катарина или таа плавушата, они ваљда се послаби, поверојатно беше да не го најдат отколку Милош.
Един у живец ми влага, како им има фрлено око на парите, чудо едно. Исто и Гоца, зинала по парите.
Иначе ова го кажувам за сите што имаат некакви информации за тоа кој е победник или кој ке биде избацен или кој ке победи во игра. Значи ве молам, али стварно ве замолувам да не пишувате такви работи, или ако пишувате да ставате во споилери. Зашто кога ја гледав првата борба иако не верував и знаев дека 100% нема шанси Тони да испадне, некако знаев што ке се случи и бев во исчекување дека Тони ке испадне и не ми беше интересно, затоа во иднина или не пишувајте или ако пишувате ве молам ставајте во споилерс.