- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 4
Lele onoj Andrej nemozam da go smislam koe zivotno e...:nerv:
И го истурка Милош и се исфилма кој е демек. Криво ми е Тони шо не играше во та игра, да видевме дали него че го истуркаше. :\Lele onoj Andrej nemozam da go smislam koe zivotno e...:nerv:
За тие шо нема макс ТВ еве страна кај шо во делчина ја има епизодата последна и сите пред незе.Ко за баксузот не ја глеав епизодата,али да е живо Макс ТВ па ја снимав.
Педерски читам Тони отпаднал,али тоа е.
Хаха таман се израдува Милош оти Кнез нема да биде веќе со нив.. а сега пак ќе му бае на главата... - Ова треба да се посоли, на ова му треба зачин... хахаah Toniiiii zaso dozvoli prostak kako andrej da tye pobedi be covece....
ama kolku samo mu se izraduva na Marko...a ovoj glupakot Knez pa ocekuval izvinuvanje on ovo on ovo se nadevam deka barem sea koga se gleda svaka kolku e dno coveka.....Vesna mu veli ovde nema karanje on najglasen covek nemoze na zbor da dojde od nego....
Jelena i Katerina kolku samo placenje udrija Milos se gleda deka ne ni dava napon da go najde imunitetot covekot veke zazalil i so se prijavil utre ke im se prdruzi na negovite omileni covecinja samo steta ke mora pak Knez da go trpi
И сеа ќејф ти се прави што можеш да речеш "Ви реков"? Затоа беше целава фрка, за паметен да се направиш? Ставај у спојлери нареден пат.Од нигде никаде ајде исфрлен си од Срвајвр.Ех бе Тони смеа си ама Кнез го подбра згреши кога го навреди.А да кај се сега тие шо ме пцуеја 3 страни кога реков Тони е исфрлен.Инаку уште овој племенски и како што кажа Коста мислам дека идејата ќе биде таа.Женскиве да одат со Касуко а Новов Кралство да си биде едно племе или бирање одново.Како и да е ќе има мн заплети и далеку од завршено е ова за Тони.
Потпис.Не разбрав. Викате дека е глупа играта во калта или таа со топчето? Ако е за таа со топчето на која што испадна Тони, јас не гледам ништо глупо во играта. Таа врста на игра е најдобра кога веќе треба некој да испадне. Да беше некоја игра која бара физичка сила, немаше да биде фер. Вака сите имаа еднакви шанси.
Абе еве нека биди вака, ама чудно ми е , уствари нелогично шо пак иди ко од почеток само со различни племиња и едното че има еден член помалку, и пак че треба да се бора, и да испаѓа еден по еден.Туку сега се деси тој шо ќе испадне утре од БАханди,да се приклучи кон новото кралство.....а овие трите да се приклучат кон Касуко...и да има 2 племиња.....Во едното 7,во другото 8,и да се борат така до крај.То со соединувањето мојт да е фарбање,за да психички се оптоварувет со то...
Ова со топчето беше супер игра, тепаше на психички план.Не разбрав. Викате дека е глупа играта во калта или таа со топчето? Ако е за таа со топчето на која што испадна Тони, јас не гледам ништо глупо во играта. Таа врста на игра е најдобра кога веќе треба некој да испадне. Да беше некоја игра која бара физичка сила, немаше да биде фер. Вака сите имаа еднакви шанси.
А за другата игра во калта, некој рече дека Гоца не требало да оди да се бори со Александра туку да ја бутка топката. Бојана прва почна со тоа кога отиде да ја бутне Јелена, наместо да продолжат двете да ја бутаат топката. После Гоца виде како они сакаат да ја играат играта, и играше на нивниот начин.
Тоа што на не фер начин се исфрлени двата најдобри играчи во Баханди е ептен глупо.