Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Жал ми падна и за девојките, се скинаа плачејќи. А Милош душава немаше сила да гледа, цело време беше свртен на другата страна. А да прашам нешто, зошто Бојана го одбра Милош? Па он има најголеми шанси да го најде имунитетот. Ако ја одбереше Катарина или таа плавушата, они ваљда се послаби, поверојатно беше да не го најдат отколку Милош.
Един у живец ми влага, како им има фрлено око на парите, чудо едно. Исто и Гоца, зинала по парите.
Многу паметно направи Бојана што го прати Милош да го бара имунитетот. Зашто ако пратеше некое женско и да го најдеше таа и да не го најдеше имунитетот жените ке се здружеа и ке го избацеа Милош. Сега Милош ако го најде имунитетот они ке треба мегу себе да се избацат и нема да има здружувања. Али како што можеме да видиме Милош е нездрав и к*р го заболе и за имунитет, и за Survivor, и за се. Преку глава му е дојдено од се веке, многу жема човече ми е. :)

Иначе ова го кажувам за сите што имаат некакви информации за тоа кој е победник или кој ке биде избацен или кој ке победи во игра. Значи ве молам, али стварно ве замолувам да не пишувате такви работи, или ако пишувате да ставате во споилери. Зашто кога ја гледав првата борба иако не верував и знаев дека 100% нема шанси Тони да испадне, некако знаев што ке се случи и бев во исчекување дека Тони ке испадне и не ми беше интересно, затоа во иднина или не пишувајте или ако пишувате ве молам ставајте во споилерс.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Многу паметно направи Бојана што го прати Милош да го бара имунитетот. Зашто ако пратеше некое женско и да го најдеше таа и да не го најдеше имунитетот жените ке се здружеа и ке го избацеа Милош. Сега Милош ако го најде имунитетот они ке треба мегу себе да се избацат и нема да има здружувања. Али како што можеме да видиме Милош е нездрав и к*р го заболе и за имунитет, и за Survivor, и за се. Преку глава му е дојдено од се веке, многу жема човече ми е. :)
Ама зошто она би сакала некоја од жените да испадне? Мислам, Милош е посилен од нив, логично би било да сака он да испадне и да ја прати на пример Катарина по имунитет.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ова со топчето беше супер игра, тепаше на психички план.

А ова со топката во калта, леле ова е глупо нешто, посебно стана глупо кога некој од Касуко почна да се бора таму со Гоца, после Гоца се изнервира па почна да соблекува (хаха). Не, не ми е јасно како е дозволено мислам борење во ваква игра, подобро нешто друго со борење ама со туркање на топка, беше глупо и што кога 1вс1 ја туркаат топката глупо и неинтересно се знаеше дека Милош неможе да издржи. Тоа е, нека има сега пресврти како што најавија да извадат некој глупо од другото племе да видат како е.

Во Новото Кралство е супер, само Кнез да го нема. Кога дојде Кнез почна да јаде гомна и да збори. Весна му викаше да замолчи тој упорен, е тоа е веќе глупак.
Милош жалниот. :) хаха.

Тони, кам бек очекуваме, со многу повеќе мотивација!!
Да бев на местото на Кнез и јас така ке зборев... ќе сакам да знам зошто ме нарече лицемер. Единствена грешка што ја направи Тони во цел Сурвајвр е погрешната проценка за Кнез. Тој ден кога беше изгласан Кнез на племенскиот совет Кнез не кажа ни 1 лош збор за Тони, го ценеше повеќе од било кој. Не му требаше на Тони тоа што го кажа... подобро ќе беше да си ќуташе и да си слушаше како го фали Кнез. И мене ме нервира Кнез... ама во овој случај знам како му е на него кога некој ќе го нарече лицемер пред цела јавност.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Интересно ќе биде ако Милош го најде тајниот имунитет, па да видиме тогаш која од 3-те жени од Баханди ќе биде изгласана :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Lele onoj Andrej nemozam da go smislam koe zivotno e...:nerv:
Не видов како испадна Тони, ама ситењето за победата на Касуко и оноа шутирањето на кал на Андреј, ми идеше преку телевизор да го плукнам. Андреј и оној Един ти се стока комерц. Ебате мужиштата кои се ситат на послаби. :tapp:

М

Мартин`

Гостин
Да бев на местото на Кнез и јас така ке зборев... ќе сакам да знам зошто ме нарече лицемер. Единствена грешка што ја направи Тони во цел Сурвајвр е погрешната проценка за Кнез. Тој ден кога беше изгласан Кнез на племенскиот совет Кнез не кажа ни 1 лош збор за Тони, го ценеше повеќе од било кој. Не му требаше на Тони тоа што го кажа... подобро ќе беше да си ќуташе и да си слушаше како го фали Кнез. И мене ме нервира Кнез... ама во овој случај знам како му е на него кога некој ќе го нарече лицемер пред цела јавност.
Се согласувам за ова единствена грешка на Тони му беше што кажа демек Кнез бил лицемер, искрено во таа ситуација мене Тони ми испадна поголем лицемер од него. Прво он воопшто не слушна демек рекол такво нешто, второ ако мисли он дека е лицемер само затоа што на племенскиот рече дека е најдобар моментално тогаш згреши дефинитивно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да,требаше црниот глас да си го додели сам на себе и да не се замерува со никој.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Ама зошто она би сакала некоја од жените да испадне? Мислам, Милош е посилен од нив, логично би било да сака он да испадне и да ја прати на пример Катарина по имунитет.
Оуу па неможам да кажам сигурно. Незнам стварно, али може зашто Чоми и е подраг и сака он да го најде имунитетот, зашто како што видовме до сега цело племе Касуко го поштува Милош. Можеби па сака да ги раздели жениве сеа за коа ке дојде до соединување да неможат тамо да се здружат па да бидат закана за неа (Бојана).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
И нема да биде фер да се врати само 1.. Ако веќе следната недела биде соединувањето на двете племиња.. Бар двајца да се вратат.. Да одат од страната на Баханди и 5 на 5, па после нека се јадат, а не вака 5-3..5-4 у најдобар случај и ќе ги исфрлат како кучиња.. Значи јас сакам 2ца да се вратат, нормално Тони и Марко.. Заслужи Марко повеќе, сигурно е тоа..и Тони исто...

Член од
1 декември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Криво ми е што испадна Тонка, ама уште повеќе ми е криво што изгубија у борбата за имунитет. Милош на крај со глава веќе туркаше. Ептен е срцка (љубим му локна). :love1: Се надам дека ќе покаже малку интересираност да го најде имунитет и да ја шутне Гоца.

Инаку дали може да е победна девојката на Тони? На негов фан клуб некој пишал дека е напумпан со стеропиди а оваа- Irina Kiridzievska:"Eldin a ti da ne zivees so Toni shto znaesh deka zima steroidi!?Ne!epa jas ziveam so nego i ti kazuvam deka ne koristi steroidi,a da 'ovaj lik nije losh'...ma ne,on je najbolji;)" Божееее... :uvo:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Фотошоп и се е можно :tv:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
За ова говоравме чистење на п*чката на Александра :) хаха

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
За да им го растури триото на Гоца, Кача и Јелена. Да не се држат као клан, да се раскараат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom